Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ..




1582717 
Πάνω από 3.000 μουσουλμάνοι «κατέλαβαν» σήμερα (Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου) την πλατεία Συντάγματος με πλήρη αστυνομική κάλυψη για να γιορτάσουν την γέννηση του Μωάμεθ.
Σύμφωνα με παρατηρητές, αυτό αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του άρθρου 11 του Συντάγματος και έγινε όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Αστυνομίας.
Πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ υπήρχαν περιμετρικά της πλατείας και όποιος Έλληνας πλησίαζε τον έδιωχναν οι αστυνομικοί που εννοείται δεν πληρώθηκαν υπερωρίες, αλλά και το μισθό τους σίγουρα δεν πληρώνουν οι λαθρομετανάστες, νομιμοποιηθέντες και μη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, αν τολμούσε κανείς να διαμαρτυρηθεί, ο Επικεφαλής της Αστυνομίας, ο οποίος να σημειώσουμε έφερε 3 χρυσά αστέρια, τού έδειχνε την γροθιά του και ήταν έτοιμος να δώσει εντολή «καταστολής» της αντίστασης.
Θυμίζουμε ότι το άρθρο 11 λέει τα εξής:
Άρθρο 11
1. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
2. Μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.
Πόσοι λοιπόν ήταν Έλληνες από αυτούς που συγκεντρώθηκαν;
Κάτι δεν πάει καλά και εκείνοι που φταίνε πρώτοι, είναι τα κόμματα της αντιπολίτευσης και μάλιστα τα "δεξιά".
Όλα αυτά δεν θα ενοχλούσαν τόσο, αν δεν είχε υποστεί ο ελληνισμός μέσα στην ίδια του τη χώρα, τέτοια απροκάλυπτη επίθεση μέσω του ΔΝΤ, που απαιτεί μέσα στην κρυφή του ατζέντα, να γίνει όλη η Ελλάδα μία πολυπολιτισμική, αλλά κατά προτίμηση μουσουλμανική χώρα. Σε μερικά χρόνια όπως πάμε  θα απαγορευθεί και η περιφορά του επιταφίου, γιατί τα θρησκευτικά σύμβολα των Χριστιανών δεν πρέπει να φαίνονται δημόσια.
Τον κόσμο  ενοχλεί η αδιαφορία των μεγαλοπατριωτών και των μεγαλοχριστιανών, των επώνυμων αλλά και των ανώνυμων.

http://www.liako.gr/news/elefteriapopsi-active-articles-list/30989-liakopoulos-orthodoxy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...