Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ



ΑΘΗΝΑ 12-2-2014.

Η συμπεριφορά τού ψευτορωμέϊκου έναντι τού ελληνικού λαού δεν είναι απλώς συμπεριφορά κατοχικού τοποτηρητή, αλλά δεινού εκτελεστή και δολοφόνου συνειδήσεων και ψυχών. Δεν ενδιαφέρεται διόλου για την υγεία και την ασφάλεια πολιτών και κράτους, ενώ επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην προστασία και την φροντίδα των ξένων συμφερόντων και λαθρεπιβατών.


Αυτό φυσικά το νοιάξιμο των γραικύλων πολιτικάντηδων ταιριάζει απόλυτα με τις λογικές βλέψεις των εχθρών μας. Ο εχθρός βέβαια κάνει τη δουλειά του. Η Ελλάς δεν κάνει τη δική της δουλειά, γιατί πολύ απλά οι ψευτορωμιοί που προβαίνουν σε αντιποίηση των αρχών τής ελληνικής εξουσίας και παράβαση ολόκληρου τού νομικού πλαισίου, επενδύουν στην τρομοκράτηση και την καλλιέργεια ηττοπαθούς συμπεριφοράς των Ελλήνων. Και έτσι εξαχρείωση και ξεπούλημα τού Έθνους συνεχίζονται κανονικά.

Το παρασκήνιο των σεισμών εντείνει περισσότερο τον φόβο τού λαού, με τούς επιστήμονες να μην αναφέρονται στα πραγματικά συμβάντα. Η υπόθεση θυμίζει έντονα το ζήτημα των χημικών αεροψεκασμών που μεταβάλλουν κλίμα, υγεία και ψυχολογία. Ήδη βοά η πιθανότητα αναταραχών από τις σεισμικές έρευνες για τον γεωφυσικό πλούτο μας που συσσωρεύει το ενδιαφέρον και την παρουσία των τυχοδιωκτών τού νεοταξισμού. Η δε σεισμική ακολουθία στις ζώνες που κρύβουν πολύ πετρέλαιο και χρήμα, σε Κεφαλλονιά και Κρήτη, είναι απολύτως ενδεικτική τής αλήθειας.

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός και οι ψευτοσύμμαχοι που τον ακολουθούν, οι ίδιοι που συμμετέχουν στο δήθεν πρόγραμμα τής οικονομικής μας «διάσωσης» από το φτιαχτό και συστημικό «χρέος», έχουν ήδη δεσμεύσει τον πλούτο μας με την αποδοχή των γραικύλων πολιτικάντηδων. Η δε Τουρκία, το κατεξοχήν μαντρόσκυλο και χωροφύλακας τού εμποράκου των εθνών, έχει πάρει τις δικές της υποσχέσεις για συγκυριαρχία υδάτων, τον επίμαχο θησαυρό και εδαφικό μερίδιο.

Ο δε εκλεκτός των ψευτοπεριούσιων υπουργός εξωτερικών γονυκλισιών, στην τελευταία επίσκεψη που έκανε στις ΗΠΑ, άκουσε μετά μέγιστης προσοχής τις εντολές τού πραματευτή αφεντικού του, να σχηματίσει το ψευτορωμέϊκο κοινό μέτωπο σε βάρος τής Ρωσίας μαζί με την Ψευτοευρωπαϊκή Ένωση. Και ακόμη, όσο Ελλαδίτες και Κύπριοι είναι αλυσοδεμένοι από τούς δωσίλογους, να τουρκοποιηθεί η Κύπρος μέσω ενός νέου άθλιου σχεδίου συνδιοίκησης με την Άγκυρα και τούς κατοχικούς και να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια! Και οι εντολές τέθηκαν σε εφαρμογή άμεση στην Μαρτυρική Κύπρο Μας!!!

Εδώ φαίνεται πλέον καθαρά γιατί οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες μιλούν στις εκθέσεις τους για την επιθετική τουρκική εξωτερική πολιτική για λόγους οικονομικών κερδών, καθώς και τη σημασία τού ονόματος των Σκοπίων για λόγους ασφάλειας τής περιοχής. Γιατί οι κατσαπλιάδες και οι κομιτατζήδες που ανακατώνουν τα πράματα στην περιοχή και βγάζουν τον Μεγαλέξανδρο πότε Σκοπιανό και πότε Αλβανό, είναι υπάλληλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, όπως ακριβώς και οι Τούρκοι που μάς στέλνουν λόγχες και πράκτορες σε Αιγαίο και Θράκη. Και όχι μόνο.

Οι ίδιοι οι Τούρκοι, μέσα από τον περιοδικό τους Τύπο, αναφέρουν πως η συστηματική προώθηση των λαθρομεταναστών από τον Έβρο και τα Νησιά μας είναι έργο των πρακτόρων τής τουρκικής στρατοχωροφυλακής. Αυτοί μαζεύουν ισλαμιστές από Ασία και Αφρική σε επιλεγμένους χώρους των κατεχόμενων μικρασιατικών ακτών μας και μάς τούς στέλνουν για λογαριασμό τής Άγκυρας για να γίνει εκ των έσω η νέα άλωση, όταν οι Έλληνες χάνονται από μνημόνια και εγκληματικότητα.

Όμως το ψευτορωμέϊκο περιέθαλψε στους σεισμούς τής Κεφαλλονιάς τούς λαθρομετανάστες και λοιπούς «ευπαθείς» σε ειδικά κοντέϊνερ θαλπωρής, αφήνοντας τούς Έλληνες σεισμοπαθείς στην τύχη τους και στις φιλότιμες φροντίδες τού Στρατού μας. Οι προσκυνημένοι μάλιστα ασχολούνται επιπλέον με τις νέες προγραφές φυλακίσεως των Εθνικιστών, υπό τις εντολές τού εμποράκου και για το φόβο τής αφυπνίσεως των Ελλήνων, τής ανόδου δηλαδή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Θέλουν το Γένος των Ελλήνων νεκρό. Θέλουμε τον θρίαμβο τής Πίστης και τής Ζωής ενάντια στον θάνατο τής Παγκοσμιοποίησης και τού βαρβαρισμού. Εμπρός λοιπόν για μια Νέα Παλιγγενεσία. Ταχεία ανασύνταξη δυνάμεων και εθνική αντεπίθεση. Πάταξη των ανόμων από τούς Φύλακες τού Νόμου τής Φυλής. Νίκη τής Εθνικής και Κοινωνικής Δικαιοσύνης επί των προδοτών και των ανήθικων. Διακήρυξη μη αναγνωρίσεως τού κατοχικού καθεστώτος. Νέο ελληνικό κράτος με εθνικούς σκοπούς και ελληνικά χέρια. Και συμμαχίες με άξονα την Ελευθερία και Ηγέτη την Μεγάλη Ελλάδα.

Οι καταχραστές τής εμπιστοσύνης τού λαού και καταληψίες τού ελληνικού κράτους δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κατακρατούν πλούτο και θέσεις που ανήκουν και θα αποδοθούν στους Αληθινούς Έλληνες. Η εσχάτη προδοσία πέφτει και καταλήγει στο Γουδί. Οι ενεργειακοί χυμοί, ο ορυκτός πλούτος, η γη, τα χωράφια, τα εργοστάσια, ανήκουν στα χέρια που διψούν για δημιουργία. Στα ελληνικά χέρια. Τότε η οικονομία θα γίνει γερή και εθνική.

Το Οικόπεδο τής Φυλής είναι λειψό και πρέπει να συμπληρωθεί. Η μισή Ελλάς θα αγκαλιάσει την υπόλοιπη μισή και προσωρινά σκλαβωμένη στα βόρεια και ανατολικά σύνορα. Το Γένος θα αναστηθεί. Η υπογραφή τού Θεού θα βρει το αντίκρισμα που πρέπει. Και ο Στρατηγός Κολοκοτρώνης μετά από τη Φωτιά και το Τσεκούρι στους προσκυνημένους, θα δει τον δρόμο τής Λευτεριάς να περνά από την Αιώνια Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη, ακριβώς όπως το όρισε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...