Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 18-10-2017.

Η ορθή μελέτη τής ιστορίας καταδεικνύει τη διόρθωση των σφαλμάτων και την οφειλόμενη ορθή πορεία τού Έθνους. Όταν όμως τα συμπεράσματα τής ιστορίας δεν συνοδεύονται από δραστικές ενέργειες, παρά μονάχα από την ανακύκλωση των παθών, τότε ο λαός αποδεικνύεται ανάξιος να ζει. Διότι ο αληθινός Έλλην διακρίνει τις ορθές συμπεριφορές και τα υγιή πρότυπα, ώστε να αποκρυσταλλώσει μια κατά δική του φιλοσοφία και στάση ζωής.

Δεν είναι Έλλην εκείνος που απλώς έχει ελληνικό αίμα μα ξεκάθαρα ξένα ήθη και συνήθειες. Δεν είναι Έλλην εκείνος που μιμείται βάρβαρους τρόπους ζωής και υπηρετεί ξένα συμφέροντα. Ο Έλλην δεν είναι προσωπολάτρης, δεν σκορπάει τον νου του στην αποτύπωση πολλών χαρακτήρων μήτε ποταπών προσώπων που κατέστρεψαν την Ελληνική Φυλή. Μήτε ερίζει αναμεταξύ του ο υγιής λαός για το παρελθόν. Ο υγιής λαός γίνεται μια γροθιά, ώστε να φτιάξει γερό παρόν και λαμπρότερο μέλλον.

Είναι ορθό και ανθρώπινο να έχεις πρότυπα ζωής. Και πρότυπα ζωής είναι οι προσωπικότητες που σμιλεύουν τη δική σου σκέψη και την δική σου προσωπικότητα. Αυτά τα πρότυπα ζωής είναι αθάνατα, αμετάβλητα και όχι πιο πολλά από τα μισά δάκτυλα τού χεριού. Τα δικά μου πρότυπα ζωής είναι ο Ιησούς Χριστός και Θεός, ο Μεγαλέξανδρος και ο Ίων Δραγούμης. Είναι η Πίστη και η Απόλυτη Δικαιοσύνη. Είναι η Εκπολιτιστική και Πολεμική Δύναμη. Είναι ο Έλλην που σχηματοποιεί ολάκερη την Φυλή και την κραταιώνει με το Αίμα των Ηρώων και των Μαρτύρων.

Η Ελλάς είναι η δημιουργική ένωση τού Δικαίου και τής Δυνάμεως. Δεν είναι η ανταγωνιστική αρένα τής ηδονής και τού αχρείου κέρδους. Η Ελλάς είναι το πεδίο τού συναγωνισμού για την κατάκτηση των αριστείων τής πνευματικής και τής σωματικής ρώμης μέσα σε πνεύμα άμιλλας και αλτρουισμού. Επιπλέον, δεν νοείται σε καμία περίπτωση να επικρατεί μήτε η προγονοπληξία μήτε ο εκσυγχρονισμός τού εθνικού τρόπου ζωής. Μήτε σαλπίζεις μια ταυτότητα κενή περιεχομένου μήτε ρίχνεις τα τείχη των όπλων, για να διαβείς τα τείχη τής χρηματοοικονομικής εκπόρνευσης τής παγκοσμιοποίησης.

Η Ελλάς τής Εθνικής Αριστοκρατίας λέγουν κάποιοι μοντέρνοι Έλληνες και κάποιοι ψευτορωμιοί ότι είναι ένα πολίτευμα σκληρό και μοχθηρό. Και η δική μου απάντηση είναι ότι όλα τα έως χθες εθνικιστικά και εθνικοσοσιαλιστικά καθεστώτα υπήρξαν χαλαρά και ήπια σαν χαζοχαρούμενες παρεούλες.  Όχι, στην μοντέρνα Ελλάδα αυτό που έχω βάλει ως σκοπό και επιβεβαιωμένο προορισμό μου είναι να φτιάξω τον πλέον αυστηρό, τον πλέον ολοκληρωτικό, τον πλέον αμείλικτο και δίκαιο Εθνικοκοινωνισμό. Να χτίσω την πλέον ένδοξη Ελλάδα όλων των εποχών με τον Ελληνισμό ένα σώμα, ένα στράτευμα εργατών, διανοητών και πολεμιστών.

Στην νέα Ελλάδα τού Απόλυτου Εθνικοκοινωνισμού έχει λόγο ύπαρξης μονάχα η πλέρια ελληνικότητα στο αίμα, στο πνεύμα και την πίστη, ενιαία και αδιαίρετα. Καμία εξαίρεση δεν θα υπάρξει σε τούτον τον δομικό κανόνα. Η Θεοσέβεια και ο Ιερός όρκος στην Πίστη των Προγόνων μας είναι ο θεμέλιος λίθος, το δε άβατο στους ασεβείς τελειώνει την παραβίαση υπό αυτών και τού εθνικού μας εδάφους. Η φιλοπονία και η πολιτισμική δημιουργία, η αξιοποίηση των αγαθών και τής ενέργειας τής γης μας είναι ο μηχανισμός τής αέναης υπάρξεως τής Φυλής μας. Και η διαιώνιση τής Φυλής μας έχει ως φυσική προέκταση την δημιουργία μιας πλέριας και ευρύχωρης Ελλάδος.

Οι άπιστοι, οι ανέντιμοι, οι κλέφτες τού Εθνικού Κράτους, οι προδότες και οι κίναιδοι δεν έχουν καμία θέση μέσα στην Εθνικοκοινωνική Ελλάδα. Οι κλέφτες τού Εθνικού Κράτους, οι προδότες και οι βιαστές δεν έχουν καμία θέση επί τής γης, παρά μια θέση απέναντι από το εκτελεστικό απόσπασμα. Μολύνουν την πλάση και διακυβεύουν την ανθρώπινη ζωή που είναι απείρως ιερότερη από την ύπαρξη των σάπιων. Επιπλέον, όποιος ενδίδει στην υλική αλαζονεία, αυτός κομματιάζει ευκόλως το Έθνος. Και το Έθνος θα απαλλαγεί από εκείνους που το κομματιάζουν μαζί με τούς κοινοβουλευτικούς τους θεσμούς.

Η διατήρηση τής φύσης τού ανθρώπου είναι κανόνας σωστής συμπεριφοράς και απόδοση σεβασμού προς τον Θεό Πατέρα και Δημιουργό τού ανθρώπου. Δεν νοείται η Πίστη στον Πατέρα άνευ τής εφαρμογής των κανόνων του. Η Εθνική Παιδεία μαζί με τον γονιό θέτουν τις βάσεις για την ανδρεία ζωή τού Έλληνα και την συντροφική ζωή τής Ελληνίδος. Δεν νοείται έκφυλος γονιός μήτε έκφυλος δάσκαλος. Δεν υπάρχουν άφυλες ταυτότητες και διδαχές κιναιδισμού στα σχολεία. Όποιοι θέλουν να ακολουθήσουν στην ιδιωτική τους ζωή ανώμαλες πρακτικές, είναι δικό τους θέμα. Στην οικογένεια και στο σχολείο δεν έχουν κανένα δικαίωμα και στην περίπτωση που κάμουν πρότυπο το κουσούρι τους, στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων.

Στην περίπτωση των θρησκευμάτων, η θέση τού Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος είναι ξεκάθαρη. Κύριο δόγμα και Αληθινή Πίστη τής Ελλάδος ήταν, είναι και παραμένει δια βίου η Ελληνοορθοδοξία. Ο Ορθός Λόγος τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, όπως μάς εδόθη από τον ίδιο τον Χριστό που μάς παρέδωσε και το χρίσμα τού Αποστολικού Έθνους. Επαναλαμβάνω και τονίζω, η Ελληνοορθοδοξία και σε καμία περίπτωση ο οικουμενισμός που αποτελεί κεκαλυμμένο σιωνισμό, σύμμαχο τού εβραιοσιωνισμού τής παγκόσμιας αντίχριστης κυβερνήσεως. Παν άλλο θρήσκευμα που δεν βλάπτει την ύπαρξη τού Έθνους παραμένει. Όπου διαπιστωθεί πάσα βλάβη τής Φυλής μας ή εχθρότης έναντι τής Ιδέας τής Ελληνικότητος, το θρήσκευμα αυτό εκριζώνεται.

Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς εκφράζει την εδαφική και πληθυσμιακή πληρότητα τού Ελληνισμού μαζί με την γεωπολιτική ασφάλεια, μέσα από τον σχηματισμό ζωνών ασφαλείας. Κάθε Έλλην σκέπτεται και ενεργεί ως μια Ελλάς. Κάθε Έλλην ενεργεί και ξεσηκώνει τον αδερφό του, ώστε να λευτερωθεί ο εν αιχμαλωσία Έλλην. Κάθε Έλλην έχει ως σκοπό τής ζωής του να σμιλέψει την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό Πολιτισμό ως μια ενιαία και οικουμενική άξια, ως τον θρίαμβο τής Αλήθειας που θα εμπεδωθεί με το Ελληνικό Έθνος στην κορυφή τής οικουμένης.

Ο Ελληνισμός είναι υπόθεση των γεννημάτων του. Δεν χρειάζεται ξένες ενέσεις. Δεν χρειάζεται μήτε καν διεθνιστικά μικρόβια. Ισοπέδωση των αρνητών και των εχθρών του. Η Ελλάς είναι ένα αδιαίρετο και απόλυτα πειθαρχημένο σώμα πολεμιστών. Μάχη καλών έργων στον καιρό τής ειρήνης, μάχη για την ανάσταση τής Μεγάλης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος στην αντάρα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...