Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 9-1-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η διαστρέβλωση τής αλήθειας και το εμπόριο τής υποταγής έχουν βυθίσει τον άνθρωπο, την κοινωνία και εν τέλει το αιχμαλωτισμένο Έθνος στον πάτο τού γκρεμού, ένα βήμα πριν τον αφανισμό. Η ιδεολογία τής νεοταξικής και εσχατολογικής εποχής που ζούμε είναι η ασέβεια των θυσιών και των ιδανικών των Γενναίων τής Ελληνικής Φυλής και η επικοινωνία των σύγχρονων ραγιάδων με την εποχή τους είναι η εξαχρείωση των ηθών και ο απόλυτος διχασμός τού μικρόκοσμου πριν το τέλος.

 

Η στρατηγική τού διχασμού δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται σε βάρος τού Ελληνισμού μας. Την ασκούν δειλοί και προδότες υπηρετώντας παράλληλα τούς εκάστοτε μισέλληνες εντολείς τους, παρασυρμένοι πάντα από την ματαιοδοξία και την κενότητα τού χαρακτήρα τους. Ο Ελληνισμός μας όσες φορές υπήρξε Ενωμένος, βάδισε Ανίκητος στην Λεωφόρο τής Δόξας και την μεγαλοσύνη τής Εθνικής του Κυριαρχίας και τού Πολιτισμού του. Ο Ενωμένος και Ανίκητος Ελληνισμός έδωσε ορισμό και Ανάστημα στην Πίστη και την Ελευθερία κατακτώντας την κορυφή τής Οικουμένης μέσα στην κοινωνία των Εθνών.

 

Αναφέρομαι ξεκάθαρα στην Πίστη στο Θεό, την Φυλή, το Έθνος, την Αρετή, την Τόλμη. Διότι η Ανάπτυξη και η Ειρήνη έρχονται μαζί με τον Στέφανον Δόξης τής Πολεμικής Αρετής που είσαι διατεθειμένος να κατακτήσεις εάν έρθει ο σατανάς τής βαρβαρότητας να σε υποτάξει και να σε εξοντώσει είτε άμεσα είτε με τον μακροχρόνιο εξευτελισμό σου. Όσες φορές λοιπόν η Ελληνική Φυλή μεγαλουργούσε, εισερχόταν ανάμεσά μας το μικρόβιο τού διαχωρισμού και τής διάσπασης σε μερίδες αντίθετων συμφερόντων και απόψεων.

 

Θυμηθείτε στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία μας τούς εικονομάχους απέναντι στους εικονολάτρες. Λες και υπήρξε ποτέ ο Έλλην ειδωλολάτρης. Ιδεολάτρης ο Έλλην είναι σαφέστατα, ειδωλολάτρης δεν ήταν ποτέ. Λατρεύεις τον εικονιζόμενο άγιο μέσα από το περίβλημα τής εικόνας. Μα κι όταν ο Θεός έλαβε την ανθρώπινη φύση και ήρθε στον κόσμο ως Χριστός για να μάς σώσει από την αμαρτία και συνάντησε τον Έλληνα, ανεφώνησε ότι ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο Υιός Τού Ανθρώπου.

 

Όμως κάποιοι με το ένδυμα των παλαιών ηθών τάχα μου μίλησαν για έναν ανύπαρκτο ιουδαιοχριστιανισμό οι διχαστές και δολεροί. Μίλησαν ακόμη για την δήθεν εβραϊκή καταγωγή τής Παναγίας που υπήρξε Ελληνίδα Φιλισταία στην πραγματικότητα. Όμως τούς βοήθησαν εκείνους τούς δήθεν παραδοσιακούς οι φίλοι τους, οι ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές, αντίπαλοι τάχα. Αλλά αυτήν την συμμαχία των δήθεν αντιπάλων την έχουμε ξαναδεί και έχει εξίσου καταστρέψει τον Ελληνισμό, στις συγκρούσεις των δήθεν πολιτικών ιδεών ανάμεσα στις γνωστές κομματικές φατρίες τής δημοκρατίας.

 

Αυτές οι πολιτικές συγκρούσεις έλαβαν χώρα όταν επρόκειτο να κατακτήσουμε κάποιες κρίσιμες νίκες, όταν υπήρξαμε δυνατή Αυτοκρατορία, όταν ακόμη επρόκειτο να ανακάμψουμε από την παρακμή. Ακόμη κι όταν οι εκάστοτε ψευτοσύμμαχοι νικούσαν και πανηγύριζαν, εμείς βρισκόμασταν αλληλοσφαγμένοι. Ας θυμηθούμε το Βυζάντιο, ας θυμηθούμε την Κερκόπορτα, ας θυμηθούμε τις πρώτες νίκες στην εθνεγερσία τού 1821.

 

Η Εθνική Επανάσταση τού 1821 όταν κίνησε τον δρόμο για την λευτεριά ως Αγών σύσσωμου τού Ελληνικού Έθνους έφερε κύμα σαρωτικών νικών. Και τότε οι γνωστές μεγάλες δυνάμεις σχημάτισαν κομματικές φατρίες που στείλανε τούς Εθνικούς Αγωνιστές στους τάφους ή στις φυλακές, τούς ίδιους και τα παιδιά τους, οι δε πολιτικοί κάμανε την Ελλάδα προτεκτοράτο και ξεπούλησαν στον διαχρονικό εχθρό σκλαβωμένες πατρίδες έως τις εσχατολογικές ημέρες τού καιρού μας.

 

Κάποιοι προσκυνούν τον δήθεν περιούσιο εβραιοσιωνισμό. Αλλά παθαίνουν αλλεργία στον αληθινά περιούσιο Ελληνισμό. Κι αυτές οι καταστάσεις διαιωνίστηκαν έως τις μέρες μας. Περάσαμε από συμμοριτοπόλεμους, από εθνικές υποχωρήσεις και γκρίζες ζώνες. Και οι προδότες ταγοί μάς πήγαν σε μνημόνια, στημένα χρέη και δήθεν συμμαχικούς οργανισμούς. Μάς κατάργησαν εθνικό νόμισμα, Εθνική παραγωγή, κάθε τι Εθνικό. Μας αντικαθιστούν με λαθροεισβολείς, μάς φτιάχνουν ψεύτικες μειονότητες, μάς κλέβουν πάλι Γη και ύδωρ και μάς πάνε στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

 

Τι θα λένε από ψηλά άραγε ο Σπαρτιάτης Λεωνίδας και ο Θεσπιεύς Δημόφιλος που με ηρωική ήττα στις Θερμοπύλες, αρνούμενοι την παράδοση την ατιμωτική τού Εφιάλτη, οδήγησαν τον Ελληνισμό στον θρίαμβο των Πλαταιών. Αλλά αυτοί ήταν Έλληνες με σαφή Ιδεολογία τον Αρχέγονο Ελληνικό Εθνικισμό. Πίστη στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια, τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Ελληνική Ηγεμονία. Διότι άπαντες οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές πορευόμαστε με γνώμονα την Πίστη, το Δίκαιο και την Ισχύ τής Ελληνικής Φυλής.

 

Θέλουμε την δημιουργία νέου Ελληνικού Πολιτισμού, την Ανάπτυξη τού εθνικού πλούτου σε Γη και θάλασσα, τον Πανελληνισμό των Εθνικών μας Κοινοτήτων, την Απελευθέρωση Ελληνικών Πατρίδων. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε την Αναγέννηση τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας κι όχι την δουλική Ελλάδα τής παγκοσμιοποίησης δίχως Έλληνες που μάς φέρνουν οι δημοκράτες πολιτικοί.

 

Οι εν λόγω δημοκράτες πολιτικοί μάς φέρνουν ρυθμίσεις με συγκεκριμένες υποχωρήσεις. Νομοσχέδια για ιδιωτικά πανεπιστήμια όταν ασφαλείς πληροφορίες μιλάνε για τον ερχομό τουρκικού πανεπιστημίου στη Θράκη και οι Τούρκοι δήθεν μειονοτικοί πράκτορες, οι τουρκικές βίζες και οι τουρκικές εξαγορές γης σε Θράκη και Δωδεκάνησα οργιάζουν. Έρχεται η επιστολική ψήφος όχι για την ηγετική κυβερνητική πορεία τού Οικουμενικού Ελληνισμού αλλά για τα παραπλανητικά σχέδια τύπου διεθνούς δικαστηρίου τής Χάγης.

 

 Έρχονται επίσης οι γάμοι των κίναιδων με την τεκνοθεσία και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία. Αλλά ο Θεός δημιούργησε τον άνδρα και την γυναίκα για να πληθύνει η ανθρωπότητα και η Ελλάς μεγαλώνει και μεγαλουργεί ως Γένος από τον Έλληνα και την Ελληνίδα. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί όμως μάς φέρνουν αλλογενείς αντικαταστάτες με νόμους όταν ο Ελληνισμός φτωχαίνει και πεθαίνει δημογραφικά.

 

Εμείς όμως οι δήθεν κακοί Εθνικιστές θέλουμε την αξιοποίηση τού εθνικού μας πλούτου, την επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή, την επανέναρξη τής Εθνικής μας Βιομηχανίας, την άντληση των υδρογονανθράκων, την επιστροφή στην Ελληνική Δραχμή κι όχι την αντίχριστη ψηφιακή ρουφιανοποίηση. Θέλουμε την ισομερή κατανομή των Ελλήνων σε όλη την επικράτεια. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοκοινωνιστές θέλουμε την πλήρη αυτάρκεια αγαθών όταν οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν παγκόσμια πτώση τού τραπεζικού συστήματος, παγκόσμιο πόλεμο, παγκόσμια φτωχοποίηση και παγκόσμια τυραννική διακυβέρνηση.

 

Κι όταν το δημοκρατικό τόξο βλέπει παρωχημένες διεθνείς συνθήκες, εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές καλούμε Εθνική Ενότητα κάτω από τα Εθνικά Λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής και μιλάμε για την Μεγάλη Ιδέα τής Ελευθερίας πάσης Ελληνικής Γης και Ψυχής. Οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις θα βυθιστούν στην νεοταξική αλαζονεία. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η Ιερή Ελλάς μας θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει. Είμαι Έλλην Εθνικιστής και έχω μάθει να κάνω πάντα τις ιδέες μου πράξεις. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός, Εθνικός Στρατός. Ένωση και επικράτηση τής Αλήθειας τού Ελληνισμού. Στόχος μας είναι η Νίκη τής Αλήθειας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...