Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΣ.



ΑΘΗΝΑ 14-10-2017.

Βάλανε οι σταυρωτήδες σιωνιστές το άνομο χέρι τους να διαμελίσουν την Αγία τού Χριστού και τού Πολιτισμού Ελλάδα μας. Επέλεξαν να μάς χτυπήσουν εν τω μέσω τής μνημονιακής φτωχοποίησης που είναι κι αυτή δικό τους όπλο. Θέλουν να κάμουν ανεξάρτητες ελληνικές επαρχίες που έχουν γεωφυσικό πλούτο, ακριτική θέση και γεωπολιτική αξία. Μια από αυτές τις επαρχίες είναι η Ήπειρος και μαζί της διεκδικούν κι εμάς τούς ανά την ελεύθερη Ελλάδα Έλληνες Αρβανίτες, γνήσιους και καθάριους από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας Δωριείς. Είμαστε τα παιδιά των βασιλέων Κάδμου, τού γιου του, ταξιδευτή και δημιουργού τής Ιλλυρίας Ιλλυριού και τού Πύρου.

Μάς λέγουν οι Αλβανοί από το κράτος – εφεύρημα των ψευτοσυμμάχων ότι οι Έλληνες είναι κατά 60% … Αλβανοί και ζητούν ταυτόχρονα επιστροφή αλβανοτσάμηδων εξωμοτών και την … αλβανικότητα ημών των Αρβανιτών!!! Την αλήθεια όμως, την μία και μοναδική αλήθεια, την λένε ο γενετικός κώδικας, η ιστορία, ο πολιτισμός, τα μνημεία, τα έργα και οι μάχες τού λαού των Ελλήνων. Είναι όλα τους ελληνικά, και μέσα σε εμάς τούς Αρβανίτες γνήσιους απογόνους Δωριέων και στην κατά δική μας, την 100% Ελληνική Ιλλυρία που είναι αδιάψευστη πραγματικότητα και όχι ανύπαρκτο μόρφωμα όπως είναι η Αλβανία. Η δε ονομασία μας προέρχεται από το βορειοηπειρωτικό Άρβανο, πέρα έως πέρα ελληνικό κι αυτό.

Ναι, υπάρχουμε σε ολάκερη την Ελλάδα, σε κάθε γωνιά τής Ελληνικής Πατρίδος, τής Γης των Ελλήνων Πατέρων μας. Όπως υπάρχουμε στα χώματα τής Βοιωτίας, όπως υπάρχουμε στα χώματα τής Ηπείρου, όπως υπάρχουμε στα χώματα τής προσωρινά αλύτρωτης και συντόμως ξανά Ελληνικής Βορείου Ηπείρου μας. Σε μια Ορθόδοξη, Εθνικιστική, Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Και η γη που πότισε ο ποταμός Θύαμις κι αυτή Ελλάς εστί. Έλληνες εσμέν άπαντες και ελληνική βαστούμε την Ιερή Ελλάδα που μέλλει να μεγαλώσει με την απελευθέρωση ημών από τούς εντός συνόρων ανθέλληνες και με την ευθύς αμέσως απελευθέρωση των προσωρινώς ευρισκομένων εκτός συνόρων αδερφών και εδαφών μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...