Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ

ΑΘΗΝΑ 4-3-2018.

Όταν χτυπάς το ατσάλι, αυτό δυναμώνει. Όταν κινδυνεύει ο Ελληνισμός με αφανισμό, δίδεται βροντερό προσκλητήριο από τούς εκλεκτούς προκειμένου να ξυπνήσουν συνειδήσεις. Ακόμη και η εκκλησία, όπως μάς λέει ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, όταν πολεμείται, νικά. Διότι είναι ίδιον τής Ελληνικής Φυλής ό,τι δεν μάς καταστρέφει, να μάς κάνει πιο δυνατούς.
                                                              
Η σύγχρονη πολιτεία σάπισε και νέκρωσε. Παρέδωσε ατιμωτικά ό,τι είχε και δεν είχε. Έδωσε ελληνικές πατρίδες, έδωσε κλειδιά εξουσίας στους δολοφόνους τού Ελληνισμού, διέλυσε παιδεία και πίστη, έβγαλε τον Θεό και τον εκκλησιασμό των παιδιών μας από τα σχολεία, κρέμασε την Ελλάδα στα χαρτοφυλάκια των σιωνιστών τοκογλύφων. Μάς φέρανε πείνα, θλίψη και θάνατο. Μάς φέρανε τούρκους, κομιτατζήδες και όλες τις παλιές κατοχές πάλι πίσω στη ζωή μας.

Σάπισε λοιπόν η πολιτεία. Νέκρωσε και το κουφάρι της βρώμισε. Καλύτερα που νέκρωσε και κυλίστηκε πόρνη στο χαμαιτυπείο τής παγκοσμιοποίησης, ώστε να μην προλάβει να νεκρώσει το υγιές σώμα τής ελληνοσύνης και τής ελληνοορθοδοξίας μας. Χτυπήστε μας μολυσμένα κτήνη, πιο δυνατά, για να σάς συντρίψουμε εμείς οι εκλεκτοί τής καταιγίδας, τής νέμεσης, τής Θείας Δικαιοσύνης. Διότι τώρα πια η μάχη αυτή είναι η έσχατη, η πιο φοβερή. Όρθιος πλέον θα μείνει μόνον ένας, μόνον ο νικητής.

Δεν αντέχεται η μιζέρια. Δεν αντέχεται το άδικο. Δεν έχει λογική η απάθεια στο δράμα. Να ξεσπιτώνεται ο Έλληνας. Να εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, όπως μάς τον κατάντησαν, ο Έλληνας. Να γινόμαστε φόρου υποτελείς, άνευ μιας έστω μάχης και σφαίρας. Να εποικίζεται η χώρα από λαθραίους που κάνουν με τούς παρακρατικούς εγκλήματα και εισβολές, όταν ο λαός μας λιγοστεύει και τα παιδιά του μεταναστεύουν. Και το κράτος το επίσημο συνεργεί με τον εχθρό στη διάλυση τής ελληνοσύνης υπό τον πάτρωνα των πολιτικών σιωνισμό.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα μιας πρώιμης κρίσεως. Είναι η τελευταία ευκαιρία που μάς δίδει η ευσπλαχνία μα και η αυστηρότητα μαζί τού Θεού. Διότι είμαστε παιδιά τού Θεού ευλογημένα και για τούτο οφείλουμε να σηκωθούμε από τη ραθυμία πριν στο θάνατο παραδοθούμε. Ο μισόθεος και μισέλληνας Σατανάς θέλει να οδηγήσει τον κόσμο σε δεσμά ηλεκτρονικής αιχμαλωσίας, διαλύοντας τα ελεύθερα έθνη. Είναι το επόμενο βήμα μετά την υποθήκευση των κρατών. Όμως αυτό το φοβερό βήμα δεν θα γίνει στην Ελλάδα, διότι θα σταματηθεί από μια φοβερή θύελλα.

Το ισλαμικό στοιχείο και τα εθνικά ζητήματα συνθέτουν τον συνδυασμό τής γεωπολιτικής δόνησης που θα κλονίσει τα σαθρά θεμέλια τού ψευτορωμέϊκου. Αποτελούν βέβαια παράλληλα το προκάλυμμα των τοκογλυφικών μέτρων για τον ερχομό τού αντίχριστου φακελώματος. Όμως οι επερχόμενες μεταβολές δεν δύνανται να έρθουν, παρά μονάχα με βία και αίμα. Διότι ο Έλλην είναι δεμένος με το χώμα, την οικογένεια και τα ιερά του. Και η πτώση των συνόρων μαζί με την εγκαθίδρυση παγκόσμιας τυραννίας γίνεται μονάχα με πόλεμο, εντός και εκτός συνόρων, που θα λάβει χώρα από τα Βαλκάνια έως την Ανατολή.

Ιδού ο λόγος που προέκυψε ζήτημα Μακεδονίας. Ιδού ο λόγος που αφυπνίστηκαν οι διεκδικήσεις σε βάρος μας από Βορρά και στα Νερά μας. Ιδού ο λόγος που γίνονται λαθροσηκωμοί ακόμη και μέσα σε σχολειά και σε στρατόπεδα ελληνικά από δήθεν ενσωματωμένους αλλοδαπούς. Σκιπιτάρικοι αετοί. Σηκωμοί σε λαθροκαταυλισμούς, πόλεις και νησιά. Περιπολίες και συμπλοκές συμμοριών. Τουρκικές εισβολές στη Συρία και τα κουρδικά εδάφη, όταν παράλληλα οι Τούρκοι ψάχνουν ελληνικό νησί να πατήσουν. Με τη Ρωσία και τις ΗΠΑ να καραδοκούν ποιος θα πάρει το γεωπολιτικό προβάδισμα και το βάθρο τής παγκόσμιας δύναμης.

Η Ελλάς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσει χώρο καλλιέργειας τού ερχόμενου σφαγείου από τη θέση τού αδύνατου και εν τη απουσία της. Η Πατρίδα μας πρέπει να απαλλάξει τις πλάτες της από τούς πεμπτοφαλαγγίτες και τούς σύγχρονους δούρειους ίππους. Να τούς εκβάλουμε από το Κάστρο τής Φυλής μας, συντρίβοντάς τους. Τούτο σημαίνει σε πρώτη φάση πολιτειακή μεταβολή και διωγμό νεοταξιτών και ξένων σωμάτων.

Πρέπει λοιπόν ο ελληνικός λαός να αναλάβει τις ευθύνες του. Κι αυτό δεν γίνεται στα λόγια ούτε με τον λαό να ενεργεί από μόνος του, με αυτοματισμό. Είναι ζήτημα ημών των Πιστών, των Εθνικιστών και κατόπιν των Ενόπλων Δυνάμεων. Πιστοί και Εθνικιστές να εγείρουμε σε μαζικές συγκεντρώσεις τον ελληνικό λαό, ενημερώνοντάς τον και ζητώντας του έγκριση και συμμετοχή, ώστε να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας. Οι δε Ένοπλες Δυνάμεις να διασφαλίσουν δημόσια ασφάλεια και εθνική ακεραιότητα, ακόμη και με την ενεργοποίηση τού στρατιωτικού νόμου.

Στα σύνορα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να είναι διαρκώς σε εγρήγορση. Ουδείς εισερχόμενος επί τού πατρώου εδάφους. Εάν ο ελληνικός λαός κάνει το χρέος του, το θέλημα τού Θεού θα συμβεί ταχέως. Και το θέλημα τού Θεού είναι η ανάσταση τής Αγίας, Αποστολικής και Μεγάλης Ελλάδος.

Ελλάς Ορθόδοξη, Ελλάς Εθνικιστική, Ελλάς Διεκδικητική και Γεωπολιτική Δύναμη. Έχουμε τούς πόρους, έχουμε τη γεωφυσική θέση και θα προχωρήσουμε σε ελληνική ανάπτυξη, σε γεωστρατηγικό προσανατολισμό ισχύος και σε συμμαχίες με γνώμονα το τράνεμα τής Πατρίδας μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...