Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συνταρακτικό! Ο Τζών Κέννεντυ καταγγέλλει για μία παγκόσμια κυβέρνηση λίγο πριν δολοφονηθεί … δείτε το video



ΣΧΟΛΙΟ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 48 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΕΙΣ ΤΟ ΝΤΑΛΛΑΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ. ΣΕ ΔΥΟ ΕΤΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΣΒΑΛΝΤ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΙΔΟΥ ΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ: ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΝ ΗΜΕΡΑΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΚΟΝΤΑ ΤΡΙΑ = Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΞΑΣ = 5600 .΄.

Μιλάει και για τους illuminati. Δείτε το αποκαλυπτικό video πριν το εξαφανίσουν!
Σχόλια:
Στις 18 Ιουλίου του 1963, ανακοινώνει στο Κογκρέσσο την πρόθεσή του να πάρει μέτρα, ώστε να μειώσει το έλλειμα των ΗΠΑ.Τα μέτρα όμως που θέλει να επιβάλλει, δεν αρέσουν καθόλου στους τραπεζίτες και η εχθρική στάση τους απέναντί του χειροτερεύει.O Kennedy είχε επανειλημμένως συγκρουστεί με τον Allen Dulles, αρχηγό της CIA, έως την εποχή της «επιχείρησης στον κόλπο των χοίρων», που...


Έτσι ο Kennedy βρήκε την ευκαιρία να απολύσει τον Dulles.
Aυτό όμως ήταν κάτι που εξόργισε τους Illuminati μια και ο Dulles ήταν δικός τους άνθρωπος.
.. Oι άνθρωποι που αφιέρωσαν ένα μέρος της ζωής τους για να ερευνήσουν τι ακριβώς συμβαίνει με τη δολοφονία του νέου αυτού προέδρου των ΗΠΑ, την εποχή εκείνη, δεν πίστεψαν ποτέ ότι ένας ψυχασθενής αποφάσισε να σκοτώσει τον Kennedy.
Oι ερευνητές αυτοί συμφωνούν τελικά ότι τον σκότωσαν αυτοί οι οποίοι κατάλαβαν γρήγορα ότι ο Kennedy δεν ήταν καλός ακροατής και πιστός πάντοτε, όπως όφειλε να είναι, στους αρχηγούς των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των συμφερόντων διαφόρων μυστικιστικών κύκλων.

http://trikalagr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...