Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑΝ ΑΝΗΦΟΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 22-2-2014.

Στον καιρό του ραγιαδισμού και του γενικού ξεπουλήματος ιερών και οσίων, πίστης, πατρίδος και φυλής, υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται. Υπάρχουν Έλληνες που τιμούν τούς αγώνες και τα αίματα των ηρώων με τις αποφάσεις τους και τις πράξεις τους για λευτεριά και μεγαλοσύνη. Για να μείνουν βέβηλοι και βάρβαροι και εφιάλτες μακριά από την Γη τού Φωτός και των Θυσιών.

Κι αν ακόμη κάποιοι μας έβγαλαν στην διατίμηση, κι αν ακόμη κάποιοι λένε ότι υπάρχουν και τουρκικά δικαιώματα στην Κύπρο των Μαρτύρων τής ΕΟΚΑ, εμείς λέμε ότι τα δικαιώματα των εχθρών μας είναι η ήττα και ο αφανισμός. Δεν υπάρχει άλλη κερκόπορτα. Υπάρχει μονάχα η Ένδοξη Πύλη για Εθνική Αντίσταση και Ανάκαμψη.

Υπάρχει μονάχα η αυθυπαρξία τής Ελληνικής Φυλής και η πλατιά αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας. Υπάρχει ένας άκαμπτος λαϊκός και εθνικιστικός αγώνας, να πάρουμε και πάλι μιαν ανηφοριά για να βρούμε τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην λευτεριά, στήνοντας εκείθε την Γαλανόλευκη Σημαία, όπως οραματίστηκε και έδωσε τη ζωή του για τον ιερό σκοπό ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...