Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 27-3-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Ο άνθρωπος από το λυκαυγές τής ιστορίας και τής Θείας Δημιουργίας ανέπτυξε την πηγαία αγάπη στον Οίκο τής Φυλής όπου γεννήθηκε. Αγάπησε τόσο την γη στην οποία γεννήθηκε και γαλουχήθηκε στα βιώματά του και τις εμπειρίες του, δηλαδή την Πατρίδα του, όσο και τούς όμαιμους αδερφούς του, δηλαδή το Έθνος και τη Φυλή του. Αυτή η ορμέμφυτη σχέση με τον εδαφικό παράγοντα, δηλαδή ο Πατριωτισμός, και η συναφής προσήλωση στην εθνική του κοινότητα, δηλαδή ο Εθνικισμός, συνιστούν θεμελιακή βιοθεωρία και κοσμοθεωρία τού Ελληνισμού μας.

Ο Αρχέγονος Ελληνισμός μας κατέστη εξ αρχής λαός αποστολικός και εκπολιτιστικός από το Θεό Πατέρα και Πιστούς Προγόνους. Διαμόρφωσε τη ζεστή αγάπη στις κοινότητες που ανέπτυξε και διέδωσε τις θεμελιώδεις αρχές του σε κάθε λαό με την ίδια πάντα αγάπη, δίχως το παραμικρό ίχνος μίσους. Κάποιοι θέλησαν και επιχειρούν ακόμη να προσδώσουν στον Εθνικισμό το μίσος που διακρίνει αυτούς τούτους τούς διώκτες τού Ελληνικού Εθνικισμού. Κανείς όμως δεν εχθρεύεται κανέναν Οίκο, παρά μονάχα όσοι έχουν ταχθεί να γκρεμίζουν Οίκους και Φυλές.

Οι μισούντες τον Ελληνισμό έχουν πολλά συμπλέγματα κατωτερότητας και άλλες τόσες υποχρεώσεις στους σκοτεινούς εντολοδότες που υπηρετούν. Μισούν τον Πατέρα Θεό, πολεμώντας την Ορθοδοξία που μάς έδωσε ο ίδιος ο Ένσαρκος Λόγος Ιησούς Χριστός και Θεός, διότι μάς έγνωσε την πλήρη Αλήθεια για την νομοτέλεια τής συγκροτημένης κοινωνίας. Μισούν τον Εθνικισμό, διότι στηρίζει την Θεία και Φυσική Νομοτέλεια, την πίστη και την εθνική ταυτότητα, τον χριστιανισμό και την φυλετική μας οντολογία. Και προσπαθώντας να απωθήσουν τον λόγο και την παρουσία τού Εθνικιστικού μας Κινήματος, διαδίδουν ότι η Πατρίδα δεν έχει σύνορα και κοινωνική συνοχή.

Η αλήθεια σε όλα τα ζητήματα είναι πάντα μία και ομολογούμενη από τον Ελληνισμό μας και τον Εθνικοκοινωνισμό μας, ευθαρσώς, θαρραλέα και με απόλυτη συνέπεια. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός είναι έννοιες ομοούσιες και σύμφυτες τής ανθρώπινης ιδιοσυστασίας. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός συνιστούν την μόνη κατά φύσιν πνοή τού Ελληνισμού, θωρακίζοντας την αυθεντική Δημιουργία τού Θεού. Ο Πατριώτης αγωνίζεται για την ελευθερία και την προκοπή τού Κράτους, ο δε Εθνικιστής αγωνίζεται για την ελευθερία και την προκοπή τής Φυλής. Ο Έλλην και κάθε συνειδητοποιημένος λαός είναι ταυτόχρονα Πατριώτης και Εθνικιστής.

Κανείς άνθρωπος δεν δύναται να σώσει την Πατρίδα του, δίχως να λευτερώσει την Φυλή του. Και κανείς άνθρωπος δεν δύναται να σώσει τούς αδερφούς του, δίχως να αποδώσει ολοκληρωτικά στο λαό την Πατρίδα του για να τον στεγάσει. Η όμαιμη φυλετική κοινότητα είναι μια αδιαμφισβήτητη οντολογική πραγματικότητα που τεκμαίρεται από την κοινή γλώσσα, τα κοινά ήθη, τον κοινό γενετικό κώδικα, τον κοινό πολιτισμό, τις κοινές θυσίες και φυσικά την κοινή πίστη.

Ο Έλλην πυργώνει τις θεμελιακές του αξίες, τις τρανώνει και επιδεικνύει τον δέοντα σεβασμό σε κάθε λαό. Και τούτο, την στιγμή που άλλοι λαοί όχι απλώς δεν σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα άλλα έθνη, μα και επιδίδονται στην καταστροφή αυτών. Τούτο πράττουν οι σιωνιστές και οι δορυφόροι τους τύπου Τουρκίας. Οι εχθροί μας ομονοούν μεταξύ τους όταν βιαιοπραγούν κατά τού Ελληνισμού και μαλώνουν όταν επιδιώκουν να διεκδικήσουν παγκόσμια σκήπτρα.

Οι παγκοσμιοποιητές ωστόσο είναι εξίσου εχθροί τής Φυλής όσο και οι προδότες αρνητές της που είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι, αφού διχάζουν και πληγώνουν τον Ελληνισμό για λογαριασμό των εντολέων τους. Όμως το ιερότερο χρέος τού Πατριωτισμού μας είναι η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και η κοινωνική συνοχή τής Πατρίδος μας. Είναι η αρτιμέλεια τού Ελληνισμού μας και η δημιουργία ενός ολόφρεσκου Ελληνικού Πολιτισμού σε κάθε φάση τής ιστορικής μας διαδρομής, από το χθες στο παρών και το αύριο. Είναι η εθνική και η εδαφική μας ολοκλήρωση, είναι η παράδοση τής Κληρονομιάς τού Ελληνισμού μας στα παιδιά μας, για να χτίσουν με τη σειρά τους μια ακόμη λαμπρότερη Ελλάδα.

Το ανθρώπινο λάθος τού λαού που μοχθεί και η πτώση του σ’ έναν καιρό πρόσκαιρης παρακμής είναι ένα φυσιολογικό σύμπτωμα κοπώσεως τής ανθρώπινης φύσης. Όταν όμως το λάθος επαναλαμβάνεται και η παρακμή γίνεται συνήθεια επειδή κάποιοι ανοίγουν την σύγχρονη κερκόπορτα τής Ελληνικής Φυλής αντιμαχόμενοι τα δίκαια και τα συμφέροντα αυτής, τότε η έξοδος των επίορκων από το Κάστρο τού Ελληνισμού είναι επιβεβλημένη και υποχρεωτική. Διότι πολύ απλά, οι Δυνάμεις τού Έθνους οδεύουν μπροστά όλες μαζί, εργαζόμενες στον κοινό σκοπό αυθυπαρξίας και ευημερίας.

Κρατώ το Κράτος μου απόρθητο, για να εργαστεί απερίσπαστος ο λαός μου. Βαστώ ασύλητο το Προσκύνημα, ώστε να διαδοθεί ο λόγος τής Ορθοδοξίας σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Αποδίδω το Κράτος στην Φυλή μου, στα παιδιά μου, στην όμαιμη εθνική κοινότητα, για να διατηρηθεί ακέραιη η ελληνικότητα των αδερφών μου που παρέλαβα από την αρχή τής ιστορίας των εθνών.

Φροντίζω την καλλιέργεια τής εθνικής συνοχής μέσα από την κοινή εργασία για την επίλυση τού ατομικού προβλήματος ως πρόβλημα ολοκλήρου τού Ελληνικού Έθνους. Και όταν ο αδερφός μου και η γη του σκλαβώνονται, ολάκερος ο Ελληνισμός ορμά και σπάζει τα δεσμά τής δουλείας. Τότε είμαι οπωσδήποτε Έλλην, είμαι οπωσδήποτε Πατριώτης και Εθνικιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...