Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ



ΑΘΗΝΑ 3-3-2017.

Ήταν 3 τού Μάρτη τού 1957 όταν ο Σταυραετός τού Μαχαιρά και υπαρχηγός τής θρυλικής ΕΟΚΑ Γρηγόρης Αυξεντίου κάηκε ζωντανός μέσα στο κρησφύγετό του από τούς Άγγλους. Αρκούσε η ύπαρξη ενός προδότη για να φέρει τούς κατακτητές στο δρόμο τού Ήρωα και τον Γρηγόρη στον δρόμο τής Αθανασίας. Ο Ήρωας Αξιωματικός τού Ελληνικού Στρατού που απομάκρυνε τούς συναγωνιστές του ώστε να σωθούν και να συνεχίσουν τον Αγώνα, θυσιάστηκε για τον ένα και μοναδικό ιερό σκοπό, την Λευτεριά και Ένωση τής Θυγατέρας Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα. Μια Ελλάδα Μεγάλη, Αδέσμευτη, Κυρίαρχη, δίχως σκλαβωμένες ψυχές και εδάφη.

Και στις μέρες μας τι έχουμε άραγε καταφέρει; Στην μεν Κύπρο κάποιοι επίορκοι να συζητούν για την νόμιμη παρουσία τού Τούρκου κατακτητή ως μέρος μιας ομοσπονδιακής «λύσης» και τουρκοποίησης τής Μεγαλονήσου μας. Στην δε Ελλάδα οι πολιτικοί της που απαρτίζουν το ψευτορωμέϊκο, έχουν υποδουλώσει τον δήθεν ελεύθερο λαό μας στην ξενοκρατία. Τοκογλύφους, λαθρομετανάστες και γειτονικά ψευδοκράτη σαν την Τουρκία. Όλα τούτα, όταν αδέρφια μας Έλληνες λιμοκτονούν από την ανέχεια. Αυτό αντίκρισα όταν περιδιαβαίνοντας την Νίκαια είδα με πόνο ψυχής έναν Έλληνα να κοιμάται στο δρόμο, με μια κουβέρτα μονάχα για προστασία από τού καιρού τα γυρίσματα. Να κοιμάται κατά γης, δίχως θαλπωρή, δίχως στοιχειώδη προστασία, δίχως σπίτι.

Αλλά η Γη των Ηρώων ανήκει στους Ήρωες και στα παιδιά τους που έχουν αίμα και συνείδηση ελληνική, που πονούν τον τόπο τους, που παραστέκουν τα αδέρφια τους, που δίδουν τον τίμιο αγώνα και το αίμα τους για μια Ελλάδα που επαναστατεί ενάντια στην σκλαβιά και το άδικο, όποιο σκοτεινό πρόσωπο και αν έχει αυτή. Κάτω οι φαύλοι προδότες και οι θρασείς βάρβαροι. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Πιστούς και τούς Πολεμιστές Θεού και Ελληνικής Φυλής. Η Ελλάς σπάζει δεσμά. Η Ελλάς οφείλει να γίνει ταχιά, σαν άλλοτε, Ελεύθερη και Μεγάλη Δύναμη. Η δική μας Ελλάς διοικείται, αναπτύσσεται και επεκτείνεται, πολεμά και νικά με τις ενέργειες των παιδιών της. Αυτός είναι ο Αληθινός Έλλην και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Σ’ αυτήν την οδό ας ανταμωθούμε αδέρφια μου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...