Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πούτιν μίλησε στον Ομπάμα για τον Θεό!

Η αντίθεση του ρώσου προέδρου απέναντι στον ομόλογό του των ΗΠΑ είναι γνωστή. Ή μάλλον, οι… αντιθέσεις, που συνεχώς διευρύνονται. Έτσι, ο γνωστός για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις Πούτιν, έδωσε ένα ακόμη «χτύπημα» στον αγνώστου θρησκεύματος Μπάρακ Ομπάμα, όταν του σε επιστολή του που δημοσιεύθηκε στους New York Times αναφέρθηκε στις ευθύνες του αμερικανού προέδρου απέναντι στα κράτη και τα έθνη του κόσμου, τα οποία είναι ίσα μπροστά στον Θεό…!

«Υπάρχουν κράτη μεγάλα και μικρά, πλούσια και φτωχά, με παλαιές δημοκρατικές παραδόσεις και που μόλις ψάχνουν για τον δικό τους δρόμο προς τη δημοκρατία ... Είμαστε διαφορετικοί, αλλά όταν παρακαλούμε το Θεό να μας ευλογήσει, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Θεός μας δημιούργησε ίσους».

Η αναφορά αυτή του Βλαδίμηρου ήταν «καρφί» για τα λεγόμενα του Μπάρακ Ομπάμα στο διάγγελμά του, σχετικά με την αποκλειστικότητα του αμερικανικού έθνους, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα σχεδιαζόμενα χτυπήματα κατά της Συρίας.

Χτύπημα κάτω από τη μέση, ή μία υπενθύμιση προς τους αμερικανούς για το πόσο θρήσκος και ανθρωπιστής είναι ο πρόεδρός τους;
Οι εξελίξεις, πάντως, δείχνουν ότι τελικά ο Πούτιν δεν είναι «το μοναχικό παιδί που κάθεται στα πίσω θρανία της τάξης», αφού στην απομόνωση (παρά την ισχύ του) φαίνεται πως έχει μπει ο Μπάρακ Ομπάμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...