Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμος ο ΑμερικανοΙσραηλινος στρατός να σκορπίσει τον θάνατο εν’ονόματι των αντίχριστων σχεδίων.


Χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες έφθασαν στο Ισραήλ αυτή την εβδομάδα. Ανώτερη αμερικανική στρατιωτική πηγή δήλωσε στο DEBKAfile ότι πολλοί απ΄ αυτούς θα παραμείνουν στη περιοχή μέχρι το τέλος του έτους, κάτι που αποτελεί μέρος του σχεδίου ετοιμότητας ΗΠΑ και Ισραήλ για μια στρατιωτική εμπλοκή με το Ιράν.
Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε ότι σύντομα αναμένεται και η άφιξη αεροπλανοφόρου. Αναμένεται ότι περίπου 9000 Αμερικανοί στρατιώτες ακόμη θα φθάσουν στο Ισραήλ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Επισήμως όλη αυτή η στρατιωτική κινητοποίηση είχε δικαιολογηθεί με την κοινή άσκηση Juniper Stallion 2012.Όλα όμως δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι πολύ πιο σοβαρό από μία άσκηση.
Μοιάζει περισσότερο με ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων που θα μείνουν στη περιοχή όσο χρειαστεί.
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Phillip Hammond, κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον, έκανε σαφές ότι η χώρα του δεν θα επιτρέψει κλείσιμο των στενών του Ορμούζ.

newsit.gr
Η διαρροή αυτών των κινήσεων είναι η απάντηση στις ανακοινώσεις της Τεχεράνης για νέες μεγάλες αεροναυτικές ασκήσεις που θέτουν υπό αμφισβήτηση την ελεύθερη ναυσιπλοία στα στενά του Ορμούζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...