Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κάηκε ζωντανός ο άτυχος Αντιπύραρχος

Νέες πληροφορίες σχετικά με τον τραγικό θάνατο που βρήκε χθες ο 49χρονος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής, έφερε στο φως το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με αυτό, ο θάνατος του άτυχου άντρα επήλθε συνεπεία εγκαυμάτων. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Αντιπύραρχος παγιδεύτηκε στις φλόγες και κάηκε ζωντανός.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο αδικοχαμένος άντρας, βρισκόταν στην περιοχή Βαθύ του Δήμου Αν. Μάνης, συντονίζοντας την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει όταν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν έδωσε εντολή στο οδηγό του να απομακρυνθεί για να φέρει περισσότερες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να μείνει μόνος του και να βρει τραγικό θάνατο.


Ωστόσο, για την αποσαφήνιση των αιτιών θανάτου, θα πραγματοποιηθούν και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να βγουν σε ένα μήνα.


Η κηδεία του Αντιπυράρχου θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια Λακωνίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...