Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 21-3-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Οι εκλογές στην κατεχόμενη από την κομματοκρατία και τον νεοταξισμό Πατρίδα μας χρησιμοποιούνται πάντα για την πίεση και τις κρυφές διαπραγματεύσεις σε βάρος τού Ελληνισμού. Μαζί με την επικοινωνιακή τακτική των θεσμικών μέσων «ενημέρωσης», προχωράνε στην κάμψη των λαϊκών αντανακλαστικών, γιατί θέλουν ο εκβιαζόμενος λαός να ανεχθεί τον αφελληνισμό τού τόπου. Κι έτσι τα μεγάλα συμφέροντα κάνουν ό,τι θέλουν στο κράτος, στην κοινωνία, στη γεωπολιτική αυλή μας.

Στη χειμαζόμενη Πατρίδα μας, στην οποία ο λαός πτωχαίνει και οι επιχειρήσεις κλείνουν, το αντιπαραγωγικό δανεικό χρήμα των διεθνών τοκογλύφων κυβερνά τον τόπο που δήθεν βγήκε από τα μνημόνια. Μέσα λοιπόν σε μια χρονιά στην οποία τοπικές κοινωνίες και λαός ψηφίζουν για αυτοδιοίκηση και ευρωβουλή, οι εντολείς και χρηματοδότες των κομμάτων και τού κατοχικού κράτους ζητούν ελληνικές περιουσίες στα χέρια τους.

Ένοχοι και συνεργάτες των μισελλήνων είναι οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου που κρύβουν τη συνοδοιπορία τους με τον παγκοσμιοποιητή τύραννο πίσω από τις δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις, όπως λένε διατεταγμένα τα ΜΜΕ τής κατοχής. Είναι και οι ίδιοι οι «ταγοί» το ίδιο μισέλληνες με τούς ξένους συνομιλητές που υπηρετούν. Είναι αυτοί οι αστικοδημοκράτες που κατηγορούν ως εγκληματίες εμάς τούς αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές, γιατί μισούν την Φυλή και το Έθνος που αρνούνται και διαγράφουν.

Κι επειδή ακριβώς είναι πνευματικά κενοί εντολοδόχοι οι ψευτορωμιοί πολιτικοί, χωρίς μυαλό και γνώση, τούς βγάζουν τις αποτυχίες τους στη φόρα τα αφεντικά τους. Παίρνετε με φόρους λεφτά από το λαό που δεν χρησιμοποιούνται για το καλό του και για κανέναν σκοπό, λέει ο διεθνής οικονομικός οργανισμός ΟΟΣΑ. Σάς δανείζουμε και θέλουμε πίσω τα λεφτά, κράζουν οι έμποροι των ψυχών.

Την ίδια στιγμή, οι εισαγγελείς τής χώρας απέδιδαν τις ευθύνες για τις ζημίες από τα καιρικά φαινόμενα σε Μάνδρα και Μάτι στις ανύπαρκτες αρχές τής πολιτικής προστασίας. Οι ίδιοι εισαγγελείς ασκούν επιπλέον δικαιολογημένη κριτική, επειδή ο νέος δήθεν ποινικός κώδικας παραγράφει υποθέσεις και αφήνει λεύτερους παρανόμους.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα νεοταξικής τρομοκρατίας, εν μέσω παρακρατικών αντιδιαδηλώσεων σε βάρος ημών των Εθνικιστών και τής εγκληματικότητας λαθρογυρολόγων, γίνονται πολυμερείς διασκέψεις Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ, με τη συμμετοχή τού υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ. Και η αιτία είναι πολύ απλή. Είναι ο πλούσιος διάδρομος τού γεωφυσικού πλούτου που χαρακτηρίζει τα ελληνικά χωρικά ύδατα τόσο στην Μητέρα Ελλάδα όσο και στη Θυγατέρα Κύπρο που θέλουν να μάς αρπάξουν αντί ψίχουλων οι «σύμμαχοι». Όλοι αυτοί που μαζί με τούς προδότες πολιτικούς δώσανε τη Μακεδονία και θέλουν διαμελισμό τής Ελλάδος σε Βορρά και Νησιά.

Η πολιτική πρόταση τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι ξεκάθαρη. Είναι η μετουσίωση των πόθων τού πιστού ελληνικού λαού. Συσπείρωση και ενωτικός αγών όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στην ταυτότητα και τις αξίες τής Ελληνικής Φυλής. Προάσπιση των ελληνικών περιουσιών και εργασία για την εθνική ανάπτυξη αυτοφυώς, με τα ελληνικά χέρια, με τούς ελληνικούς πόρους να αποδίδουν την αξία τους στην εθνική οικονομία, στην εθνική εργασία, στα ελληνικά νοικοκυριά.

Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες. Η ασφάλεια και η προάσπιση τής ελληνικής ζωής ορίζει τούς άξιους κυβερνήτες τής χώρας που διαφυλάσσουν την Πατρίδα, απομακρύνοντας κάθε είδους εισβολέα. Με την δικαιοσύνη στο εσωτερικό μέτωπο και την στρατιωτική δύναμη στα εθνικά ζητήματα, για μια ενωμένη και μεγάλη Ελλάδα. Με την Ελλάδα Ισχυρή και τους Έλληνες Αυτάρκεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...