Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ, ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΪΚΟ, ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ 12-3-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Κράτος ευνομούμενο και ελεύθερο σχηματίζει αποκλειστικά η Εθνική Κοινότητα που διαχειρίζεται τις αποφάσεις και τις ενέργειές της με γνώμονα τις δικές της ανάγκες και τον δικό της στρατηγικό σκοπό. Κράτος ευυπόληπτο και άξιο να ζει είναι εκείνο που φροντίζει την αυτάρκεια, την εθνική ισχύ και την κοινωνική δικαιοσύνη, το κράτος που αποτελεί τον Οίκο τής όμαιμης φυλετικής κοινότητας. Είναι η βάση τής πολιτισμικής δημιουργίας και τής εδραιώσεως τής Φυλής στις εστίες της.

Κράτος, λαός και Έθνος ταυτίζονται στην οριοθέτηση των λειτουργιών και των ζωτικών χώρων που καταλαμβάνουν στον γεωγραφικό χάρτη, στην γεωστρατηγική εφαρμογή και στην κυρίαρχη γεωπολιτική τους συμπεριφορά. Στο κυρίαρχο κράτος το δίκαιο τού αίματος καθορίζει το συναφές δίκαιο τού εδάφους. Υπάρχει η αδιάλειπτη παρουσία τής φυλετικής κοινότητας που κατοικεί στα πατρογονικά της εδάφη ως πάγια κληρονομιά των δικών της παιδιών. Ο δε κοινωνικός ιστός τής Πολιτείας, ο λαός εργάζεται και μάχεται, παράγοντας αποτελέσματα υλικά, πνευματικά και οικονομικά, ως ένα ενιαίο και αδιαίρετο σώμα.

Το κυρίαρχο κράτος λοιπόν έχει λαό με εθνική ταυτότητα και κοινωνική συνοχή. Είναι κράτος εθνικό και λαϊκό. Αποτελεί νομοτελειακή και φυσιολογική εξέλιξη των αρχέγονων ιδρυτών του. Είναι επιπλέον ένα οργανικό σύνολο στο οποίο όλα τα μέλη του, όλα τα κύτταρα τής Φυλής συνεργάζονται μεταξύ τους ισότιμα, αξιοκρατικά και διακριτά προς έναν κοινό σκοπό. Μέσα από τα φυσικά του χαρίσματα και την αξία του, κάθε πολίτης προσθέτει τη δική του συμβολή έργου, ώστε να δημιουργηθούν πρόνοιες και αγαθά που θα διασφαλίσουν εσωτερική επάρκεια και εθνικό πολιτισμό.

Το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος είναι ταυτόχρονα και Κράτος Επαναστατικό. Είναι οργανισμός ζωντανός, ανήσυχος, ζωηρός, απαιτητικός, διεκδικητικός, μαχητικός. Το Έθνος λειτουργεί με πνεύμα πατριωτικό και κοινοτικό. Κάθε Έλλην συμπεριφέρεται στην καθημερινότητά του ως ένας πύρινος ελληνισμός, ως ασπίδα και δόρυ συνάμα τού όμαιμου αδερφού του. Κάθε Ελληνική Κοινότητα ζει και ενεργεί σε απόλυτη συνάφεια με το Μητροπολιτικό Κέντρο τής Φυλής, με το Κράτος. Κάθε Ελληνική Κοινότητα, πάσα Ελληνική Γη είναι μια επιπλέον Ελλάδα. Και όποιος θελήσει να δώσει ξένη διεθνιστική ταυτότητα στον Ελληνισμό μας, αυτός αποβάλλεται οριστικά από την Εθνική Κοινότητα.

Τα σύνορα τού Κράτους και τα όρια λειτουργίας τής Πολιτείας τα θέτουν αποκλειστικά οι Δυνάμεις τού Έθνους, με γνώμονα τον πατριωτισμό και την ιστορική αλήθεια. Δεν υπάρχουν σε καμία περίπτωση μόνιμα σύνορα. Υπάρχουν μονάχα νόμιμα σύνορα που ορίζονται από την πίστη, τον πληθυσμό και τα πολιτισμικά ίχνη τής Φυλής.

Κράτος μπορεί να σχηματίσει ακόμη κι ένας κατακτητής ή ένας «κοσμοπολιτικός» πολυφυλετικός αχταρμάς με τούς διεθνιστάδες πάσης ιδεοληψίας. Και οι δύο αυτές κακοπλασίες στην πραγματικότητα είναι παράνομα μορφώματα τα οποία ο έμφυτος Εθνικισμός και Κοινωνισμός τής Φυλής τα νιώθει ως αλυσίδα αιχμαλωσίας την οποία πολεμά, συντρίβει και καταλύει, επιστρέφοντας στη φυσική νομιμότητα τού Έθνους.

Πολλές φορές έχει πληγεί ο Ελληνισμός μας από εσωτερικούς και εξωτερικούς τυράννους ταυτόχρονα, που έχουν μάλιστα μεταχειριστεί φαινομενικά ελκυστικά επιχειρήματα για να πάρουν με το μέρος τους το λαό. Ειρηνική συνύπαρξη, ανθρώπινα δικαιώματα, ισότητα. Είναι η στρεβλή εξίσωση τού θύματος με το θύτη. Η αποδοχή τής διάρρηξης των πατρίδων, η αποδοχή των αποτελεσμάτων των πολεμικών συγκρούσεων, η ανίερη σύγκριση των καθημαγμένων λαών με τούς τυμβωρύχους τού λαθραίου παρασιτισμού και τής κερδοσκοπίας, ο επιχειρούμενος βιασμός τής ένθεης εθνικής κοινότητας από την αντίχριστη, σιωνιστική και ασύνορη παγκοσμιοποίηση.

Έχουν θέσει πολλές φορές οι εχθροί μας ανάμεσα στον ελληνικό λαό δόλια και ψευδεπίγραφα διαχωριστικά τείχη για να επιτύχουν τον διχασμό μας και την αλλοτρίωση τής οντολογίας μας. Τείχη κομματικά, τείχη ιδεολογικά, τείχη ταξικά και υλιστικά, ακόμη και θρησκευτικά. Έχουμε οδηγηθεί πολλές φορές προ τού ιστορικού μας χαμού, με την έγερση των πατριωτικών αντανακλαστικών να δίδουν πρόσκαιρη δυστυχώς λύση. Αλλά τώρα πλέον το Ελληνικό Έθνος οφείλει να δράσει με τρόπο ώριμο και πάγιο. Κι έτσι ήρθε η ώρα να προβούμε σε μια ριζοσπαστική ως προς τα δεινά και μόνιμη Επαναστατική Πολιτεία, μέσα από έναν Εθνικό Κοινωνισμό που όμοιό του κανείς δεν μπορεί να πετύχει, παρά μονάχα ο ενωμένος Ελληνισμός.

Η Ελλάδα που μάς πρέπει δεν διαθέτει ίχνος διαχωριστικού τείχους. Έχει μια και μόνη τάξη, την Τάξη των Ελλήνων που δίδουν αγώνες ειρηνικούς και πολεμικούς για Πίστη, Πατρίδα και Τιμή. Παράταξη μια και μόνη είναι το Ελληνικό Έθνος. Το Εθνικό Κράτος είναι το επιχειρησιακό κέντρο που συντονίζει και συγκεντρώνει ολάκερο τον Ελληνισμό κάτω από τα εθνικά μας λάβαρα. Το Ελληνικό Έθνος υπηρετεί συντονισμένα τα δίκαια και τα συμφέροντά του με μια φωνή, μηδέποτε αντιπολιτευόμενο τον εαυτό του, μηδέποτε δίδοντας δικαίωμα ύπαρξης σε διασπαστές.

Το Ελληνικό Έθνος τρέφεται, αναπτύσσεται και επεκτείνεται ζυμωμένο με την πατρογονική του γη που την έχει για σιτοβολώνα και πολεμίστρα μαζί. Τροφός, στίβος φυσικής ζωής και ακριβό κληροδότημα από γενιά σε γενιά για βελτίωση, για πλάτεμα. Αρχηγός τού Εθνικού μας Κράτους, Αρχηγός τής Εθνικοκοινωνικής μας Ελλάδος είναι ο Ιησούς Χριστός μας. Κοινωνός μας είναι η Ελληνοορθοδοξία μας. Σκοπός μας είναι να πράττουμε έργα χρηστά, όμορφα και λειτουργικά σ’ έναν διαρκή Ελληνικό Πολιτισμό. Συνένωση των Ελληνικών Κοινοτήτων σε μια οικουμενική γεωπολιτική δύναμη. Απάλειψη των εχθρών μας και απελευθέρωση όλων των Ελληνικών Πατρίδων που περιβάλλουν το Κράτος μας.


Πλήρης ταύτιση Πολιτείας και πολίτη. Πλήρης ταύτιση Έθνους και Κράτους. Πλήρης ταύτιση ιστορίας και σύγχρονης εθνικής ζωής. Εκκλησία, Εργασία και Στρατός μια επαναστατική και ζωηρή ελληνική κοινωνία αρίστων στο ήθος και στην έμπνευση τιμιότητας, ηρωισμού και ελληνικού φωτός. Η πλούσια φυσική υπεροχή τής Πατρίδος μας υπηρετεί τον Έλληνα Άνθρωπο και την Ελληνική Ιδέα ταυτόχρονα. Αντιδραστικός παράγοντας μέσα στα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής δεν χωρά κανείς. Επαναστατική πράξη είναι να φτιάχνεις τούς καλύτερους Έλληνες μέσα σε μια Ελλάδα που ηγείται ως δύναμη δικαίου τής Οικουμένης. Κι αυτή είναι η Μεγάλη Ελλάς τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...