Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

ΑΘΗΝΑ 30-1-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Ανοχύρωτη πολιτεία είναι η Πατρίδα μας στο ανατολικό Αιγαίο. Από ετών πολλών η Τουρκία, με την σιωπηρή αποδοχή τού ψευτορωμέϊκου, ασκεί τον πλήρη έλεγχο στο μισό ελληνικό αρχιπέλαγος, πλησίον των σκλαβωμένων παραλίων τής Ιωνίας μας. Οι Τούρκοι κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις, ασκούν έρευνα και διάσωση, απαγορεύουν την αλίευση στους ψαράδες μας, εισέρχονται ό,τι ώρα θέλουν από αέρος και θαλάσσης. Και υπό αυτήν την ιδιότυπη και ντροπιαστική ομηρία, από το απόγευμα τής Δευτέρας 28 Ιανουαρίου, παραμονές τής θλιβερής επετείου τής δολοφονίας των ηρώων Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση με την πτώση ελικοπτέρου των Ενόπλων μας Δυνάμεων από τούς Τούρκους, οι Τούρκοι έχουν περικυκλώσει τα Ίμια με πολεμικά τους πλοία για να δεσμεύσουν την κατ’ αυτούς τουρκικότητα τής περιοχής κατά παράβαση διεθνών συνθηκών και την απουσία των ριψάσπιδων τού ψευτορωμέϊκου.

Τώρα λοιπόν η σκλαβιά τής Ελλάδος λαμβάνει στρατιωτικό χαρακτήρα. Αφού λοιπόν η ελληνόφωνη αστική δημοκρατία παρέδωσε την Μακεδονία στον σκοπιανό βραχίονα τού νεοταξισμού, έρχεται ο τουρκικός βραχίονας να προκαλέσει στο Αιγαίο επιζητώντας ντε φάκτο μοίρασμα τού Αιγαίου, με νατοϊκό μανδύα στην κεφαλή τού Τούρκου. Αλλά το ψευτορωμέϊκο, αυτό το κράτος κουρελού που ανοίγει το δρόμο στους εχθρούς μας ως δήθεν συμμάχους μισελληνικών σχηματισμών, επιβάλλει στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να δείξουν αυτοσυγκράτηση δια τής αδρανείας! Διότι σκοπός των εχθρών μας, εντός και εκτός των τειχών τής Πατρίδος μας είναι να προκληθεί ηττοπάθεια στον ελληνικό λαό, όταν παράλληλα κάποιοι απεργάζονται σενάρια πολιτειακής ανωμαλίας.

Ο Νόμος τού Έθνους είναι ανώτερος από όλους τούς νόμους τού κράτους. Κι όταν το κράτος δεν θέλει να υπηρετήσει το Έθνος, τότε το Έθνος θέτει στην άκρη το δήθεν κράτος και λαμβάνει τις αποφάσεις όλες το ίδιο το Έθνος, συντρίβοντας τούς εισβολείς και των παλιόχαρτων και των όπλων. Και το λέμε τούτο, διότι όπως εγνώσθη, ώρες πριν την υπογραφή τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, στην Αθήνα βρίσκονταν οι γνωστοί τοκογλύφοι. Η Πίστη, η Εθνική Φωνή και η Δύναμη τού Ελληνισμού είναι η Άρχουσα Τάξη. Ο Θεός, ο Εθνικισμός και ο Στρατός. Δεν παραχωρούμε τίποτα. Προασπίζουμε τον Ελληνισμό, λευτερώνουμε Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...