Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 3-2-2014.

Όταν ο εχθρός φοβάται την επερχόμενη ήττα του από την Δύναμη τής Πίστης, τού Θάρρους και τής Αγάπης, τότε μηχανεύεται δόλιους τρόπους και επιστρατεύει τη δειλία και τη μισαλλοδοξία. Αφού λοιπόν ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος βλέπει πως ο Ελληνισμός πήρε την απόφαση να ακολουθήσει στην εθνοσωτήρια έγερση τον Λαϊκό Εθνικισμό, αποφάσισε να κινήσει το βρώμικο χρήμα μαζί με τον τρόμο και την αυθαιρεσία.

Μια Ελλάδα Καθαρή και Ενωμένη, απόλυτα προσηλωμένη στις Αξίες και την Αποστολή της, σε Πίστη και Φυλή για λευτεριά και τράνεμα, δεν νικιέται. Ο Λόγος τού Θεού και το Αίμα των Ηρώων είναι πάνω από το ψέμα και την τυραννία. Και έτσι λοιπόν οι εχθροί τής Πατρίδος μας προβαίνουν στην εξαγορά συνειδήσεων τού ελληνικού λαού που εξαθλίωσαν για λογαριασμό τού εμποράκου των Εθνών οι ψευτορωμιοί.

Δεν πιάνουν βλέπετε τόπο οι φοβίες για το ευρώ που αν φύγει δεν θα έχουμε εργασία, φάρμακα και τρόφιμα. Αυτά φρόντισαν να μάς τα αφαιρέσουν μαζί με την παιδεία οι ψεύτικοι διασώστες και οι ελληνόφωνοι ριψάσπιδες μέσα από τούς όρους των μνημονίων. Αυτούς τούς όρους που μάς πήραν εθνική κυριαρχία και ασφάλεια. Δεν πιάνουν τόπο τα δήθεν εθνικιστικά οπλοστάσια και οι στημένες πλην ανύπαρκτες εγκληματικές πράξεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Ούτε η αιώνια αιχμαλωσία τού λαού μας που την ονομάζουν ανάπτυξη των δανεικών.

Στην Ελεύθερη Θράκη μας, οι τουρκόψυχοι πράκτορες τής Άγκυρας, υπό την πλήρη ανοχή των προσκυνημένων, εξακολουθούν να ιδρύουν από χρόνους πολλούς εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλες φωλιές για να στηρίξουν τον ανύπαρκτο τουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων.

Τα τελευταία όμως κατοχικά χρόνια εισάγουν τουρκικό χρήμα που είτε προέρχεται από την Ζιράατ Μπανκ είτε από σκοτεινές οδούς, κάτω από το τραπέζι. Αγοράζουν ελληνικές επιχειρήσεις και ανθρώπους, ενώ τάζουν πως θα φέρουν δουλειές από την Τουρκία. Στην ουσία φέρνουν την Τουρκία σε έδαφος ελληνικό. Εκμεταλλεύονται την στοχευμένη φτωχοποίηση, την ώρα που σηκώνουν κόσμο για το ζήτημα των Ελλήνων θεολόγων τού κορανίου, με τις τουρκικές λόγχες να φτάνουν έως τη Τζια.

Παράλληλα οι φυλλάδες τής Εσπερίας γράφουνε για τον πραγματικά ύποπτο σε βάρος τής Ελλάδος ρόλο τού γνωστού σιωνιστή χρηματάνθρωπου Σόρος. Μάς πληροφορούν πως ο εν λόγω «επενδυτής» ιδρύει κέντρα νομικής υποστήριξης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όσους δεν έχουν άλλη δυνατότητα εξυπηρέτησης. Το πράττει αυτό δίπλα στα κατά τα έθνη παρατηρητήρια ανθρωπίνων τάχα δικαιωμάτων. Αυτά που καρφώνουν την Ελλάδα στον νεοταξισμό, δίχως να βγάζουν λαλιά για την αφαίρεση των ελευθεριών και τού βιος των Ελλήνων.

Τα παπαγαλάκια των ψευτοσυμμάχων αναφέρουν επίσης πως ελπίζουν να μην κρύβονται πίσω από τα κέντρα τού μεγαλοεπενδυτή τής Παγκοσμιοποίησης τάσεις αλληλεγγύης τάχα, δηλαδή τεχνητής επαναστάσεως, όπως συνέβη στις περιπτώσεις τής Γεωργίας ή τής Λευκορωσίας. Δεν τα γράφουν βέβαια αυτά από την αγάπη τους για την Ελλάδα και το Δίκαιο μήτε από την λατρεία τους στον λαό μας. Απλώς ομολογούν τούς σχεδιασμούς τούς απώτερους που έχει ο σιωνιστικός νεοταξισμός για να ματαιώσει την απελευθέρωση τής Πατρίδος μας.

Θέλουν μια ψεύτικη επανάσταση για να ματαιώσουν την αληθινή επανάσταση των Ελλήνων και για να καταλύσουν το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που έρχεται, εν τη γενέσει του. Να δείξουν πως η αποδοχή τής μικρής Ελλάδος δίχως Έλληνες στους κόλπους τής Παγκοσμιοποίησης είναι τάχα μονόδρομος. Οι διχασμοί τού πρακτορίστικου παρακράτους για φτηνούς λόγους είναι στάχτη στα μάτια μας. Ο εναλλακτικός πόλος μιας στημένης «ανοίξεως», με τη συμμετοχή των ισλαμιστών λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την Πατρίδα μας.

Το «αμερικανικό» υπουργείο εξωτερικών, στην ετήσια έκθεσή του για τις θρησκευτικές ελευθερίες, αναφέρει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως παράταξη ξενοφοβική και αντισημιτική που αύξησε τον αντισημιτισμό και την επιθετικότητα προς τους μετανάστες. Γράφουνε για βανδαλισμούς σε εβραϊκά νεκροταφεία, δίχως όμως να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο. Για την αναφορά των πρωτοκόλλων των σοφών τής Σιών, για τα Τζαμιά που «πρέπει» να χτίσουμε, για τη σοδομιτική «τέχνη» που «πρέπει» να ισοπεδώσει την Πίστη μας, για τούς λαθρομετανάστες που μάς ζητούν να τούς νομιμοποιήσουμε!

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αλλάζουν την ημερομηνία των ευρωεκλογών, μεταθέτοντας αυτές στην δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών μήπως αποκοιμηθεί ο ελληνικός λαός και αφήσει τη λευτεριά να φύγει από τα χέρια του. Όμως το γαλανόλευκο ποτάμι κίνησε για να έρθει και έχει ορμή μεγάλη. Είναι η αποφασιστικότητα ενός ολάκερου Έθνους να καθαρίσει την Ελλάδα από την σύγχρονη κόπρο τού Αυγεία. Να πετάξει τα ξένα ήθη και τούς λαθρεπιβάτες που έχουν καταλάβει εξουσία, κοινωνία και γη ελληνική.

Ούτε μνημόνια ούτε ψευτοεμφύλιοι ούτε τρόμος ούτε Τουρκία μάς σταματά. Την τελευταία άλλωστε την περιμένει κι ο Μόσκοβος, με τον Ελληνικό Στρατό να είναι έτοιμος για το ποθούμενο. Μα για να φτιάξεις σωστό κράτος, πρέπει να πάρεις τα κλειδιά τής Πολιτείας και τις αποφάσεις στα χέρια σου. Μια κοινωνία απόλυτα ελληνική, για δίκαιο και ισχύ. Μια Ελλάδα Καθαρή, μια Ελλάδα Λαϊκή και Εθνικιστική. Κι αυτήν φέρνουμε. Ζήτω η Αιώνια και Μεγάλη Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...