Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 1-2-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Είναι τέλη Ιανουαρίου τού 1996 όταν δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση τής αφαίρεσης τής ζωής τριών στρατευμένων αδερφών μας που επέβαιναν σε ελικόπτερο πάνω από τα Ίμια, στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι σφαίρες ερρίφθησαν από Τούρκους στρατιώτες που κατέλαβαν προσωρινά τα Ίμια, τα οποία οι Τούρκοι διεκδικούν με την ονομασία Καρντάκ.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο τού 1995, όταν τουρκικό εμπορικό πλοίο προσάραξε εσκεμμένα σε αβαθή, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, πλησίον των Ιμίων. Ο Τούρκος καπετάνιος αρνήθηκε να δεχθεί βοήθεια από τις ελληνικές αρχές, προτάσσοντας την υποτιθέμενη τουρκική ευθύνη έρευνας και διάσωσης. Η περιοχή τέθηκε σε κόκκινο συναγερμό, με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε επιφυλακή και τούς Τούρκους να προκαλούν μέχρι τού σημείου να ανεβούν Τούρκοι δημοσιογράφοι στα Ίμια, να αφαιρέσουν την ελληνική σημαία και να βάλουν στη θέση της την τουρκική. Για να ανέβει ο δήμαρχος τής Καλύμνου μαζί με τον παπά και τις αρχές τού νησιού και να ξαναβάλει στον ιστό της την Ελληνική Σημαία.

Τον καιρό εκείνο υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία στην Λέσβο. Οι στρατιωτικές μονάδες όλων των νήσων τού ανατολικού Αιγαίου είχαν τεθεί σε κατάσταση διαρκούς επαγρύπνησης. Στις ατομικές σκοπιές φυλούσαμε δύο στρατιώτες και στα στρατιωτικά φυλάκια υπήρχε αγρυπνία όλου τού προσωπικού φύλαξης. Όλες οι άδειες και οι έξοδοι είχαν ματαιωθεί επ’ αόριστον. Μάς είχε δοθεί η εντολή να έχουμε τα μάτια δεκατέσσερα ώστε να αποτρέψουμε την οποιαδήποτε επιβουλή επί των εθνικών μας σημαιών. Εκείνο που περιμέναμε ήταν να κηρυχθεί πόλεμος. Αυτή ήταν η εκτίμηση που είχαμε σχηματίσει εκείνη τη στιγμή.

Από τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζαμε ότι οι ναύσταθμοι και τα αεροδρόμια των Ενόπλων μας Δυνάμεων είχανε τεθεί σε επιφυλακή ανάληψης δράσης. Γνωρίζαμε επίσης τη διενέργεια των περιπολιών και τις αψιμαχίες με τον εχθρό στο Ανατολικό Αιγαίο. Όλα ετούτα κορύφωναν και παγίωναν την κρισιμότητα τής κατάστασης. Δυστυχώς η ελληνική κοινωνία δεν είχε πλήρη εικόνα, πράγμα που προϊδέαζε τον ερχομό τής μετέπειτα προδοσίας.

Στις δώδεκα το βράδυ τής 30ης προς την 31η Ιανουαρίου 1996 στο στρατόπεδό μας κληθήκαμε όλοι και μαζευτήκαμε εμπρός στον στρατώνα, αποσυρόμενοι ακόμη και από τις υπηρεσίες που εκτελούσαμε εκείνη την στιγμή. Εγώ εκείνη την ώρα είχα σκοπιά στο χώρο των πυρομαχικών, όταν ήρθε υπαξιωματικός να μού πει να κατέβω διότι η χώρα οδεύει προς πόλεμο. Στον στρατώνα ο διοικητής μάς είπε πως έχουμε πόλεμο, ότι θα πάμε στα προκαθορισμένα σημεία μάχης και μόνον ο Θεός ξέρει πότε θα ξανασυναντηθούμε. Έξι ώρες μετά μάθαμε ότι οι Τούρκοι ανέβηκαν στα Ίμια και κατέρριψαν δια ριπών το ελικόπτερο, με τούς ηρωικούς Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση να πετούν στην Αιωνιότητα, δίπλα στο Θεό. Στη συνέχεια, το ψευτορωμέϊκο συνθηκολόγησε γκριζάροντας το Αιγαίο, με τον Σημίτη να ευχαριστεί τούς Αμερικανούς.

Έκτοτε οι Τούρκοι ως σύμμαχοι τάχα μου τής Ελλάδος μας, προβαίνουν σε πληθώρα θαλασσίων και εναερίων προκλήσεων και δραστηριοτήτων εντός των χωρικών υδάτων και τού εναερίου χώρου τής δήθεν ελεύθερης Ελλάδος. Κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις δεσμεύοντας μεγάλες εκτάσεις τής Πατρίδος μας, προβαίνουν σε ασκήσεις έρευνας και διάσωσης, κάνουν έρευνες για την εύρεση υδρογονανθράκων, προβαίνουν σε παράνομες παρενοχλήσεις των Ελλήνων ψαράδων και μιλούν ανοικτά για τουρκική κυριότητα στο Αιγαίο μας ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού.

Είχε ξεκινήσει ο νέος γύρος τής αποστασίας τού ψευτορωμέϊκου σε βάρος τής Αληθινής Ελλάδος. Στη συνέχεια ήρθε η δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού στην Κύπρο επειδή ζητούσαν την απελευθέρωση τής μεγαλονήσου Κύπρου μας από Τούρκους και Εγγλέζους και συμμάχους τάχα μου. Ήρθε η δολοφονία τού Αριστοτέλη Γκούμα στη Βόρειο Ήπειρο επειδή μιλούσε την ελληνική γλώσσα των προγόνων του. Φτάσαμε στις αρπαγές ελληνικής γης και τη δολοφονία τού Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρειο Ήπειρο επειδή ήθελε την Ελληνική Σημαία να παραμείνει όρθια στην ελληνίδα γη των προγόνων του. Και από εκεί, οδηγηθήκαμε στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για την παράδοση τής Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς συμμάχους τού Νεοταξισμού και τις νέες τουρκικές εισόδους στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος Αιγαίο μας, όταν όλα τα λυκόρνεα θέλουνε να μάς ακρωτηριάσουν στον ελληνικό Βορρά και τα ελληνικά νησιά.

Η Ελλάς δεν αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Η Ελλάς έχει βγάλει απόφαση να ζήσει αποβάλλοντας τούς αποστάτες τής συμβιβασμένης ηρεμίας με την περιορισμένη εθνική και εδαφική κυριαρχία. Το Έθνος των Ελλήνων σχηματίζει το κράτος στα δικά του μέτρα, στις δικές του διαστάσεις, στον δρόμο τής εθνικής ελευθερίας και κυριαρχίας, στην ενέργεια διασφαλίσεως τής ζωής των Ελλήνων, στο ταίριασμα δικαίου και δυνάμεως. Έξω αποστάτες και εισβολείς. Η Ελλάς έχει τον Θεό στο τιμόνι, έχει τον Ενωμένο Πιστό Ελληνισμό, τον Εθνικισμό για Εθνική Φωνή, τον Ελληνικό Στρατό ως Φρουρό. Η ώρα τής Θείας Δίκης ήρθε. Η Μεγάλη Ελλάς θα τρανωθεί παίρνοντας πίσω ολάκερο τον κόσμο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...