Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ 20-2-2014.

Το ευρύ και πολυεπίπεδο σχέδιο τής στοχευμένης κοινωνικής αναταραχής για την γενοκτονία των Ελλήνων και τον ακρωτηριασμό τής Ελλάδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το ξεθεμελίωμα των εργασιακών σχέσεων και το ξεπούλημα των εθνικών μας ζητημάτων είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι προδότες τού κατοχικού καθεστώτος και διασπαστές τού λαού μας στον προαιώνιο μισέλληνα, στον σιωνιστικό νεοταξισμό.


Την στιγμή που η χώρα οδεύει σε εκτεταμένη εκλογική διαδικασία για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή, έρχονται νέα αιματηρά οικονομικά μέτρα με την παράταση τού μνημονίου, νέα εξαθλίωση, πούλημα υποδομών και γης στους δυνάστες – δανειστές. Και στο βάθος, αν δεν σταματήσουμε την τουρκοποίηση τής Κύπρου Μας, η παραχώρηση τής Μακεδονίας Μας μέσω Σκοπίων στον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο και Σταυρωτή.

Όμως το σχέδιο διαλύσεως τής Ελλάδος θέλει αναταραχή και αίμα. Θέλει έναν βαθύτατα διαιρεμένο και τραυματισμένο ελληνικό λαό. Να πέσουν τα τείχη τής Πατρίδος μας, ώστε αντί να αντεπιτεθεί και να πάρει πίσω τον κόσμο της, να χάσει μαζί με τούς Μαχητές και τις Αξίες της, την ίδια της τη ζωή.

Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ο ρόλος τής λοιδορήσεως τής Ορθοδοξίας, η επέλαση των Οικουμενιστών, η συκοφάντηση τού Λαϊκού Εθνικισμού, η λαθρομετανάστευση, τα μνημόνια και ο ξαφνικός πόνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα που ποτέ δεν αφορούν τούς Έλληνες. Τώρα θα φανεί ακόμη και ο λόγος που εγκαταλείφθηκε η Μεγάλη Ιδέα τής Ελλάδος για την απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων και η εμφάνιση στη θέση της των ψεύτικων μειονοτικών προβλημάτων και των γειτονικών κρατικών μορφωμάτων.

Ο εσωτερικός χαλασμός έρχεται με την απώλεια χιλιάδων εργασιακών θέσεων που σημειώνεται καθημερινά με τις ενέργειες των προσκυνημένων πολιτικάντηδων και των χρηματοδοτών τού κατοχικού καθεστώτος, στη γραμμή των Νεοταξιτών. Νεκρός ο Σκαραμαγκάς, νεκρή η Χαλυβουργία, νεκρή η παραγωγική αλυσίδα, νεκρή εργασιακά ολάκερη η ακριτική Ελλάδα που θέλει να αρπάξει ο εμποράκος των εθνών για τον πλούτο και τη στρατηγική της σημασία, ώστε να μην σηκώσει κεφάλι η Ελλάς και να μην κατέβει στις θερμές θάλασσες ο Ρώσος απέναντι στον Σιωνιστή.

Χιλιάδες απολύσεις έρχονται και στον δημόσιο τομέα με τη λύση των συμβάσεων των εργαζομένων, όπως το έλεγε ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Συνολικά πάνω από ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες δεν έχουν ψωμί να φάνε και οι στρατιές των ομήρων αυξάνονται. Οι μισέλληνες θέλουν την έλευση μιας ψεύτικης διεθνιστικής επανάστασης σαν κι αυτές που έχουν σκαρώσει σε Ουκρανία και Συρία. Και την ίδια στιγμή στη Βόρεια Ελλάδα, από την Ήπειρο έως τη Θράκη, μεθοδεύονται οι ειδικές οικονομικές ζώνες με τις χωριστές από το κεντρικό κράτος εξουσίες και ρυθμίσεις εργασιακών και πολιτικών αποφάσεων.

Στη Θράκη οι εγκάθετοι τής Άγκυρας ήδη μιλούν για τις εργασιακές θέσεις και το χρήμα που θα φέρουν από την Τουρκία αντί τής ανήμπορης και φτωχής Ελλάδας. Μια Ελλάδα που δεν την κατηγορούν μόνον ως ανήμπορη, αλλά και ως τυραννική που ενώ αφήνει τούς πολίτες της να πεινάσουν, αρνείται τον δήθεν τουρκικό εθνικό προσδιορισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων και τον οποίο τουρκισμό απαιτούν κιόλας οι τουρκομογγόλοι μέσω τού τουρκικού προξενείου, τού τουρκικού κόμματος και αντίστοιχων συλλόγων.

Είναι τα ίδια ακριβώς δικαιώματα που απαιτούν ψευτομακεδονικοί σύλλογοι και το κόμμα τους σε γλώσσα και ταυτότητα στα εδάφη τής Ελεύθερης Μακεδονίας Μας. Παράλληλα η Τουρκία εμφανίζεται ως εγγυητής των ψεύτικων μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και των ισλαμιστών λαθρομεταναστών που μάς κομίζει με τις ευλογίες των ψευτοευρωπαίων που μάς ζητούν να τούς ενσωματώσουμε με την πλήρη συνεργασία σοσιαλιστών και νεοφιλελεύθερων και πάντων των αριστερών. Αυτών που κουβεντιάζουν πως θα ονομάζουν τούς λαθροεποικιστές και διώκουν τούς Εθνικιστές, όταν η Τουρκία αλωνίζει σε Θράκη και Αιγαίο!

Κραυγάζουν οι αριστερές ρεζέρβες τής ντόπιας νεοταξικής εξουσίας, προσπαθώντας να καλύψουν τα προσύμφωνα που έχουν υπογράψει με τούς διεθνείς δανειστές. Θέλουν να παγιδεύσουν τον ελληνικό λαό που τούς βλέπει να κοπιάζουν μονάχα για ιδιόρρυθμους και γυρολόγους, αλλά μηδέποτε για τον Έλληνα που δεν μπορεί να εξασφαλίσει το ψωμί και το φάρμακο, όταν μιλάνε για ξένες ψήφους.

Πλησιάζει ο καιρός που οι ρέμπελοι θα σηκωθούν κατά των Ελλήνων, όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, αλλά οι Έλληνες θα είναι αυτοί που θα πάρουν τούς πολιτικάντηδες με τις πέτρες, όπως έλεγε ο Πατέρας Παίσιος. Και ακόμη έλεγε ο Πατέρας Παίσιος πώς να παρακαλάμε το κακό να έρθει από κάτω κι όχι από πάνω για να μην πάθουμε ζημιά.

Και ήδη, η πρώτη κίνηση έγινε από την Κύπρο κι όχι από τη Θράκη. Στην Κύπρο ασκείται ο Ρωσικός Στρατός. Οι Ελληνικές Ένοπλες αγρυπνούν και στη Θράκη ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζεται να βυθίσει τον τουρκικό στον Έβρο.

Ενάντια σε προδότες και διασπαστές, καλπάζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Και αντάμα πυρώνεται η καρδιά των Πιστών για Χριστό και Μεγάλη Ελλάδα. Τις αληθινές επαναστάσεις ανέκαθεν και πάντα τις κάνουν Ορθοφρονούντες Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές.

Το θράσος τού Άνομου και των ελληνόφωνων θεραπαινίδων του θα συντριφτεί μαζί με τούς βάρβαρους φίλους τους. Έρχεται Επαναστατική Εθνικιστική Εξουσία και Ελληνική Ηγεμονία στα χώματα τής Ρωμανίας Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...