Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 14-6-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι προκλήσεις που δέχεται η Πατρίδα μας στο ζήτημα τού Αιγαίου από Τούρκους και ψευτοσυμμάχους σημειώνονται σε παράλληλο χρόνο. Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο αναλώνεται σε υποτονικές και αναποτελεσματικές ενέργειες στοχευμένης ηττοπάθειας. Στα δε ζητήματα τής υγειονομικής και τής οικονομικής κρίσης ο ελληνικός λαός πορεύεται μονάχος του απέναντι σε ένα προτεκτοράτο που έχει προσκυνήσει τις δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης. Μόνος παράγοντας συντονισμένης ελληνικής αντίδρασης απέναντι στη νεοταξική σήψη και απειλή είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα απέναντι στο κατοχικό πολιτικό σύστημα που δίνει διασπαστική διάσταση σ’ έναν υποτιθέμενο συστημικό πατριωτισμό.

 

Η Τουρκία εκμεταλλεύεται την εσωτερική αμηχανία και διάσπαση τής ελληνικής κοινωνίας και εντείνει τις ενέργειες ευθείας αμφισβήτησης τής ελληνικής εδαφικής κυριαρχίας στο Αιγαίο μας. Πριν λίγες ημέρες σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής παραβίασε τα χωρικά μας ύδατα στα Ίμια παραμένοντας στην περιοχή αρκετή ώρα δίχως να υποστεί την παραμικρή αντίδραση από τις αρμόδιες αρχές ασφαλείας. Η μόνη κίνηση που έγινε μετά την λήξη τού συγκεκριμένου επεισοδίου ήταν η έκδοση εντολών δέσμευσης θαλασσίου και εναερίου χώρου αναφορικά με ασκήσεις τού Πολεμικού Ναυτικού και τής Πολεμικής μας Αεροπορίας στις νήσους Ρόδο, Ρω, Καστελόριζο, Στρογγύλη και Κάρπαθο για το διάστημα 21 Ιουνίου έως 7 Σεπτεμβρίου. Οι Τούρκοι ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα συνεχίσουν τις προκλήσεις τους απέναντι σε ένα συμβιβασμένο ψευτορωμέϊκο που πληγώνει την Ελλάδα και υποτάσσεται στις νεοταξικές παρεμβάσεις που συρρικνώνουν την εθνική μας κυριαρχία.

 

Η Γερμανία δείχνει ξεκάθαρα τις ανθελληνικές της προθέσεις μέσα από τις σκόπιμες διαρροές τού γερμανικού τύπου που εκφράζει ξεκάθαρα τις βλέψεις τής εξωτερικής της πολιτικής έναντι τής Πατρίδος μας. Οι Γερμανοί δικαιολογούν τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν στην επιθυμία μιας νέας προεδρικής θητείας που φαίνεται να έχει και αναφέρουν ότι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να στρατιωτικοποιήσει τα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου. Μάς κάνουν τάχα μου τη χάρη να αναγνωρίσουν τον κίνδυνο μιας τουρκικής απόβασης και λαμβάνουν μια ουδέτερη στάση παρέχοντας την ανοχή τους στην απειλητική συμπεριφορά τής Τουρκίας σε βάρος τής εθνικής μας ακεραιότητας.  

 

Την ίδια στιγμή στην Τουρκία ο φιλοκυβερνητικός τύπος εφαρμόζοντας την προπαγάνδα τού δολοφονικού ψευδοκράτους διακηρύσσει ότι βάσει τής Συνθήκης τής Λοζάνης η Τουρκία μπορεί να διεκδικήσει 22 νησιά μας. Οι εξ ανατολών βάρβαροι μάς λένε ότι έχουν την κυριαρχία σε 9 ελληνικά νησιά και πως στην Ελλάδα έχει παραχωρηθεί μονάχα το δικαίωμα τής χρήσης αυτών. Μεταξύ αυτών των νησιών οι Τούρκοι αναφέρουν χαρακτηριστικά την Λήμνο, την Λέσβο, την Σάμο, την Χίο, την Ικαρία και την Ρόδο.

 

Η Πατρίδα μας όμως εξακολουθεί να ταλανίζεται στην υγειονομική κρίση και το ψευτορωμέϊκο παρακολουθεί εκστασιασμένο την εμφάνιση νέων εργαστηριακών νόσων. Τα θανατηφόρα κρούσματα με θύματα μικρά παιδιά και νέους ανθρώπους ματώνουν καρδιές και αιμορραγούν τον Ελληνισμό μας. Οι νέες εντολές επιτρέπουν τούς πειραματικούς εμβολιασμούς για τον κορονοϊό σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών. Τα δε θανατηφόρα περιστατικά ακόμη και εκτός ΜΕΘ ανεβάζουν την Ελλάδα στην πρώτη θέση των νεκρών στην Ευρώπη. Αυτό το κράτος που επιτρέπει την εσωτερική υγειονομική αιμορραγία, το ίδιο αυτό κράτος που διακηρύσσει την ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων για την αντικατάσταση των Ελλήνων που οδηγούνται σε δημογραφικό μαρασμό, είναι αυτό το ίδιο νεοταξικό προτεκτοράτο που σύρεται στον άμεσο κίνδυνο εδαφικής απώλειας και συγκυριαρχίας με Τούρκους και νεοταξίτες σε Ανατολικό Αιγαίο και Θράκη.

 

Κι όμως, μέσα σε αυτές τις στιγμές οδύνης και εθνικού κινδύνου το ψευτορωμέϊκο κράτος τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας θέλει τάχα μου να κάνει εκλογές ενδεχομένως τον Οκτώβριο εάν και εφόσον δεν προλάβουν τα πολεμικά ζητήματα και τα εθνικά μας θέματα να θέσουν άλλες προτεραιότητες. Μέσα σε αυτό το δυναμιτισμένο κλίμα γεγονότων κάποιοι πολιτικάντηδες μιλούν για κάποιον όψιμο «πατριωτικό χώρο» που δεν θα δώσει τάχα μου βήμα στον λαϊκισμό. Είναι αυτοί οι πολιτικάντηδες που ενδιαφέρονται για τα βουλευτικά έδρανα προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύνοια τού κατοχικού καθεστώτος και αποκαλούν ως λαϊκισμό τις αλήθειες που διατυπώνει ο Λαϊκός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας. Είναι πρόσωπα και κομματικά μορφώματα που προτιμούν έναν πατριωτικό χώρο αναλώσιμο παρά ένα Εθνικιστικό Κίνημα λαϊκής ενότητος και εθνικής ισχύος. Πολιτικάντηδες που ξεχνούν να αναφερθούν στον Εθνικισμό διότι δεν θέλουν μια ελληνική πρόταση εξουσίας αλλά ένα δήθεν πατριωτικό συμπλήρωμα ραγιαδισμού προκειμένου να μείνει στο περιθώριο ο Εθνικισμός των Ελλήνων.

 

Λύση δεν είναι μήτε η υποταγή στην παγκοσμιοποίηση μήτε η διάσπαση τού Ελληνισμού μας. Κίνδυνος είναι τόσο η εχθρική επιδίωξη για μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες όσο και ο διορισμένος και όψιμος πατριωτισμός αποκομμένος από την Εθνική και Κοινωνική Ιδέα. Ο Αγώνας που καλούμαστε να διεξάγουμε ως Έλληνες είναι υπαρξιακός. Είναι Αγώνας που έχει να κάνει με την εθνική ανεξαρτησία τής Πατρίδος μας και τη διαιώνιση τής Φυλής μας. Κι αυτό που χρειαζόμαστε είναι η σύνθεση και η ενότητα τού Ελληνισμού μας και όχι η αποσύνθεση και ο διχασμός. Τούτες τις κρίσιμες ώρες που ζούμε αυτό που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική κάθαρση και η εθνική πανστρατιά, είναι η κατανίκηση τόσο τού εσωτερικού εχθρού τής εσωστρέφειας και τού ραγιαδισμού όσο και τού εξωτερικού εχθρού τής Τουρκίας και τής παγκοσμιοποίησης.

 

Το ψευτορωμέϊκο και η Τουρκία είναι ομοίως ανθελληνικοί μηχανισμοί τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Η απάντηση είναι απλή και επιβεβλημένη. Είναι ο Ενωτικός Εθνικισμός για τον Ενωμένο Πιστό Ελληνισμό. Είναι η απόλυτη επιθυμία να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας. Η απόφαση να οικοδομήσουμε μια πλέρια ελληνική πολιτεία Λαϊκής Εθνοκρατίας όπου οι σκοποί πολιτείας και πολιτών θα ταυτίζονται. Σε αυτήν και μόνο την περίπτωση θα γίνει πράξη η αναγκαιότητα να αναλάβει το Έθνος στα χέρια του το κράτος. Όταν η κοινωνική δικαιοσύνη και η εθνοφυλετική συνοχή σμίξουν και χτίσουν την εθνική ισχύ. Η υγεία, η ανάπτυξη και η εθνική μας ασφάλεια αφορούν ομοίως ολάκερο τον Ελληνισμό μας. Η ελευθερία των Ελλήνων και η εθνική μας ανεξαρτησία ενδιαφέρουν κάθε Έλληνα που αγαπά την Πατρίδα και τη Φυλή του. Αλλά μόνο αυτούς τούς Αληθινούς Έλληνες. Κι αυτοί οι Πιστοί Έλληνες πρέπει να ενωθούμε για να οικοδομήσουμε μια αυτάρκη, Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα που είναι ο μόνος σύμμαχός μας μαζί με τον Θεό.

 

Ιδού λοιπόν η λύση. Είναι ο Ανίκητος Ενωμένος και Πιστός Ελληνισμός. Ο δε Εθνικισμός είναι η Φωνή όλων των Μαχόμενων Ελλήνων. Μαχόμενοι και Αληθινοί Έλληνες είναι οι Πιστοί Έλληνες σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό. Είμαστε εμείς οι Έλληνες που σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στον ίδιο ακριβώς βαθμό. Είμαστε οι Έλληνες που διασφαλίζουμε την υγεία τού Ελληνισμού και την μεγαλοσύνη τού Ελληνικού Έθνους με την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Διότι η ελληνική οικογένεια είναι ο πυρήνας που χτίζει με τις αξίες της και την εργασία της το ελληνικό κράτος. Το δε κράτος υπάρχει για να υπηρετεί το Έθνος και να τρανώνει την παρουσία του σε όλες τις πατρογονικές του εστίες. Ιδού ο αδιαίρετος Εθνικισμός των Ελλήνων. Η μία και μόνη οδός για την ανατολή μιας Χρυσής Αυγής για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...