Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 27-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το μικρόβιο τού σιωνιστικού νεοταξισμού κατατρώει τα θεμέλια τού Ελληνισμού μέσα από τα τείχη τού Κάστρου Ελλάς. Είναι το ψευτορωμέικο καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας που αφαιρεί τα δικαιώματα και την εθνική υπόσταση τής Ελληνικής Φυλής και τής Ελλάδος υπό το άθλιο πρόσχημα τής υποτιθέμενης εθνικής μας προστασίας. Το κατοχικό καθεστώς και οι ολετήρες πολιτικοί εκφραστές του, όλοι τους διεθνιστές πολέμιοι και αρνητές τής Ελληνικής Φυλής και τής Εθνικής μας Ταυτότητας, επικαλούνται την έννοια τού δικαιωματισμού και τής ειρηνικής τάχα συνύπαρξης με τούς προαιώνιους εχθρούς τού Ελληνισμού μας.

 

Παράλληλα οι ίδιοι πάντα ελληνόφωνοι εκφραστές τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας διακηρύττουν την προστασία τάχα μου τού δήθεν αδύναμου Ελληνισμού μας κάτω από την πολιτική, συμμαχική και οικονομική κηδεμονία των δήθεν μεγάλων δυνάμεων. Από τα γνωστά δάνεια εκείνων που πρόδωσαν τούς εθνικούς αγώνες για την λευτεριά τού Ελληνισμού από τούς Τούρκους μέχρι τις επενδύσεις τάχα των ψευτοσυμμάχων και τούς οργανισμούς συνεργασίας και υποταγής, ο μόχθος και η πλούσια γη των Ελλήνων λεηλατούνται. Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, αριστεροί, πατριώτες τάχα μου αντιεθνικιστές, διχάζουν τον ελληνικό λαό, προσβάλλουν την πίστη και τα ιδανικά του, σπέρνουν λυκοφιλίες και λαθραίο πολυπολιτισμό.

 

Στο ζήτημα τής κατευθυνόμενης οικονομικής κρίσης, όλες οι επίσημες στατιστικές δείχνουν το ψευτορωμέικο που δήθεν έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια να φορολογεί τον Έλληνα αυξάνοντας το εθνοκτόνο χρέος των διεθνών τοκογλύφων σε βάρος του, με την παραγωγικότητα και το εθνικό εισόδημα να μειώνονται. Ταυτόχρονα ο χρόνος εργασίας τού λαού μας αυξάνεται και ο μισθός του μειώνεται. Ο πληθυσμός των Ελλήνων μειώνεται λόγω τής φτώχιας και τής σκόπιμης φθοράς τής ελληνικής οικογένειας, η ελληνική γη μένει ανεκμετάλλευτη, ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν, λαθροεισβολείς ενσωματώνονται από τούς ψευτορωμιούς και προσλαμβάνονται με φτηνά μεροκάματα.

 

Κατά συνέπεια το εθνικό προϊόν συρρικνώνεται, το εθνικό εισόδημα μειώνεται και το στημένο χρέος αυξάνεται διαιωνίζοντας την οικονομική εξάρτηση τού Ελληνισμού στους τυράννους τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Οι φόροι τού ελληνικού κράτους υποτίθεται πώς επιβάλλονται προκειμένου να συντηρήσουν το δημόσιο ταμείο, να στηρίξουν τις υποδομές παιδείας, υγείας και ασφάλειας και να αποδώσουν ανταποδοτικό όφελος σε μισθούς και επιδόματα στον ελληνικό λαό. Στο ψευτορωμέικο όμως που δεν είναι διόλου ελληνικό κράτος, το δημόσιο ταμείο λεηλατείται, οι υποδομές διαλύονται, ο ελληνικός λαός μαραζώνει και η ελληνική γη πολιορκείται από τυράννους και βαρβάρους.

 

Ο υπουργός Άμυνας τής Πατρίδος μας Δένδιας από την Λέρο όπου παρέστη για τα 81 χρόνια από τήν βύθιση τού αντιτορπιλικού Βασίλισσα Όλγα από γερμανικά αεροσκάφη, απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις τού Ερντογάν από το βήμα τής Γενικής Συνέλευσης τού ΟΗΕ ότι τα Δωδεκάνησα έχουν υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και δικαίωμα αύξησης στα 12 ναυτικά μίλια με το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας. Η διαφορά είναι όμως ότι το ελληνόφωνο προτεκτοράτο τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας αρνείται να χαράξει την ελληνική ΑΟΖ και να αυξήσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα στο Αιγαίο επικαλούμενο την υποτιθέμενη ειρηνική συνύπαρξη με την Τουρκία και την δήθεν αδύναμη θέση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Επιπρόσθετα το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο που αφέθηκε να περάσει από τον ΟΗΕ πλήττει την ΑΟΖ Ελλάδος και Αιγύπτου, στερώντας μας εθνική κυριαρχία. Την ίδια στιγμή η σύζυγος τού ελληνόφωνου πρωθυπουργού παρίστατο σε εκδήλωση οθωμανικής προίκας και νυφικών στο Σπίτι τής Τουρκίας στην Νέα Υόρκη με πρόσκληση τής Εμινέ Ερντογάν...

 

Τα κράτη που έχουν πολιτική διοίκηση με Εθνικό Φρόνημα εκφράζουν τα εθνικά ιδανικά και διοικούνται από τα έθνη στα οποία ανήκουν. Είδαμε πρόσφατα στην Γεωργία την κυβέρνηση να απαγορεύει με νόμο τήν αναγνώριση και προβολή τής ομοφυλοφιλίας αδιαφορώντας για την απομόνωσή της από την νεοταξική Δύση. Το ψευτορωμέικο όμως στη δήθεν ελεύθερη Ελλάδα μας την αναγνώρισε και την επέβαλλε με νόμο. Την ίδια στιγμή οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι ετοιμάζονται να επιβάλλουν παγκοσμίως την εκβιαστική μέθοδο βιομετρικών τρόπων ταυτοποίησης και συναλλαγών με ρήτρες που φτάνουν στην πλήρη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών.

 

Η Ελλάς μας αδέρφια μου δεν είναι ελεύθερη και καλούμαστε άμεσα εμείς οι Πιστοί στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό να την απελευθερώσουμε. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στον Πιστό Ελληνισμό. Ελληνικό είναι το Κράτος που υπηρετεί και εκτελεί τις αποφάσεις τού Ελληνικού Έθνους. Το κράτος που πληγώνει και λιγοστεύει το Έθνος είναι εχθρικό και οπωσδήποτε ανθελληνικό, το δε Ελληνικό Έθνος έχει δικαίωμα και ιερό χρέος να το αντικαταστήσει με ένα απόλυτα και ολοκληρωτικά Εθνικό και Λαϊκό Κράτος. Ο Αληθινός Έλλην αγαπά, μάχεται, θυσιάζεται και εν τέλει νικά οπωσδήποτε τούς εχθρούς του δίδοντας ελευθερία στα παιδιά του, κυριαρχία στο Έθνος του και μεγαλοσύνη στην Πατρίδα του.

 

Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής και Εθνικοκοινωνιστής. Ιδού ο Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Η Ελληνίδα Γη με τούς πλέριους γεωφυσικούς της πόρους ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στον Έλληνα Εργάτη και την Ελληνική Νεολαία. Το Ελληνικό Προϊόν διασφαλίζει το Εθνικό Εισόδημα και οι κρατικές υποδομές στηρίζονται απόλυτα στα ελληνικά χέρια. Πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική έχει Ανίκητο Φρουρό τον Ελληνικό Στρατό. Χαμένες Ελληνικές Πατρίδες δεν υπάρχουν. Είναι προσωρινά αλύτρωτες και θα γίνουν οπωσδήποτε, ξανά και για πάντα Ελληνικές Πατρίδες. Κάτω το ψευτορωμέικο κράτος τής προδοσίας και τής υποταγής. Ζήτω η Εθνικιστική Ελλάς Ελευθερίας και Ισχύος. Ότι η Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας θα ανατείλει οπωσδήποτε Χρυσή.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...