Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΚΡΙΣΗ ΗΘΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ 21-6-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι οδυνηρές εξελίξεις για την δημιουργία των προϋποθέσεων ελέγχου τής διενεργούμενης παγκοσμιοποίησης συνεχίζονται. Οι ενεργειακοί αποκλεισμοί εκτοξεύουν το κόστος των αγαθών πρώτης ανάγκης στα ύψη περαιτέρω και την ίδια στιγμή στο υγειονομικό σκέλος ο εκφοβισμός των μαζών μαίνεται υπό την κάλυψη των προπολεμικών διεργασιών. Οι έριδες των δύο στρατοπέδων Δύσης και Ρωσίας υπερβαίνουν τα στενά όρια τής Ουκρανίας και γενικεύονται. Η κρίση των ηθών βαθαίνει και η αξία τής ανθρώπινης ζωής διαρκώς εκμηδενίζεται από τούς προσωρινούς δυνατούς τού σιωνιστικού νεοταξικού στρατοπέδου. Η ανθρώπινη επιβίωση και η εθνική κυριαρχία είναι το μεγάλο ζητούμενο για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου ολέθρου. Είναι ο Εθνικός Αγών ενάντια στην μεθοδευμένη κρίση των παραδοσιακών αξιών.  

 

Στο ζήτημα τού κατασκευασμένου κορονοϊού μαθαίνουμε από επίσημα στοιχεία που δίνονται στην επικαιρότητα ότι οι θάνατοι στην Ελλάδα φέτος στο πρώτο τρίμηνο έχουν σημειώσει άνοδο τής τάξης τού 19,16% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα τού 2021, όταν υποτίθεται ότι ο κορονοϊός θέριζε κόσμο σε εβδομαδιαία βάση. Παράλληλα το κλείδωμα των ενεργειακών πόρων εντείνει το υπαρξιακό πρόβλημα στην Ευρώπη. Μετά την γενικευμένη άρση τού ρωσικού φυσικού αερίου, σημειώθηκε μια άκρως περίεργη φωτιά στις εγκαταστάσεις υγροποίησης και φόρτωσης τού αμερικανικού υγροποιημένου αερίου με αποτέλεσμα την διακοπή των εξαγωγών τού αμερικανικού αερίου έως τον Σεπτέμβριο. Η στέρηση τού ενεργειακού φορτίου αυξάνει το κόστος στις μεταφορές και εντείνει τον πληθωρισμό ο οποίος εξαντλεί με την ακρίβεια εισοδήματα και αποταμιεύσεις. Οι δε τεράστιες ελλείψεις τροφίμων συμπληρώνουν το κλίμα τής επερχόμενης φτωχοποίησης.

 

Παράλληλα τα εμπλεκόμενα στρατόπεδα τής παγκόσμιας γεωπολιτικής και πολεμικής κρίσης επεκτείνουν το πεδίο τής επερχόμενης γενικής αντιπαράθεσης σε ευρωπαϊκό έδαφος. Ο νέος αρχηγός τού βρετανικού στρατού μιλάει ανοικτά για την χρησιμότητα σφυρηλάτησης ενός στρατεύματος που θα μπορεί να πολεμήσει μαζί με τούς συμμάχους του και να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο τής μάχης. Την ίδια στιγμή οι νεοταξίτες φέρνουν τα σύννεφα τού πολέμου κοντύτερα στα σημερινά σύνορα τής Πατρίδος μας. Σε μια διεθνή συνάντηση που έγινε για την προώθηση τής προσχωρήσεως των χωρών των δυτικών Βαλκανίων στους διεθνείς οργανισμούς με την παρουσία ελληνικής αντιπροσωπείας τού υπουργείου εξωτερικών, παρουσιάστηκε ένας χάρτης στον οποίο απουσίαζαν τα νησιά τού Αιγαίου μας! Η συνάντηση αυτή έγινε στην προσωρινά κατεχόμενη από τούς Σκοπιανούς Αχρίδα τής ελληνικότατης Βορείου Μακεδονίας μας.

 

Τα πολεμικά σύννεφα επισκέπτονται και τα τουρκοπατημένα μα πάντα ελληνικά μικρασιατικά παράλια. Η Ρωσία εξέδωσε μια άτυπη ταξιδιωτική οδηγία προς τούς Ρώσους τουρίστες προκειμένου αυτοί να απέχουν από την συγκεκριμένη περιοχή για το χρονικό διάστημα από τις 15 έως τις 30 Ιουλίου τρέχοντος έτους. Κάποιοι σπεύδουν δικαιολογημένα να συνδυάσουν αυτήν την κίνηση με την πληροφορία ότι οι Τούρκοι σχεδιάζουν να προκαλέσουν ένα θερμό επεισόδιο με την Πατρίδα μας κοντά στην ημερομηνία επετείου τής πρώτης εισβολής των στρατευμάτων τους στην Κύπρο μας. Αλλά και στον Βορρά τής Ελλάδος μας κάποιοι είχαν την φαεινή ιδέα να δεχθούν μια φιλική τάχα μου ποδοσφαιρική αναμέτρηση στη Θεσπρωτία μας με Αλβανούς Κοσοβάρους που ήρθαν χωρίς την επίδειξη βίζας. Με τούς Αλβανούς να μιλάνε για την ενδεχόμενη αναγνώριση τού αλβανοποιημένου Κοσσυφοπεδίου από την Ελλάδα όταν η Αλβανία που τυραννά την ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο αξιώνει διεκδικήσεις κατά τής Θεσπρωτίας που αποκαλεί ως Τσαμουριά.

 

Κάποιοι σχεδιάζουν τις μεγάλες πατρίδες των κατσαπλιάδικων ονείρων τους. Το μόνο φρόνιμο τάχα μου κράτος είναι η κατεχόμενη από τούς ψευτορωμιούς Ελλάς που ενώ έχει εγκαταλείψει τις προσωρινά κατεχόμενες ελληνικές πατρίδες στα βορειοανατολικά μας σύνορα, έχει μπει σε μια διαδικασία συνεκμετάλλευσης τού φυσικού μας αερίου στο Αιγαίο με τούς Τούρκους. Με τούς Τούρκους να διεκδικούν με πρόσχημα την δήθεν παράνομη στρατιωτικοποίηση των νησιών μας από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις περαιτέρω ελληνικό έδαφος. Όμως κάποιοι θεωρούν ότι οι στρατιώτες μας θα κιοτέψουν τάχα μου μπροστά σε ένα θερμό τουρκικό επεισόδιο όπως σίγουρα θα πράξουν οι πολιτικάντηδες τού κυβερνητικού και ευρύτερου συνταγματικού τόξου προκειμένου να ζητήσουν μια ειρηνευτική ψευτοσυμμαχική μεσολάβηση που όποτε συνέβη πήγαμε σε εδαφική απώλεια, όπως στα Ίμια και την Κύπρο αλλά και παλαιότερα. Όμως ο ελληνικός στρατός δεν θα αφήσει κανένα απολύτως περιθώριο προδοτικής συναλλαγής.  

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, όταν οι τύχες τού Ελληνικού Έθνους αφήνονται σε στημένα επεισόδια ξένων επεμβάσεων και διεθνών ανταγωνισμών, τότε οι αποφάσεις στρέφονται σε βάρος σου και σε βάρος τής Πατρίδος μας. Όταν οι παραγωγικοί και ενεργειακοί σου πόροι εγκαταλείπονται, έρχεται η ώρα τής διεθνούς κρίσεως που ζούμε τώρα για να σού αποδείξει ότι οι πολιτικές αρχές με τον δημοκρατικό μανδύα και το αντεθνικό πρόσωπο σε πρόδωσαν για να γίνεις ζητιάνος των ξένων ψευτοσυμμάχων.  Όταν οι ίδιοι ελληνόφωνοι νεοταξίτες δεν διεκδικούν ελληνικό έδαφος, έρχεται κατόπιν σε αυτές τις μέρες των παγκοσμιοποιητών τυράννων που ζούμε η ώρα να αποδειχθεί ότι οι κλέφτες ελληνικών εδαφών θα ζητήσουν να σού πάρουν και τα υπόλοιπα εδάφη που λευτέρωσαν οι πρόγονοί μας πριν προδοθούν κι αυτοί από τούς κοτζαμπάσηδες τού καιρού τους.

 

Είναι οι ίδιοι ελληνόφωνοι εξουσιαστές και συνεργάτες τού εχθρού που κατηγορούν ως επικίνδυνη τη Φωνή τού Ελληνισμού, τον Εθνικισμό μας και έχουν γεμίσει με ξένα συμφέροντα και λαθροεισβολείς την Πατρίδα μας για να γίνουμε μειοψηφία στη Γη των Πατέρων μας. Αυτοί που τάχα νοιάζονται για την υγεία μας και για τα δικαιώματα κάθε είδους ελαττωματικής και ανήθικης ύπαρξης αλλά όχι τού μαχόμενου και τού νοικοκύρη Έλληνα. Αυτός ο εσωτερικός πολιτικός εχθρός πρέπει να παραμεριστεί. Η λύση είναι η επιστροφή στις Ελληνικές Αξίες και το Πατροπαράδοτο Ηρωικό Ήθος. Η Ελληνική Οδός διαβαίνει τα μονοπάτια τής Πίστης, τής Εθνικής Αλληλεγγύης, τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης και τής Εθνικής Ισχύος. Η Γη των Πατέρων μας είναι ο Ναός και το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής. Να θωρακίσουμε και να αξιοποιήσουμε τα οικονομικά και στρατηγικά πλεονεκτήματα τής Πατρίδος μας.

 

Να στηριχθούμε στους Πιστούς σε Θεό και Ελληνική Φυλή Αληθινούς και Τολμηρούς Έλληνες γιατί αυτοί είναι οι συναγωνιστές που δεν θα μάς προδώσουν ποτέ. Να εξασφαλίσουμε παραγωγική επάρκεια και στρατιωτική δύναμη πυρός. Και παράλληλα να στηρίξουμε πάσα Εθνική μας Κοινότητα στα βορειοανατολικά μας σύνορα προκειμένου να βαστήξουν όρθια την ελληνική παρουσία στα προγονικά και προσωρινά κατεχόμενα εδάφη τους. Να βαστήξουμε τον εχθρό μακριά από τα χώματά μας. Να αποδιώξουμε από την Πατρίδα μας κάθε νεοταξικό οικονομικό συμφέρον και κάθε ξένο σώμα που αντικαθιστά τον Έλληνα. Κι όταν η πολεμική λαίλαπα τού καιρού μας τραβήξει τον αλαζονικό της δρόμο πάνω από τα χώματα τού Βυζαντίου και το τουρκικό πτώμα, τότε η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς θα μεγαλώσει ενωμένη και αποκατεστημένη, ζωντανή και άξια Μεγάλη Δύναμη πάνω από τα αφανισμένα ερείπια και πτώματα τής βαρβαρικής σκόνης που υπηρετούν σήμερα τον εβραιοσιωνιστικό νεοταξισμό. Διότι η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού θα συντρίψει το νεοταξικό σκοτάδι τής παγκοσμιοποίησης.     

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...