Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ


ΑΘΗΝΑ 18-3-2018.

Το όνομα Έλλην είναι χρυσοποίκιλτη κληρονομιά πορφυρογέννητης γενιάς. Προικισμένο με την ιστορία ολάκερης τής ανθρωπότητας. Είναι συνάμα μαρτύρων, αγίων και ηρώων μονοπάτι. Είναι ακόμη φλογισμένο μονοπάτι δημιουργίας μα και θυσιών και παθών. Διότι η ιερή Ελλάς είναι άγιο προσκύνημα και κάστρο πολεμιστών. Και η Ελληνική Ιδέα είναι η τήρηση τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας καθάριας, η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και η πρωτοκαθεδρία των αξιών μας.

Ιστορία γνωρίζουμε και τα πάθη τα μελετούμε μαζί με τα κατορθώματα τού Γένους μας, προκειμένου να σχεδιάσουμε τα βήματα τής αποστολής μας, απαλλαγμένοι και από λάθη και από κακορίζικους και από προδότες που φορτώθηκαν στις πλάτες μας έως τις έσχατες μέρες. Διότι το μεγαλύτερο λάθος που πήρε διαστάσεις θανατηφόρας επιδημίας είναι οι προβατόσχημοι ψευτορωμιοί που πλάσανε γραικύλους και λαό ευκολόπιστο. Αυτοί που σπέρνουν ανάμεσά μας πλαστή μικρότητα και φόβο, ανοίγοντας τις πύλες τού ελληνικού κάστρου για μια ακόμη φαρμακερή φορά.

Οι σατανικές δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης επιδιώκουν το θάνατο των εθνών και την πτώση τού χριστιανισμού. Πρώτος τους στόχος είναι η πτώση τής Πατρίδος μας. Διότι η Ελλάς είναι η Μητρόπολη τού Ιησού Χριστού μας και τού Πολιτισμού. Στο όνομα τής Ιερής Ελλάδος πολεμείται ξεκάθαρα ο Ιησούς Χριστός και ο Πολιτισμός τού Δικαίου. Μέσα σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο πολεμήθηκαν όλες οι πιστές αυτοκρατορίες που έχτισε η Φυλή μας, ώστε να μπούμε αιχμάλωτοι στον κλοιό αναλώσιμων κρατών, προκειμένου να εκχωρήσουμε σάρκες και πλούτο προς πώληση στον σατανά νεοταξισμό.

Ολάκερη η γεωπολιτική γειτονιά τής Ελλάδος, από την Αδριατική έως την Χερσόνησο τού Αίμου και από την Μεσόγειο ίσαμε την Εγγύς Ανατολή, είναι το χρυσόμαλλο δέρας τής εποχής. Ομφαλός τής γης και γεωφυσικό παρατηρητήριο που διακινεί, τροφοδοτεί και ελέγχει τούς δρόμους των «δυνατών». Όμως η δύναμη θέλει σιμά μυαλό και καθαρή ψυχή για να ευδοκιμήσει. Διότι η ιστορία είναι ένας ασταμάτητος τροχός που αποκαθιστά ισορροπίες με το βλέμμα και την βούληση τού πανεπόπτη Βασιλέως Θεού.

Οι δυνατοί τού έσχατου καιρού θα πάθουν αυτό που περιγράφει το Ιερό Ευαγγέλιο. Και μείς οι τεχνηέντως μικροί Έλληνες θα αμειφθούμε αναλόγως. Οι έσχατοι έσονται πρώτοι, οι δε πρώτοι έσονται έσχατοι. Ο δε θρόνος που θέλουν να προετοιμάσουν οι νεοταξίτες δεν τούς χωρά όλους. Και τα υποχείρια θα εκλείψουν δια παντός. Όχι μόνον οι εφιάλτες που άνοιξαν με παλιόχαρτα και αναρχοπράκτορες την θύρα, αλλά και οι αναλώσιμοι και πολύφερνοι στις διεθνείς συνομιλίες Τούρκοι.

Θέλει η Τουρκία να αναγείρει εκ νέου την οθωμανική αυτοκρατορία, διότι γνωρίζει πως δεν έχει μέλλον αλλιώς. Έχει μπλέξει μέσα στα πολεμικά πεδία τής Ανατολής μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας, αφού ο ισλαμικός προσανατολισμός της που την έφερε στη Συρία σκοντάφτει στους νέους συμμάχους των αμερικανοσιωνιστών, τούς Κούρδους. Οι δε Ρώσοι, πονηρά ποιώντας, την θέτουν στο γεωπολιτικό παιχνίδι προσωρινά ως φράχτη και όχι ως σύμμαχο. Διότι ο Ρώσος ξέρει πως σαν εδραιωθεί με Ιράν και άλλους τινές συμμάχους, οι φράχτες εύκολα πίπτουν.

Οι Τούρκοι είναι στριμωγμένοι σαν την γάτα μέσα στο δωμάτιο. Προσδοκούν προς δυσμάς να πάρουν εδάφη και κυριαρχία από την Ελλάδα μας που την θεωρούν εύκολο θήραμα εξαιτίας τής σχεδιασμένης οικονομικής χρεοκοπίας, τής προδοτικής κομματοκρατίας και των αναρχολαθραίων. Ξέρουν πως η επιδίωξη των αντίχριστων παγκοσμιοποιητών είναι η δημιουργία νέων και χαλαρών συνοριακά προτεκτοράτων. Ξέρουν πως νομοτελειακά το σενάριο αυτό περνάει μέσα από πόλεμο και μάλιστα γενικευμένο. Κι έτσι απειλούν και προκαλούν διαρκώς την Ελλάδα μας.

Πήρανε οι Τούρκοι μουσουλμανική τουρκικότητα σε Θράκη και Δωδεκάνησα με ψήφους γραικύλων στην ψευτοβουλή των Ελλήνων. Μάς απήγαγαν στρατιώτες. Μάς έχουν γεμίσει λαθρομετανάστες με την πλήρη αποδοχή τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας. Μάς είπαν τουρκικά εδάφη τη Θράκη, τα Νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου και την Κύπρο μας. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν κορδώθηκε πως θα πάθουμε την ίδια ζημιά που υπέστημεν στην κατεχόμενη από βρωμερό τουρκικό πόδι Ιωνία μας κατά την μικρασιατική καταστροφή.

Αυτό που δεν μάς είπε ο Ερντογάν είναι τα αίτια τής μικρασιατικής καταστροφής. Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές, ποιες οι επιδιώξεις και ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι τής ελληνικής ήττας. Δεν μάς είπε ότι ο στρατός μας εισήλθε ως απελευθερωτής, ενώ ο «εθνάρχης» Βενιζέλος είχε συμφωνήσει με τούς συμμάχους του και ουχί τής Ελλάδος να μπούμε ως προσωρινοί τοποτηρητές. Δεν μάς είπε ότι τόσο οι δυτικοί ψευτοσύμμαχοι όσο και οι σοβιετικοί μπολσεβίκοι στήριξαν και εξόπλισαν τούς Τούρκους σε βάρος μας.

Τα περιστατικά των ημερών μας είναι ίδια στη φύση και τις επιδιώξεις, με διαφορετικά πρόσωπα. Υπάρχουν πάλι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που κουβεντιάζουν κρυφά και φανερά με τούς Τούρκους στα πλαίσια τής δήθεν φιλίας που οι ίδιοι οικοδόμησαν. Είναι οι ίδιοι οι ψευτορωμιοί που υποδέχονται τούς λαθροεισβολείς. Οι ίδιοι που έχουν αποδεχτεί τον διαμοιρασμό τού Αιγαίου που δεν έχει γι’ αυτούς σύνορα. Αυτοί που δέχτηκαν Τούρκους σε Θράκη. Και κάποιοι άλλοι, σαν άλλοτε, λέγουν πάλι να μην πολεμήσουμε και να δεχτούμε μια μη ορθόδοξη και μη ελληνοαίματη Ελλάδα.

Η Τουρκία τού Ερντογάν έχει προγραφεί από το ΝΑΤΟ ως μη χρήσιμη. Οι δε Γέροντες τής Ελληνοορθοδοξίας μας είπανε πως όταν η Τουρκία θα μάς επιτεθεί, θα έχει στρατιωτική διοίκηση. Θα κοιμηθούμε με άλλους και με άλλους θα ξυπνήσουμε. Ο μουσουλμανικός παράγοντας δεν θα βγει σε καλό επιπλέον στους Τούρκους, διότι μπαίνει στο μάτι των Ρώσων και των Βουλγάρων. Και από την άλλη πλευρά, ο αμερικανικός και νεοταξικός και σιωνιστικός παράγοντας θέλει χέρσα ολάκερη τη γειτονιά μας μονάχα στη διάθεσή του.

Οι εχθροί μας λογαριάζουν αγνοώντας τον Δεσπότη των Όλων Χριστό. Αγνοούν επιπλέον εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες, τούς μύστες τής Ορθοδοξίας, τούς απελευθερωτές των ελληνικών πατρίδων, τούς πιστούς τής ιστορίας που θα επανέλθει με όλα τα εδάφη και τα προικιά της κάτω από ελληνικά λάβαρα. Τούς απογόνους των γραικύλων θα τούς εξορίσουμε από τις ζωές μας έως τον έσχατο σπόρο δια παντός. Ολοκληρωτικά Εθνική Κυβέρνηση Πιστών Εθνικιστών με την στήριξη Στρατού και Λαού και με την Ευλογία Χριστού θα εγείρουμε.

Τα παλιόχαρτα ψευτοσυνθηκών και ψευτοχρεών θα τα ξεσχίσουμε. Τα ξένα σώματα θα τα αποβάλλουμε. Και στην Ελλάδα μας την φωνή θα την εκφράσουμε από κείθε που οι ανθέλληνες δεν θα το περιμένουν. Θα σφαλίσουμε τα άγια χώματα με στρατό πάνοπλο σε όπλα και ψυχή και ορμή μαζί. Οι Τούρκοι, θέλουν δεν θέλουν, θα κινηθούν προς τα εδώ. Μαζί τους θα κινηθούν και οι δυνατοί με τα δύο στρατόπεδα. Τα χώματα τα ελεύθερα, ελληνικά βαστούν. Γενικευμένος μετά ο πόλεμος. Και κει πάνω, στις στάχτες των άδικων, η Ελλάς η δική μας θα αγκαλιάσει για πάντα Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο, Ιωνία και Πόντο. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...