Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 13-10-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η μέγιστη ώρα τής κρίσεως έφτασε. Η ώρα που θα αναμετρηθούν οι Δυνάμεις τής Αληθείας και τής Πίστης με τις Δυνάμεις τού Ψεύδους και της Τυραννίας φτάνει εμπρός στο πεδίο τής πολιτικής και τής στρατιωτικής σύγκρουσης. Η δήθεν αλήθεια τού νεοταξικού συστήματος τής αλλοιώσεως των ηθών και των αξιών δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματική αλήθεια τού Δικαίου Ελληνικού Έθνους.

 

Η Ελλάς από τις 12 Οκτωβρίου 1944 που αποχώρησαν οι Γερμανοί από την Ελλάδα υποτίθεται ότι απελευθερώθηκε από τα δεσμά τού Β Παγκοσμίου Πολέμου. Όμως αυτό στην πραγματικότητα δεν συνέβη ποτέ. Διότι ευθύς μετά η κατοχή έλαβε την διάσταση τού συμμοριτοπόλεμου με τούς εν γένει διεθνιστές να διαιρούν τον ελληνικό λαό και τούς κομουνιστές ειδικότερα να αιματοκυλούν την Ιερή Ελλάδα μας. Οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες Πρόγονοί μας υπήρξαν τα μεγαλύτερα θύματα τής θυσίας που προέκυψε εν μέσω μιας τεράστιας υποκρισίας. Διότι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας μετέτρεψαν για μια ακόμη φορά μετά από την απελευθέρωση από τα βαρβαρικά δεσμά την στρατιωτική Νίκη σε πολιτική ήττα. Αυτό ακριβώς συνέβη με το πέρας τού προηγούμενου μεγάλου πολέμου.

 

Ακολούθησε προσχεδιασμένος εμφύλιος πόλεμος, διχασμός, απομόνωση των δήθεν κακών Εθνικιστών, γενοκτονία Ελλήνων και ο ερχομός τής νέας γενιάς των ψευτορωμιών πολιτικών που υπηρετούν με τα κομματικά τους συστήματα τον κοινό τους εντολέα, τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Τα χρόνια περάσανε και τα δεινά τού Έθνους μας επανεμφανίστηκαν με νέα οδυνηρή αλληλουχία. Οι σκλαβωμένες πατρίδες μας παρέμειναν στα δεσμά τους που αυξήθηκαν περαιτέρω. Η Βόρειος Ήπειρος παρέμεινε σκλαβωμένη στον Αλβανό δυνάστη. Η φτώχεια και η δέσμευση των ελληνικών ψυχών και εδαφών τής υποτιθέμενης ελεύθερης Πατρίδας συνεχίζεται στα χέρια των διεθνών ψευτοσυμμάχων και τοκογλύφων με δάνεια, μνημόνια και συμφωνίες υποτέλειας που έφτασαν έως τις μέρες που ζούμε με τον Ελληνισμό μας ως σύγχρονο ραγιά.

 

Οι αιμάτινοι διχασμοί γίνανε πολιτικοί και η Ελληνική Φυλή οδηγείται στο χαμό μέσα από την υπογεννητικότητα, την απώλεια τής γης μέσα από επιδόματα εφήμερα και την αντικατάσταση μας από τούς παλιούς εχθρούς που τώρα επιστρέφουν μαζί με τούς Τούρκους ως λαθροεισβολείς. Η εθνική μας παραγωγή και ο πλουτοπαραγωγικός γεωφυσικός μας παράγοντας έχουν τεθεί σε αργία υποχρεωτική για λόγους εξόφλησης δήθεν εθνικών χρεών αλλά και για λόγους ειρηνικής τάχα μου επίλυσης των διαφορών μας με την Τουρκία στο Αιγαίο και την Θράκη.

 

Σκοπός των ψευτοσυμμάχων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης δεν είναι σε καμία περίπτωση η ειρηνική επίλυση καμίας απολύτως διαφοράς μήτε στην Πατρίδα μας Ελλάδα μήτε σε καμία άλλη χώρα τού πλανήτη. Ο Αληθινός Σκοπός τους είναι η διάλυση των Εθνών και η επιβολή μιας ασύνορης ανθρωπότητας κάτω από τις εντολές τής παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης. Θέλουν την επιβολή μιας παγκόσμιας τυραννίας με ενιαία πολιτική και θρησκευτική εξουσία. Αυτός είναι ο λόγος που διαβρώνουν την εθνολογική πληθυσμιακή σύνθεση και επιβάλλουν τον Οικουμενισμό σε βάρος τού Εθνικού Κράτους και τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού.

 

Μέσα σε αυτό το δυσοίωνο κλίμα οι ελληνόφωνοι πολιτικοί οδηγούν παραπλανητικά τον Ελληνισμό στην δήθεν υποχρεωτική αποδοχή τής αλλοιώσεως των ηθών, των Παραδόσεων και τής Εθνικής μας Ταυτότητας. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές τούς είδαμε για μια ακόμη φορά να μετρούν τις επιδόσεις των κομμάτων τους και την επιρροή τους στον καθημαγμένο και ηττοπαθή Ελληνικό λαό προκειμένου να διαμορφώσουν την αιχμαλωσία του στις επόμενες εκλογές. Κι έτσι αντί να αναζητούν τις λύσεις για το ζωντάνεμα τής Εθνικής μας Οικονομίας, τής Εθνικής μας Ασφάλειας και τής πληθυσμιακής μας αναγέννησης, οι ψευτορωμιοί ενώνουν τα κομματικά τους μαντριά σε πιο προοδευτικές τάχα μου και δημοκρατικές συμμαχίες για να μάς οδηγήσουν σε μια Ελλάδα με λιγοστούς έως και καθόλου Έλληνες.

 

Στην δε γεωπολιτική μας γειτονιά και σε όλο τον πλανήτη οι γεωπολιτικές συγκρούσεις των ΗΠΑ, τής Ρωσίας και των συμμάχων τους διευρύνονται και περνούν στο στρατιωτικό επίπεδο. Οι πολεμικές συγκρούσεις των υποτιθέμενων μεγάλων δυνάμεων λαμβάνουν χώρα σε ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα τού πλανήτη. Από την Κίνα έως την Μαύρη Θάλασσα και από την Ανατολική Μεσόγειο έως την Μέση Ανατολή. Έτσι λοιπόν μετά από το ρωσοουκρανικό πεδίο φτάσαμε στην υποτίθεται ξαφνική επίθεση τής Παλαιστινιακής Χαμάς κατά τού Ισραήλ. Με την διαφορά ότι όπως μαθαίνουμε η Αίγυπτος είχε ενημερώσει τον ισραηλινό πρωθυπουργό 10 μέρες νωρίτερα.

 

Στη σύγκρουση των Εβραίων με τούς Παλαιστίνιους εμπλέκονται με την συμμετοχή και παρουσία τους στο παρασκήνιο προς ώρας οι Αμερικανοί σύμμαχοι των Εβραίων και οι Ιρανοί σύμμαχοι των Παλαιστίνιων. Επιπλέον σημειώθηκαν χτυπήματα ακόμη και σε αεροδρόμια και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Συρία. Η προσχεδιασμένη δήθεν "αλήθεια" τού νεοταξικού συστήματος και σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματική αλήθεια τού εθνικού Δικαίου που θέλουν οι νεοταξίτες να συντρίψουν. Οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές τύραννοι και οι οπαδοί τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλουν να ενώσουν όλα τα αντιμαχόμενα πεδία σε έναν γενικευμένο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ώστε η φτώχεια να σμίξει με τον φόβο και τον πόνο στην οδυνηρή οδό τής παγκοσμιοποίησης.

 

Οι μεγάλες δυνάμεις διεκδικούν μεταξύ τους τα πρωτεία τού νικητή και παραμένουν δούλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού θυσιάζοντας τούς λαούς για να διατηρήσουν την θέση τής βολικής μεγάλης δυνάμεως. Η πραγματική αλήθεια είναι ότι οι μόνες δυνάμεις που μπορούν να νικήσουν τον αστικό δημοκρατικό διεθνισμό στα έθνη που πραγματικά θέλουν να ζήσουν ελεύθερα είναι οι Εθνικές Δυνάμεις, ο γνήσιος Λαϊκός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός. Ο πραγματικός εχθρός μας που υπηρετεί το ψευτορωμέϊκο καθεστώς είναι η Παγκοσμιοποίηση. Ο μόνος τρόπος όμως για να αποκαλυφθεί η αλήθεια είναι να δώσουμε τον νικηφόρο αγώνα εμείς που αγαπούμε το Έθνος και επιθυμούμε να διατηρηθεί η Θεία και Εθνική Νομοτέλεια ακέραιη και ζωντανή.

 

Για να επικρατήσει το Δίκαιο τού Έθνους πρέπει οπωσδήποτε εμείς που συγκροτούμε το Ζωντανό Έθνος να πάρουμε το Κράτος στα χέρια μας απόλυτα και ολοκληρωτικά. Αυτό πρέπει να γίνει παντού και η αρχή θα γίνει από τον Πιστό και Εκπολιτιστή Ελληνισμό μας με τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Τότε και μόνον θα επικρατήσει δια παντός η Αληθινή, μόνιμη και δημιουργική Ειρήνη όταν θα εκλείψει το απόλυτο κακό. Κι αυτό θα συμβεί με την Νίκη τής Πίστης στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Οικογένεια. Με την Νίκη τής Ορθοδοξίας μας και τού Ελληνικού Εθνικισμού. Για την ολόχρυση αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...