Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ. ΚΑΘΑΡΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑ 5-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Πνευματική καθίζηση και υλική εγκατάλειψη τού Κάστρου πού λέγεται Ελλάς έχει επικρατήσει μέσα στην ελληνική κοινωνία και σε όλους τούς τομείς τής καθημερινότητας. Μα και η ίδια η ελληνική κοινωνία έχει αλωθεί τόσο στις αξίες της όσο και στην βιολογική και εθνολογική της σύνθεση. Η Ελλάς εάλω για μία ακόμη φορά και η ώρα των ευθυνών έφτασε άμεσα και απαιτητικά. Πλημμύρισαν τήν Ιερή Ελλάδα μας προδότες και βάρβαροι, με πλέον επικίνδυνους τούς ελληνόφωνους προδότες.

 

Η οργή μου ξεχειλίζει τούτες τις στιγμές στον απώτατο βαθμό. Μάθαμε ότι στις 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση θριάμβου στην τουρκική πρεσβεία των Αθηνών για την ημέρα νίκης όπως αποκαλείται από τούς Τούρκους η μεγάλη σφαγή στην Ελληνίδα Σμύρνη κατά την μικρασιατική τραγωδία. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση λοιπόν παρέστη Έλληνας υποστράτηγος προφανώς ως εκπρόσωπος τού διαχρονικού ψευτορωμέικου που ξεπουλάει διαρκώς ελληνικές ψυχές και εδάφη στους προσωρινούς γείτονες μας στα βορειοανατολικά μας σύνορα. Και εξοργίζομαι στην κυριολεξία όταν συγκρίνω το νέο προσκύνημα τής τουρκικής αυλής με την οπισθοχώρηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην Κάσο και με την αποδοχή καθόδου τουρκικού κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

 

Την ίδια στιγμή η ελληνόφωνη κυβέρνηση και όλοι οι δημοκράτες πολιτικοί τού ντόπιου νεοταξισμού προσκαλούν και καλωσορίζουν τούς Τούρκους μαζί με τούς ψευτοσυμμάχους τους στην διαβόητη ΕΕ ανοίγοντας διαλόγους πλήρους ηττοπάθειας και εθελοδουλίας. Εθελοδουλία τόσο ως προς την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση όσο και ως προς τους Τούρκους. Παράλληλα η είσοδος των λαθροεισβολέων που μάς κουβαλούν οι τύραννοι πολιτικοί και οι βάρβαροι συνομιλητές και εντολείς τους έχουν αυξηθεί φέτος σε ποσοστό 222% σε σχέση με το 2023. Η ενσωμάτωση και η αντικατάσταση τού θνησιγενούς δημογραφικά Ελληνισμού μας έχει ήδη αποφασιστεί και εφαρμόζεται καθημερινά από τούς ανθέλληνες.

 

Η ανεργία των Ελλήνων αυξάνεται ραγδαία, τα εμπορικά μαγαζιά αδυνατούν να συντηρηθούν αφού βουλιάζουν στα χρέη παρά τις προσφορές των εκπτώσεων και το κόστος τού ρεύματος βυθίζει στο σκοτάδι τον Ελληνισμό μας. Το ψευτορωμέικο προσποιείται τον εκφραστή και συμπαραστάτη τού ελληνικού λαού με τα λεγόμενα καλάθια τού νοικοκυριού και τις επιδοτήσεις τού ρεύματος. Είναι τα σύγχρονα συσσίτια που το κατοχικό δημοκρατικό κράτος σύντομα ζητάει και παίρνει πίσω από το λαό επικαλούμενο το δημοσιονομικό κόστος, το στημένο χρέος που το ίδιο έστησε με τα αδηφάγα μέλη του και τούς παγκοσμιοποιητές τοκογλύφους εντολείς του.

 

Παράλληλα τα νοσοκομεία τής χώρας έχουν ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό και υλικό ιατρικό εξοπλισμό με ελληνικές ψυχές να χάνονται περιμένοντας κάποιο χειρουργείο. Όμως είπαμε, πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες τού προδοτικού πολιτικού καθεστώτος τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας προσκυνούν τήν υποταγή και τον αφανισμό τού Ελληνισμού από τούς Τούρκους, ανοίγοντας τον δρόμο στον θάνατο τής Ελληνικής Φυλής. Όμως ο Αληθινός Έλλην χτίζει και ανορθώνει την Ιερή Ελλάδα ως απόρθητο φρούριο τής Ελληνικής Φυλής στηριγμένος στην ταυτόχρονη πνευματική και υλική υπεροχή.

 

Ο Αληθινός Έλλην στηρίζεται στην ένδοξη ελληνική ιστορία συνεχίζοντας τον τίμιο αγώνα των προγόνων του, ξεριζώνοντας από την ζωή του δια παντός ατιμία, δειλία και προδοσία. Ο Αληθινός Έλλην αγαπάει με πάθος τα παιδιά του, την ζώσα Ελληνική Φυλή και είναι έτοιμος να δώσει ακόμη και την ίδια τη ζωή του προκειμένου να διασφαλίσει την ελευθερία, την ελληνικότητα και την βιολογική διαιώνιση τής Φυλής μας στην πλέον πολύτιμη κληρονομιά του που είναι η Γη τού Φωτός Ελλάς. Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής και η Ελλάς που χτίζει είναι καμωμένη για τον Πιστό στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό Ελληνισμό μας.

 

Η Ελληνίδα Γη είναι Μάνα, Τροφός, Εκπαιδευτήριο και Κάστρο Απόρθητο ταυτόχρονα τού Πιστού, Ανίκητου και Ενωμένου Ελληνισμού μας. Πρέπει όμως αυτή ακριβώς η συνείδηση τής Αλήθειας που διέπει το Ζωντανό Ελληνικό Έθνος να γίνει άμεσα, τώρα αμέσως, ασπίδα και δόρυ για την αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Να στρέψουμε το βλέμμα μας στην δημιουργία τής ελληνικής οικογένειας με πολλά χαρούμενα ελληνόπουλα. Να ανορθώσουμε την αγροτιά και τον βιομηχανικό και εμπορικό τομέα με ελληνικά χέρια για την παραγωγή ελληνικών αγαθών. Να δώσουμε γράμματα και ελληνικό φρόνημα υψηλό στην νεολαία μας. Να χτίσουμε Ελληνικό Στρατό με τόλμη, αρετή και όπλα ελληνικά.

 

Να χτίσουμε σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό και να βαδίσουμε μπροστά με θάρρος, τόλμη και πόθο μέγιστο για την λευτεριά πάσης γης και ψυχής ελληνικής. Στον Καιάδα προδότες, σιωνιστές και βάρβαροι, ξεκινώντας από τούς προδότες. Η Ελλάς δεν είναι δουλική μήτε πολυπολιτισμική γωνία τής νεοταξικής τυραννίας. Η Ιερή Ελλάς είναι Αυτοκρατορικό Γένος και Πατρίδα των Αληθινών Ελλήνων που είναι βαθειά εμποτισμένοι με Πίστη, Αίμα και Συνείδηση απόλυτα Ελληνική. Έχουμε μέσα μας μέγιστη Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία μας τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό με την Πίστη μας στον Θεό, τον Έλληνα Άνθρωπο, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Εθνική Ισχύ.

 

Πάσης φύσεως διεθνιστές αρνητές τής Εθνικής μας Ταυτότητας και τής Ελληνικής Ιδέας δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα μας γιατί είναι εχθροί τού Ελληνισμού. Ο Ανίκητος Ενωμένος και Εθνικιστής Ελληνισμός μας συντρίβει και αφανίζει ομοίως τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό εχθρό. Για την Πνευματική και Υλική μας Υπεροχή, ας βαδίσουμε εμπρός για τον Ζωντανό Ελληνισμό με τις Αξίες, τα Ιδανικά και την Νίκη τής Ελληνικής Φυλής κάτω από τα λάβαρα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας στην κορυφή τής οικουμένης. Καμία ανοχή στην σήψη. Εθνικιστικός Αγών για την Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...