Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 19-1-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Τις έσχατες μέρες τού ψευτορωμέϊκου θα τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό τα γεγονότα, μάς είχαν πει οι Άγιοι Γέροντες τής Πίστης μας. Ο Θεός μάς δίδει λοιπόν τα μηνύματα με σαφήνεια. Και η Μακεδονία μας είναι το έναυσμα για την ενότητα των Ελλήνων. Ότι η σωτηρία τού Γένους μας είναι η Ισχύς τής Ελληνικής Φυλής. Και τούτο θα συμβεί με την απομάκρυνση των ψευτορωμιών και την απελευθέρωση τής Πατρίδος μας, διότι το Έθνος των Ελλήνων αποτελεί την μία και μόνη νόμιμη πολιτική διοίκηση τού κράτους.

Μετά λοιπόν από την ολοκλήρωση τής διαβούλευσης τού ολότελα παράνομου, παρανοϊκού και προδοτικού προσυμφώνου των Πρεσπών για την εκχώρηση τής Μακεδονίας στα Σκόπια, η προδοσία πλέον μπήκε στο κυνοβούλιο τής ντροπής που ονειδίζει και ξεπουλά την Ελλάδα μας. Το προσύμφωνο είναι παράνομο, διότι έπρεπε σύμφωνα με τις δικές του μέριμνες να είχε τελεσφορήσει στα Σκόπια έως το τέλος τού 2018, πράγμα που δεν έγινε. Είναι παρανοϊκό, διότι αναγνωρίζει ως κανονική την ύπαρξη Μακεδονίας εκτός ελληνικών συνόρων και προδοτικό διότι αναγνωρίζει δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, ανοίγοντας τον δρόμο εδαφικού μας ακρωτηριασμού, όταν κανονικά η Ελλάς έπρεπε ήδη να έχει διεκδικήσει και απελευθερώσει τα ελληνικά εδάφη που είναι προσωρινά σκλαβωμένα ολόγυρα των έως σήμερα εθνικών μας συνόρων. Διότι η Γευγελή είναι Μακεδονία όσο και η Φιλιππούπολη, οπότε τα Σκόπια και η Ανατολική Ρωμυλία είναι σίγουρα Ελλάδα. Όπως ακριβώς Ελλάς είναι ολόκληρη η περιοχή από την Βόρειο Ήπειρο έως τον Πόντο.

Τα κόμματα τού αυτοπροσδιοριζόμενου συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου, τα κόμματα τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας συμφωνούν όλα τους στη «μακεδονοποίηση» των Σκοπίων και δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν δίδουν ολόκληρο ή ως συνθετικό το όνομα τής ιερής ελληνικής γης τής Μακεδονίας μας στον βαρβαρισμό και τον κοινό τους εντολέα νεοταξισμό, αφού σε πάσα περίπτωση δημιουργείται ζήτημα ψεύτικης μειονότητας και εδαφικού μας ακρωτηριασμού. Αυτό ακριβώς είναι το μισελληνικό σχέδιο των σταυρωτήδων τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Κι αυτό που επιδιώκει το ψευτορωμέϊκο είναι να ξεγελαστεί ο ελληνικός λαός και να περάσει η προδοσία οικουμενικά.

Κι έτσι η κυβέρνηση τού ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και έλαβε προκαθορισμένη ψήφο εμπιστοσύνης 151 βολευτών. Απέναντι όμως στην ψήφο εμπιστοσύνης τού ενδοτισμού, σήμανε οριστικά έναν πραγματικά ανένδοτο αγώνα ο μακεδονικός συναγερμός τού Ελληνισμού. Η Ελλάς δεν παραχωρεί σπιθαμή εθνικού εδάφους. Διεκδικεί την απελευθέρωση και τής «ελεύθερης» Πατρίδος και των σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών. Οι εχθροί θέλουν να μάς μικρύνουν κι εμείς λέμε πως θα τρανωθούμε, διότι το δίκαιο συντρίβει το άδικο.

Σχίσιμο τού προδοτικού προσυμφώνου των Πρεσπών. Πτώση των ενδοτικών. Ποινικός έλεγχος για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και έκθεσης τής χώρας σε κίνδυνο απώλειας εθνικού εδάφους επί εσχάτη προδοσία. Εθνική, Λαϊκή και Εθνικιστική Κυβέρνηση. Και χάραξη εθνικής γεωπολιτικής στρατηγικής. Αυτή είναι η επιθυμία τής δικής μας Αληθινής Ελλάδος. Διότι η Αυγή στον ορίζοντα τού Ελληνισμού είναι Χρυσή και η Ελλάς μας θα γενεί εκ νέου και δια παντός Αγία Ρωμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...