Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

ΑΘΗΝΑ 23-3-2018.

Χρόνους ολόκληρους μάθανε τον Ελληνισμό μας να ζει εκθειάζοντας το άκοπο χρήμα που το μοίραζαν πολιτικοί βαλτοί για τού ολέθρου τα έργα. Η Πατρίς υποθηκευόταν μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό προς λεπτό. Στα κλειδιά τής εξουσίας και τής κοινωνίας και τής οικονομίας Σταυρωτήδες Ψευτορωμιοί. Έμαθε ο Ελληνισμός μας να αφήνει πίσω του σε ξένους και σε λεηλάτες χώματα και ψυχές. Ολοένα λιγότερα χώματα, ολοένα λιγότερες ψυχές, για περισσότερο παρά, με αντάλλαγμα την κυριαρχία τής χώρας. Παράς και κομμένη σάρκα, παλιόχαρτα βρώμικου χρήματος προσημειωμένα με σπάσιμο συνόρων, με περισσότερη φτώχια, με λιγότερους Έλληνες.

Φέρανε λοιπόν τα παλιόχαρτα τού ιδιωτικού χρέους που το φτιάξανε ψευτορωμιοί και ψευτοσύμμαχοι και το φόρτωσαν στο Ελληνικό Έθνος, στον ελληνικό λαό δηλαδή. Βάλανε αβάσταχτους φόρους και πήρανε ελληνικές περιουσίες. Φορολόγησαν τα πάντα, όπως ακριβώς είπαν οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας. Δώσανε όλες τις αποφάσεις, ακόμη και τις στρατιωτικές, στον σιωνιστή ηγεμόνα τής παγκοσμιοποίησης. Κάμανε ρακένδυτο και ρήμαξαν τον Έλληνα που έπαψε με πληγωμένη την ψυχή να γεννάει ελληνόπουλα, οι δε νεότεροι Έλληνες πήρανε τον δρόμο τής μετανάστευσης.

Συνέλαβε η Τουρκία, δολοφόνος Ελλήνων και άρπαγας ελληνικών χωμάτων και συλητής ελληνορθόδοξων εκκλησιών, δύο Έλληνες Στρατιώτες, με στοχευμένη διάθεση τον εκφοβισμό και τον εκβιασμό σε βάρος Ελλάδος και Ελλήνων και η Ελλάς δεν επέβαλλε πειθαρχικά μέτρα σε βάρος τού προσωπικού τής τουρκικής πρεσβείας και των τουρκικών προξενείων εν Ελλάδι. Έως ότου λευτερώσουμε Ιωνία και Πόντο. Η δε παράνομη κράτηση των δύο παιδιών μας συνεχίζεται.

Το γερμανικό κοινοβούλιο απειλεί την Ελλάδα πως δεν θα λάβει την επόμενη μνημονιακή δόση τής δοτής κρίσης τού κατοχικού καθεστώτος και όχι ημών των Αληθινών Ελλήνων. Κάποιοι λαθρομετανάστες διατείνονται πως θα σηκωθούν λένε την Λαμπρή κατά των άπιστων Ελλήνων που έχουν το θράσος να την γιορτάζουν, για να μάς δείξουν λένε πως αυτός ο τόπος δεν ανήκει μονάχα στους … χριστιανοφασίστες. Ισχύει αυτό που έχει σκορπιστεί στο διαδίκτυο κύριοι των σωμάτων αμύνης και ασφαλείας; Διότι η σωτηρία τού Ελληνικού Έθνους είναι ο ύψιστος Νόμος τού ερχομένου λεύτερου Εθνικού Κράτους των Ελλήνων.  

Ο Θεός δίδει στα παιδιά Του, σ’ εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες, όλες τις ευκαιρίες για να μονιάσουμε, να καθαρίσουμε τον ιερό μας τόπο από νεοταξικές ακαθαρσίες, να θέσουμε τα λάβαρα Χριστού και Ελλάδος στην κεφαλή τής μιας και μόνης παρατάξεως, τής Ιερής Ελλάδος. Ακόμη και ο τουρκικός παράγοντας έχει σταθεί προς το παρόν στο μισό βήμα πιο κει από την εξώθυρα τής Φυλής μας. Λίγο πριν πόλεμος σαρώσει αδίκους. Κύριος ο Θεός μας ευλόγησε την ένωση των Ελλήνων.

Για τελευταία φορά το λέγω. Πιστοί και Εθνικιστές με τούς φορείς να συμφωνήσουμε σε κοινό αγώνα. Έλληνες και Στρατός φρουρούν το Γένος. Αλλιώς το κρίμα στο λαιμό κείνων που θα αγνοήσουν Θεό και Δίκαια τής Ελληνικής Φυλής. ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...