Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 17-10-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι συνθήκες πιέσεως και εκβιασμού προς τα δήθεν ελεύθερα έθνη από τον διεθνή νεοταξικό παράγοντα για την αποδοχή τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης εντείνονται ασφυκτικά. Οι διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση μετά την επίθεση τής παλαιστινιακής Χαμάς και την απάντηση τού Ισραήλ ουδόλως ανακόπτουν την δρομολόγηση τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου από τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους.

 

Η Ρωσία και οι σύμμαχοί της σπεύδουν από την πρώτη στιγμή να σταθούν στο πλευρό των Παλαιστίνιων τής Χαμάς διαβλέποντας το αδιέξοδο στο οποίο επιδιώκουν να τούς οδηγήσουν οι ΗΠΑ και οι δυτικοί σύμμαχοι των Αμερικανών. Διότι στη συγκεκριμένη φάση που έχει οδηγηθεί η γεωπολιτική προς το παρόν και όπως όλα δείχνουν πολεμική σύγκρουση στη συνέχεια, ο καβγάς που έχει ξεκινήσει από μια εξαιρετικά δυσάρεστη αιματοχυσία γίνεται τούτη τη στιγμή προκειμένου τα δύο στρατόπεδα να αποφύγουν τις ευθύνες που προκύπτουν αλλά κι αυτές που ακολουθούν.

 

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η Χαμάς που εξουσιάζει τούς ελληνογενείς απογόνους των Φιλισταίων Παλαιστίνιους είναι δυστυχώς μια ξεκάθαρα ισλαμική οργάνωση που έχει φτάσει στο σημείο να ζητά διεθνή σηκωμό διαμαρτυρίας όπως λέει όλων των μουσουλμάνων παγκοσμίως. Πρόκειται για μια στάση εξόχως απαράδεκτη όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το φαινόμενο τής λαθροεισβολής με δήθεν μετανάστες και δήθεν πρόσφυγες εξαπλώνεται στα δήθεν ελεύθερα έθνη όπως η Ιερή Πατρίδα μας Ελλάς με ευθύνη και συνεργασία σιωνισμού και ισλαμισμού.

 

Σκοπός ξεκάθαρος των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων, των νεοταξιτών δημοκρατών και των οικουμενιστών τής πανθρησκείας είναι η νόθευση των Εθνών και η εξόντωση τού εθνικού κράτους με την πολυπολιτισμικότητα και την πτώση των συνόρων. Ιδού λοιπόν ο λόγος που οι θεραπαινίδες τού σιωνιστικού νεοταξισμού σπρώχνουν την φτώχεια, την πείνα και τον πόνο με τις τεχνητές κρίσεις υγειονομικού, κλιματικού, οικονομικού και πολεμικού χαρακτήρα. Για να φέρουν κατόπιν ως λύση στο πρόβλημα που προκαλούν οι προσωρινά δυνατοί μετά από έναν παγκόσμιο πόλεμο την τυραννία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

Είδαμε λοιπόν τούς Τούρκους να κατηγορούν τις ΗΠΑ γιατί δεν υποστηρίζουν την Χαμάς. Είδαμε την Κίνα και την Σαουδική Αραβία να λαμβάνουν την ίδια θέση. Είδαμε ακόμη τον Αμερικανό υπουργό εξωτερικών να μάς λέει ότι επίκειται εισβολή τού Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία. Είδαμε τα δύο στρατόπεδα Δύσης και Ανατολής να αντικρούουν τα επιχειρήματά τους. Στο επίπεδο ωστόσο τής σύγκρουσης Αζέρων και Αρμενίων, οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι αντίπαλοι στρέφονται υπέρ των ισλαμιστών Αζέρων και κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών Αρμενίων που θέλουν την αποκατάσταση τού έθνους τους με απελευθέρωση εδάφους αρμένικου.

 

Διόλου τυχαία βέβαια η Ορθόδοξη Ελλάς μας έως σήμερα έχει ομοίως προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες από τα Αδριατικά Νερά ίσαμε τον Πόντο με επίσης προβληματική και ψευτορωμέϊκη νεοταξική πολιτική εξουσία στην Πατρίδα μας. Στο μεταξύ η σύγκρουση Ισραήλ και Χαμάς εκτινάσσει στα ύψη τις τιμές πετρελαίου και χρυσού φέρνοντας ακρίβεια τιμών και στην Ελλάδα. Ακολούθησαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στις οποίες ο ελληνικός λαός αποδοκίμασε το ψευτορωμέϊκο τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας. Το δε ελληνόφωνο καθεστώς με ΜΜΕ, πολιτικούς και λοιπούς θεσμικούς φορείς προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πολιτικές επιλογές τους σε μια Ελλάδα που πτωχεύει, συρρικνώνεται εθνολογικά και απειλείται η εθνική της κυριαρχία.

 

Και την ίδια ακριβώς στιγμή στα Τίρανα τής Αλβανίας συνέβη κάτι που οι ελληνόφωνοι πολιτικοί το θάβουν επικοινωνιακά. Έγινε λοιπόν στα Τίρανα η σύγκλιση ενός φόρουμ από την Κοινωνία των Πολιτών για τα δυτικά Βαλκάνια με την συμμετοχή τής Ανοικτής Κοινωνίας τού εβραιοσιωνιστή Σόρος, τού Ελληνικού Ιδρύματος για την Ευρωπαϊκή και Εξωτερική Πολιτική ΕΛΙΑΜΕΠ και ενός αντίστοιχου αλβανικού φορέα. Η λαθρομετανάστευση και η ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων που επιδιώκεται σε βάρος των εθνικών κρατών με πρώτη την Ελλάδα μας από το παγκόσμιο τυραννικό υπερκράτος έρχεται στο προσκήνιο. Οι δε ψευτοσύμμαχοι θέλουν στην ΕΕ την Αλβανία όταν ο Έλληνας δήμαρχος τής Χιμάρας Μπελέρης είναι στη φυλακή και οι Βορειοηπειρώτες αδερφοί μας στερούνται των ελευθεριών τους στην ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο μας.

 

Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ είναι σαφέστατη. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς τής καρδιάς μας ανήκει μονάχα στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Η προδοσία τής παγκοσμιοποίησης και τής συρρίκνωσης των ελευθεριών τού Ελληνισμού μας με τούς πολιτικούς θιασώτες της δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Η Ιερή Ελλάς είναι Κράτος Ορθόδοξο, Εθνικό και Λαϊκό κι έτσι ακριβώς θα παραμείνει. Οι Έλληνες είναι Πιστοί στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια, τον Ελληνικό Πολιτισμό και τον Φρουρό Εθνικό Στρατό μας.

 

Η Γη των Προγόνων μας είναι ο Σιτοβολώνας, η Σπουδή και το Απόρθητο Κάστρο τού Ελληνισμού μας που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στα παιδιά μας. Η Ισχύς τής Πατρίδος μας και η Βιολογική Αιωνιότητα τής Ελληνικής Φυλής είναι απαράγραπτο δικαίωμα και ιερό μας χρέος. Η Μεγαλύτερη Ελλάς με περισσότερους Έλληνες είναι η Δίκαιη Ελλάς. Τα δεσμά λοιπόν θα σπάσουν και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς θα αναστηθεί.

 

Η Ελλάς μας θα καρποφορήσει, θα αναπτυχθεί και θα γενεί Μεγάλη Δύναμη δια των χειρών μας. Η ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού μας θα ανατείλει οπωσδήποτε διότι το θέλει ο Θεός και το ποθεί η καρδιά μας με απόφαση που έχουμε πάρει οριστικά και αμετάκλητα. Κι αυτό ακριβώς θα πράξουμε με τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας μέσα από μια γνήσια Λαϊκή Εθνοκρατία αποφασισμένων και ενωμένων Ελλήνων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...