Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ----Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ .....!!!!!‏


SOS
 
Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD)

από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης


Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:



 - Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
 - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.
Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας κα. θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Στα πλαίσια Ατυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.
Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!
Για το λόγο αυτό προωθείστε το μήνυμα αυτό και σε άλλους για να συγκεντρώσουμε περισσότερες υπογραφές.

 

Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών

(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.adressit.com/pedonkielto)

mailto:site@hamogelo.gr   subject=Psifos diamartirias kata toy kommatos paidofilon (PNVD)
 

http://www.kalokairistonoto.com/forum/index.php?topic=4665.0%3bwap2



πηγη


ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...





Σχετικά με την είδηση για τη νομιμοποίηση του κόμματος των παιδόφιλων στην Ολλανδία


Μια τακτική (ή αν θέλετε κουσούρι) που έχει ο Κ.Ο. είναι ότι όταν υπάρχει μία είδηση που κυκλοφορεί και κρίνεται ‘συμβατή’ για να ανέβει στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, προηγείται έναςσχετικός έλεγχος. Αν όντως έτσι είναι, ποια είναι η πηγή, ποιοι διακινούν την είδηση και από πότε είναι. Γιατί πολλές ειδήσεις είναι παλιές και ξανακυκλοφορούν ως "νέες", ενώ άλλες είναι "μαϊμού".
Μία είδηση που κυκλοφόρησε ευρέως αυτές τις ημέρες (ως είδηση – σοκ) σε πολλά blogs, είναι ότι τοπικό ολλανδικό δικαστήριο νομιμοποίησε το λεγόμενο ‘κόμμα των παιδόφιλων’. Μάλιστα και αρκετά γνωστές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναδημοσίευσαν την είδηση, προφανώς αφού την είδαν σε πολλά ελληνικά blogs. Από κει και πέρα βασιζόμενοι στο νέο αυτό κάποιοι ξεσπάθωσαν κατά των (παλιο)Ολλανδών, κάποιοι κατά των (παλιο)Ευρωπαίων, κάποιοι το σύνδεσαν με την επίθεση των Ευρωπαίων κατά της Χρυσής Αυγής, κάποιοι με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ούτω καθεξής.
Όμως από τι φαίνεται η είδηση είναι από το 2006. Στην Ελλάδα έγινε γνωστή μέσα από ένα Δελτίο Τύπου του Χαμόγελου του Παιδιού με ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου 2006. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Την είδηση της μη απαγόρευσης του κόμματος από ολλανδικό δικαστήριο, το οποίο στην ουσία απέρριψε την αίτηση κάποιων πολιτών που ήταν ενάντιοι στο κόμμα (το 82 % των Ολλανδών είχε δηλώσει την αντίθεσή του) που ζητούσαν να απαγορευτεί η λειτουργία του, μπορείτε να την διαβάσετε από το BBC εδώ.

Το ευχάριστο της όλης ιστορίας είναι ότι το κόμμα των παιδόφιλων έχει σταματήσει την λειτουργία του από το 2010.

Όπως διαβάζουμε στην Wikipedia:

Το Κόμμα για τη Γειτονική Αγάπη, Ελευθερία και τη Διαφορετικότητα (Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit, PNVD) ήταν ένα ολλανδικό πολιτικό κόμμα χωρίς εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο, και μόνο τρία γνωστά μέλη. Ήταν γνωστό ως "pedopartij "(«κόμμα παιδόφιλων») στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, λόγω της συνηγορίας του στη νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας και τη μείωση της ηλικίας συναίνεσης για την ηλικία των 12 ετών.
Το PNVD ιδρύθηκε στις 31 Μαΐου 2006 από τρεις αυτο-χαρακτηριζόμενους παιδόφιλους. Το σύνθημά του κόμματος ήταν "Aude sapere" ("Έχε θάρρος να χρησιμοποιήσεις το λόγο σου"). "Το PNVD δεν συμμετείχε ποτέ σε εκλογές. Το 2006, δεν έλαβε τις 30 υπογραφές από κάθε μία από τις 19 ολλανδικές εκλογικές περιφέρειες που χρειάζονταν για κατέβουν στις εκλογές του 2006.Από τις 14 Μαρτίου 2010, το κόμμα δεν υπάρχει πλέον.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

redskywarning
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ----Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ .....!!!!!‏ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_7402.html#ixzz1vFqS535r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...