Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!



Σειρά αυτή τη φορά είχε η Γενική Γραμματεία Μακεδονίας- Θράκης, την οποία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν θέλει...

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο ίδιος που δεν ήθελε το εθνόσημο στις στολές των αστυνομικών, ο ίδιος που είδαμε το όνομά του φαρδύ-πλατύ στα wikileaks, ο ίδιος που θέλει να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε την (εθνικά επιζήμια) κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης. Φυσικά, ο άνθρωπος που ασκεί τώρα κριτική στον ΓΑΠ, συνεχίζει την πολιτική του τελευταίου, ο οποίος κατάργησε το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μίλησε πρόσφατα για πατριωτισμό... Όμως, εμείς δεν ξεχνούμε τη δήλωση ενός γενναίου ΟΥΚα στο Ναυτοδικείο Πειραιά, για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όταν ο Παναγιώτης Δημητράς επικαλέστηκε τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη & Πεταλωτή, για να ενισχύσει το κατηγορητήριο εναντίον των 39 κατηγορούμενων στελεχών της ΜΥΑ.
Κι όμως, το υπουργείο, ή έστω η γενική γραμματεία, θα μπορούσε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να κινηθεί για την προάσπιση των εθνικών μας δικαίων έναντι της προσπάθειας που καταβάλλουν οι Σκοπιανοί για την οικειοποίηση της Ιστορίας μας, αλλά και να αποτελέσει ασπίδα στις μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Κι όμως, αν της δινόταν η δυνατότητα, θα μπορούσε να στηρίξει την τοπική οικονομία, και, και, και... Ψιλά γράμματα είναι όμως όλα αυτά, για την κυβέρνηση Παπαδήμου. Όπως διαβάζουμε στα ιστολόγια της Θεσσαλονίκης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο ίδιος υπουργός που «πριν ένα χρόνο πανηγύριζε με τυμπανοκρουσίες την ένταξη της νεοσύστατης Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης (Ε.Μ.Α.) στις δομές της συγκεκριμένης Γενικής Γραμματείας». Για το ΠΑΣΟΚ όμως μιλάμε.
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: η πολιτική τάξη που κυβερνά την Ελλάδα σήμερα, είναι ξοφλημένη. Είναι καταδικασμένοι να μην μπορούν να εμφανιστούν πουθενά, χωρίς τον κίνδυνο να γίνουν δέκτες κατακραυγής. Είναι, με μια λέξη, λαομίσητοι.

http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...