Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Νο 3

   Αναρωτιέμαι αν σήμερα υπάρχουν Έλληνες που δεν πιστεύουν οτι μας ψεκάζουν.....
Αν όντως υπάρχουν ανάμεσα σας..... τους συμβουλεύω να κοιτάζουν πιο συχνά τον ουρανό.
Αλλά τι πραγματικά συμβαίνει? Μήπως πρέπει η Ελληνική πολιτεία να πάρει θέση?? Γιατί δεν επιτρέπονται οι έρευνες? Απο που απογειώνονται τα αεροπλάνα που ψεκάζουν? Γιατί δεν μιλάει κανείς? Δεν σας λέει κάτι το γεγονός οτι δεν μιλάει κανείς για αυτά τα περίεργα άσπρα αεροπλάνα που πηγαινοέρχονται στον ουρανό της γης?? Που μολύνουν τον Ελληνικό αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας.....


   Εδώ και πολλά χρόνια ο καθηγητής χημείας κ μέλος του Δημοκρίτειου π κος Κατσαρός, έχει πεί δημόσια την αλήθεια για τους χημικούς ψεκασμούς. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ουρές καυσίμων, γιατί αυτές διαλύονται σε μερικά λεπτά. Τα συγκεκριμένα αεροπλάνα που ψεκάζουν είναι χωρίς διακριτικά, συνήθως λευκού χρώματος, είναι τύπου kc 10 και πετούν σε μεγάλο ύψος.
Οι χημικές ουρές που αφήνουν απλώνονται φαίνονται σαν σύννεφα στον ουρανό και σε μερικές ώρες γεμίζουν τον αέρα που αναπνέουμε με μέταλλα, βακτήρια, νανοτεχνολογία και οτι άλλο μπορεί να σκεφτούν τα νοσηρά μυαλά της εποχής μας....

Ο σκοπός φαίνεται να είναι η αγωγιμότητα της στρατόσφαιρας για το haarp....  το υπερόπλο συγκέντρωσης και εκτόξευσης ενέργειας, ηλεκτρομαγνητικός παλμός και ηλεκτρομαγνητική βόμβα.
Ψυχοτρονική μέθοδος ψυχικής παρέμβασης εκ του μακρόθεν!!!

   Βαρέα νευροτοξικά μέταλλα που δηλητηριάζουν τον αέρα, το έδαφος, τα φυτά... και μετά.... η MOSANTO αποκλειστικά διαθέτει σπόρους για φυτά  που αντέχουν στους ψεκασμούς.... !!!!!!!

    Στρόντιο, βάριο, αλουμίνιο, οξείδιο αργιλίου, μόλυβδο, αρσενικό, φθόριο.. και οτι άλλη βλακεία μπορεί να σκεφτεί ενα νοσηρό μυαλό της εποχής μας!!!
Τρώγοντας λαχανικά που μολυνονται απο την παραπάνω λίστα σκοτώνονται εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη!!!!!

Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει!!!!!!

Η τρίτη εκπομπή της σειράς "Τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων" που επιμελείται και παρουσιάζει η Ζαφείρα στην Ολυμπος τηλεόραση! Καλεσμένος της εκομπής ο Βασίλης της ομάδας
Παρακαλούμε για την συμπάθεια σας για τυχόν τεχνικά προβλήματα στον ήχο κ την εικόνα στην προσπάθεια ενημέρωσης με κάμερες και υπολογιστές οικιακής χρήσης...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...