Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ Η ΘΕΪΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΗΝΑ 7-3-2018.

Με τον Χριστό παντού. Χωρίς τον Χριστό πουθενά. Ζωή χωρίς Χριστό δεν είναι ζωή. Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης.

Ο Έλληνας έχει κανόνα και ήθος στη ζωή του. Έχει ψηλή κληρονομιά και ιερή αποστολή στις αποσκευές και την ψυχή του. Τηρεί ζεστή και απαραβίαστη την εστία του. Και ακόμη τηρεί σταθερό το βηματισμό του κατά την πυξίδα τής αληθινής ζωής. Εστία τού Έλληνα είναι κατά πρώτον η εκκλησιά, κατά δεύτερον η πατρίδα και κατά τρίτον το πατρικό το σπίτι. Αληθινή ζωή τού Έλληνα είναι ο Ιησούς Χριστός.

Ώστε λοιπόν ο Έλληνας είναι τρισυπόστατος. Είναι αληθινή εικόνα και ομοίωση τού Τριαδικού Θεού Πατρός του. Και είναι απολύτως λογική η ενσάρκωση τού Λόγου τού Θεού εκ τής ελληνικής γενεάς, όπως και το Αποστολικό Χρίσμα που έλαβε η Φυλή μας. Διότι ο Ελληνισμός τήρησε την αρετή, το δίκαιο, την οικογένεια, την μεταλαμπάδευση των αξιών, τόσο αυτών που παρέλαβε απευθείας από το Θεό όσο και αυτών που έχτισε ο ίδιος με τον νου, με το αίμα, με την εργασία του και πάντα με την Θεία Ευλογία.  

Δεν εδόθη κάτι στον Ελληνισμό μας άκοπα. Πάντοτε αποδεικνύαμε τη φύση και το χαρακτήρα μας με την Πίστη μας στον Δημιουργό τής πλάσης και τούς προγόνους μας, φροντίζοντας να τηρήσουμε τις καταβολές μας και να γενούμε κάθε φορά καλύτεροι στις πράξεις, στην προσφορά, στην διαφύλαξη τής κληρονομιάς μας. Σε κάθε περίσταση τής ιστορίας μας ο Θεός είναι στο πλευρό μας. Αρκεί κι εμείς να σταθούμε στο πλευρό Του με τον πλέον αυτονόητο τρόπο. Να βαστήξουμε, όπως και όλοι οι πιστοί, αμετάβλητη την άνωθεν κληρονομιά μας.

Ο Θείος Κανόνας βαστάει τον άνθρωπο στον ίσιο δρόμο και διασφαλίζει το ουρανόθεν δώρο τής ζωής. Απομακρύνει τις σειρήνες τής αμαρτίας που καλούν τον άνθρωπο να κυλιστεί σε ξένους κόσμους και αντιφυσικές συμπεριφορές, προκειμένου να βρει ανήθικες απολαύσεις. Βαστάει τον άνθρωπο μέσα στην κατά δική του εστία. Τον οδηγεί να λαμπρύνει τον οίκο του και να αποκρούσει τον άπιστο και τον ξωμερίτη τύραννο σαν κρούσει τις Ιερές Πύλες.

Ο θεοφώτιστος Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης μάς υπενθύμιζε την οδό τής σωτηρίας, καθότι δυστυχώς ο άνθρωπος ξεχνά πολύ εύκολα. Με τον Χριστό παντού. Χωρίς τον Χριστό πουθενά. Ζωή χωρίς Χριστό δεν είναι ζωή. Έτσι μάς είπε ο Άγιος και οπωσδήποτε έτσι είναι. Ουδείς γεννήθηκε ανέστιος. Λεύτερος να ακολουθήσει τις επιλογές του, σίγουρα ναι. Μα κείνος που απαρνήθηκε τα σοφά πατερικά λόγια και την πατρική ευχή, κείνος σκλαβώθηκε δια παντός, χάνοντας την ψυχή του. Ενώ το παιδί εκείνο που άκουσε ορμήνιες και έλαβε πατρική ευχή, θωρακίστηκε, λευτερώθηκε από δουλείες και λάμπρυνε τον οίκο του.

Η κληρονομιά που βαστάει ο Ελληνισμός και κάθε λαός χωριστά δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και μάντρα ανοχύρωτη. Η Ιερή Πατρίδα μας Ελλάς, η Γη τού Φωτός έλαβε το όνομα όπως και τα θυσιαστικά της χώματα από τον ίδιο τον Θεό. Τα πνευματικά τα νάματα και το ελληνικό αίμα είναι από κοινού αναπόσπαστο τμήμα τής βιολογικής μας οντολογίας. Γεννηθήκαμε για να χτίζουμε και να προασπίζουμε αξίες. Να αυξανόμαστε και να πληθυνόμαστε ως άλας που συντηρεί την Πλάση τού Πατρός.

Δεν σεβάστηκαν όμως όλοι οι άνθρωποι και όλοι οι λαοί την φυσιολογική τάξη πραγμάτων. Υπάρχουν κάποιοι που νιώθουνε άβολα στην θαλπωρή τού οίκου τους. Δεν τούς νοιάζει η ζεστασιά τής ψυχής. Θέλουν το καψάλισμα τού σώματος και διά αυτού και κύρια το καψάλισμα τής τσέπης. Είδανε κι αυτοί το πρόσωπο τού Θεού Πατρός. Όμως τούς ενοχλεί το Φως. Ζούνε και τρέφονται από το Σκότος και έλκονται από αυτόν που το δημιούργησε κι αυτό και την εκπόρνευση τής ύλης, από τον Διάβολο.

Οι εβραίοι σιωνιστές και αποστάτες αποφάσισαν να φτιάξουν μια δική τους νέα τάξη πραγμάτων. Φύγανε και από το σπίτι και από το δρόμο τού Θεού. Σκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα. Κανείς δεν μπορεί να βρει την καταγωγή τους. Από τη στιγμή που σταύρωσαν τον Ιησού Χριστό αποδεχόμενοι το Αίμα τού Δικαίου να κυλήσει επί τής κεφαλής των ιδίων και των παιδιών τους, δεν στεριώσανε πουθενά. Μα και δεν ηρέμησαν ποτέ και ενσυνειδήτως. Μεταχειρίστηκαν έως τις μέρες μας χρήμα και βία για να πάρουν εξ ονόματος τού Άνομου εξουσία.

Τούς κακούς τής γης ωστόσο τούς ξέρουμε άριστα εμείς οι Έλληνες από την αρχή τής ιστορίας τού ανθρώπου και των εθνών. Δεν υπήρξαμε ποτέ κακοί. Πάντα προστατεύαμε τα αδέρφια μας και όταν κάποια εξ αυτών πίπτανε στον ολισθηρό δρόμο τής απώλειας των ηθών, δεχόμασταν πάλι στην αγκαλιά μας όσους άσωτους μετανοούσαν. Και το μένος των δούλων τού σατανά το είδαμε να επελαύνει σε βάρος μας σε Θερμοπύλες και σε Κερκόπορτες. Το είδαμε να επελαύνει με την μορφή αιρέσεων. Και με την μορφή τοκογλύφων και παγκοσμιοποίησης εσχάτως.

Όσες φορές το Κάστρο τού Ελληνισμού χάνει μια μάχη, τούτο συμβαίνει διότι ξεχνούμε ανοικτές τις Πύλες τού Κάστρου και βάζουμε στις πλάτες τής Ελληνικής Φυλής βάρβαρες νοοτροπίες ψευτορωμιών και επιρρεπείς εσωτερικούς. Όταν δηλαδή παύουμε να γεννούμε ιδέες έμφυτες και χαλαρώνουμε την πίστη μας. Μ’ αυτόν τον τρόπο αφήσαμε εκκλησιές και εδάφη στην σκλαβιά και τώρα κινδυνεύουμε να χάσουμε ολάκερη την Ελλάδα μας.

Στις επάλξεις λοιπόν Έλληνες Απόστολοι και Εκπολιτιστές τής Πλάσης. Να πάρουμε την Ιερή Ελλάδα μας πίσω με τις νόμιμες αποζημιώσεις δικαίου και ιστορίας. Η Ελλάς ανήκει στους Πιστούς τού Ιησού Χριστού και τούς Πολεμιστές τού Ελληνικού Αίματος. Μακριά οι άπιστοι και οι αντίχριστοι.

Η κληρονομιά τής Ελλάδος μάς εδόθη άνωθεν και θα την βαστήξουμε καθάρια και αμετάβλητη. Χριστός, Ελλάς και Ελληνική Οικογένεια είναι το καθαγιασμένο από Θείο Βάπτισμα και Ελληνικό Αίμα Σώμα τής Φυλής μας. Αγία Ρωμανία η Ελλάδα μας και τα προσωρινώς αλύτρωτα εδάφη μας που κι αυτά ελληνικά θα ξαναγίνουν. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!   
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...