Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ



ΑΘΗΝΑ 8-3-2017.

Πλούσιος δεν είναι αυτός ο οποίος έχει ανάγκη πολλών χρημάτων, και ο οποίος περιβάλλεται υπό πολλών αγαθών, αλλά εκείνος ο οποίος ουδενός έχει ανάγκην. Ιερός Χρυσόστομος.

Η υλική υπόσταση και το χρήμα στις ημέρες τής δημοκρατικής ραθυμίας αναγορεύτηκαν στον μόσχο τον σιτευτό των ημερών μας. Αφαιρέθηκε όμως από τον λαό η πνευματική άσκηση, ο δε σωματικός κόπος τέθηκε στις τραπεζικές θυρίδες. Αφαιρέθηκαν από τις ψυχές ο Χριστός και η Πατρίδα, βγήκε από τον νου η γνώση των εθνικών μας παρακαταθηκών και στη θέση τους μπήκαν ένα ξενοκίνητο κράτος και ο νεοταξικός αντίχριστος ο οποίος έδωσε κάποια ψιχία που τώρα έρχεται να τα πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο μαζί με τις ψυχές μας.

Δόθηκαν πολλά χρήματα σε τραπεζικά δάνεια που ήταν σε γνώση των δανειστών ότι δεν επρόκειτο να επιστραφούν, αφού υπερέβαιναν το αρχικό κεφάλαιο. Θέλησαν να χρεοκοπήσουν την γη με την αφαίρεση των αγαθών της και να την υποθηκεύσουν με την νέκρωση τού παράγοντα εργασία. Διότι όταν παύεις να παράγεις το ψωμί με τα δικά σου τα χέρια, εξαρτάσαι από την θέληση τού ξένου παρόχου. Και ταυτόχρονα βγάλανε από την παιδεία και την κοινωνία την αλήθεια, τα κατορθώματα και τα παθήματα τής Φυλής μας, τον Λόγο τού Χριστού και το Ελληνικό Ξίφος, για να μάς πείσουνε ότι είμαστε τάχα μηδενικά χωρίς μέλλον.

Να αποκτηθούν πολλά χρήματα. Να δοθεί ψήφος και ψυχή στους πραματευτάδες τής Πατρίδος, κομματικούς κομισάριους και άθεους, για να παρασχεθεί το ρουσφέτι. Να γενεί το μικρό και ζεστό καλύβι, σπίτι μεγάλο και κρύο. Να αντικατασταθεί το χωραφάκι από έναν τραπεζικό λογαριασμό. Να μπει όλη η οικογένεια στον ατέρμονα κύκλο τής αγοράς εργασίας, με τα παιδιά, τούς παππούδες και τις γιαγιάδες να φυλάττουν όσο γίνεται Θερμοπύλες. Να πρωτεύσουμε στους κομπασμούς για τα ορατά στο μάτι και να υστερήσουμε στην ψυχή, αποδεχόμενοι ξένα ήθη και τυραννίες. Όρσε τα χάλια σου υπνώττουσα Ελλάς.

Ο αληθινός πλούτος τού Έλληνα είναι η ελευθερία τής ψυχής και ο κάματος τού σώματος. Το αληθές νόημα τής ζωής δίδεται απλόχερα και περιγράφεται πληρέστατα μέσα στην ορθόδοξη παράδοση και την ελληνική κοσμοθεωρία. Είπε λοιπόν ο Ιερός Χρυσόστομος ότι πλούσιος δεν είναι αυτός ο οποίος έχει ανάγκη πολλών χρημάτων, και ο οποίος περιβάλλεται υπό πολλών αγαθών, αλλά εκείνος ο οποίος ουδενός έχει ανάγκην.

Θα πω ευθέως πως πλούσιος είναι εκείνος που, όντας ευρισκόμενος εντός μίας ερήμου με τούς πλέον δύστροπους καιρούς, κυβερνάει το σκάφος τής ζωής με όλα τα απαραίτητα αγαθά και τούς σωστούς ανθρώπους στο πλευρό του, μέσα σε κλίμα αγάπης και ασφάλειας. Τούτο εννοεί με τον ορισμό του ο Ιερός Χρυσόστομος. Να ευλογείς τον Θεό Πατέρα και να εφαρμόζεις τούς ορθούς κανόνες με ευγνωμοσύνη. Να γνωρίζεις σε βάθος την φύση και την αποστολή τής Πατρίδος σου. Να διαιωνίζεις με την οικογένεια την ράτσα σου, μέσα από τη γνώση τού παιδιού, την θαλπωρή τής συζύγου, την προστατευτική ενέργεια τού συζύγου έναντι πάσης επιβουλής ανηθικότητας και αλλοφύλων.

Δεν είναι λοιπόν η ποσότητα το ζητούμενο, αλλά η ποιότητα. Ουκ εν τω πολλώ το ευ, όπως λέγανε οι προπάτορές μας. Είναι το ήθος και η διαρκής άσκηση νου και σώματος μέσα στις ανάγκες και τις επιθυμίες τής καθημερινότητος. Να είσαι Έλλην και Άνθρωπος. Να σκορπάς δηλαδή στο διάβα σου το Φως το τής Γνώσεως και να περπατάς με όρθιο το ανάστημα ως Λεύτερος. Διότι στον καιρό τής έσχατης κρίσεως των ηθών που κάποιοι βάπτισαν και εμφάνισαν ως οικονομική, κάποιοι πλούσιοι θα χάσουν το χαλί κάτω από τα πόδια, οι δε καθημαγμένοι θα λάβουν πίσω τα κλεμμένα μέσα από επανάσταση δικαίου.

Να διώξουμε τα φαντάσματα τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης από εμπρός μας. Να συντρίψουμε οικουμενιστές και εθνομηδενιστές. Έχουμε μία Πίστη, την Ελληνοορθοδοξία. Έχουμε μία Ιδεολογία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ισχύ. Πιστεύουμε στον Χριστό, στην Ελλάδα και τον Εθνικοκοινωνισμό. Θέλουμε τον Ιερό Ναό, το σπίτι τής οικογένειας και τον Οίκο τής Φυλής καθαρά, αμόλυντα και ολοκληρωμένα. Οι Πιστοί και οι Άριστοι, που πάει να πει οι καλόψυχοι, οι μύστες, οι διδάχοι, οι εργάτες, οι οικογενειάρχες και οι πολεμιστές στο άγιο βήμα τής Μεγάλης Ελλάδος. Οι δε βέβηλοι και οι βάρβαροι χάνονται από προσώπου γης.

Οι πρώτοι έσονται έσχατοι, οι δε έσχατοι έσονται πρώτοι. Τα τείχη τής καρδιάς δεν πίπτουν ποτέ. Τα δε ορατά τείχη εμείς οι Έλληνες τα ρίχνουμε μονάχα σε δύο περιπτώσεις. Πρώτον, για να τιμήσουμε τούς πρωταθλητές στον στίβο τού ευ αγωνίζεσθε και τούς νικητές τού πολεμικού Πεδίου τής Τιμής. Και δεύτερον, όταν εκστρατεύουμε, πολεμούμε και νικούμε, λευτερώνοντας πρώην σκλαβωμένους Έλληνες και μεγαλώνοντας τα εθνικά μας εδάφη, επομένως και τα γεωφυσικά μας σύνορα. Και κάθε φορά που εναποθέτουμε τα εθνικά μας λάβαρα σε νέες γαίες, χτίζουμε σιμά στα νέα κάστρα πιότερα ιερά προσκυνήματα.

Ιδού λοιπόν η αποστολή μας. Να σηκώσουμε το ανάστημα. Να δώσουμε τον διαχρονικό ιερό όρκο. Ιερά τα πάτρια τιμήσω, μόνος και μετά πολλών. Να κάνουμε τον Έλληνα χτίστη τής ζωής του. Να οδηγήσουμε τα λάβαρα Χριστού και Ελλάδος στα ανακαινισμένα χώματα, εκεί που κάποτε στέκονταν οι πρώην δυνατοί σατανάδες. Να γίνουμε οι πρώτοι τής οικουμένης με την γενναία μας καρδιά και την ανυπέρβλητη ρώμη. Ελλάς Ορθόδοξη, Ελλάς Εθνικιστική, Ελλάς Αυτοκρατορική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...