Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Μας κοροϊδεύουν οι Ισραηλινοί περι συνεργασίας! Για άλλη μία φορά μέσα από τις δηλώσεις του Ρώσου, εκφράζεται μια τουρκοσιωνιστική συμμαχία, απέναντι στην Συρία.


Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας  της Ρωσίας Nikolay Patrusev σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό Πρακτορείο Intrafax ήταν άκρως αποκαλυπτικός για τα τεκταινόμενα στη Συρία.Ο Ρώσος αξιωματούχος υποστήριξε ότι «οι ΗΠΑ θα τιμωρήσουν τη Συρία δια χειρός Τουρκίας». 
 Η Ουάσιγκτον προτίθεται να... αντικαταστήσει τους συμμάχους της που τη βοήθησαν στην επιχείρηση της Λιβύης, με την Τουρκία. Το επιχειρησιακό σχέδιο είναι, κατά την άποψή του, έτοιμο. Μετά τη διάσπαση της συνεργασίας Συρίας –Ιράν θα στραφούν στην ανατροπή του καθεστώτος της Τεχεράνης.Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Τουρκίας ετοιμάζονται, τόνισε, να ανακηρύξουν ένα τμήμα της Συρίας σε απαγορευμένη περιοχή για πτήσεις. Εκεί θα συγκεντρωθούν οι αντάρτες που θα προελάσουν στη Δαμασκό.
Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών  κ. Σελτσούκ Ουνάλ αναφερόμενος στις κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ στο Ιράν δήλωσε: «Η Τουρκία δεν αισθάνεται δεσμευμένη με κυρώσεις που επιβάλει μια χώρα ή ομάδα χωρών.  Δεσμεύεται, όπως όλες οι χώρες, μόνο με κυρώσεις που επιβάλλονται μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
¨Η ώρα της επίθεσης στη Συρία πλησιάζει. Αυτό  προκύπτει και από την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν δυο Καναδοί υπουργοί, ο υπουργός εξωτερικών κ. John Baird και η υπουργός προεδρίας αρμόδια για τα εξωτερικά θέματα Diane Ablonczy, με  την οποία καλούν τους Καναδούς να εγκαταλείψουν άμεσα τη Συρία.  Ειδικότερα, στην ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Η επίσημη πρόσκληση μας στους πολίτες  που ζουν στη Συρία  να εγκαταλείψουν τη χώρα με δική τους πρωτοβουλία λήγει στις 14 Ιανουαρίου.   Η Πρεσβεία μας στη Δαμασκό θα παραμείνει ανοιχτή το Σάββατο και την Κυριακή για να εξυπηρετήσει τους Καναδούς πολίτες και τις οικογένειες τους για να φύγουν από τη Συρία.  Καλούμε όλους τους πολίτες να αξιοποιήσουν αυτή την παροχή υπηρεσιών και να εγκαταλείψουν μια ώρα αρχύτερα τη Συρία. Ενδέχεται, εξαιτίας της διασάλευσης των συνθηκών ασφαλείας να κλείσει ή να σταματήσει η λειτουργία της Πρεσβείας μας τις επόμενες ημέρες»…

Η οσμή θανάτου άρχισε να πλανάται στην περιοχή μας. Λέτε να επιβεβαιωθεί  η πρόβλεψη του  Φρίντμαν που έγραψε ότι μετά την 11 Σεπτεμβρίου και την κατάρριψη των δίδυμων Πύργων ξεκίνησε ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...