Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ



ΑΘΗΝΑ 12-5-2014.

Ο ελληνικός λαός έχει πολύ Πίστη και πολύ Πατριωτισμό μέσα του. Αν τυχόν δεν συνέβαινε αυτό, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα είχαμε σβήσει από προσώπου γης ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ήμασταν μουσειακό δείγμα ενός εξαφανισμένου λαού σε ένα ανάλογο μουσείο. Όχι όμως, η εργασία τής Ελληνικής Φυλής είναι να αναστυλώσει στα πρότερα ψηλά σκαλοπάτια και την Πίστη και την Πατρίδα.

Έχουμε μέσα μας τον Άγιο Θεό μας που έχει κάνει δική Του υπόθεση την ανασυγκρότηση τού Ελληνικού Έθνους. Έχουμε μέσα μας το Αίμα των Ηρωικών Προγόνων μας που δεν βρέθηκε ποτέ μπροστά στις Αξίες και το Σθένος τους εμπόδιο αξεπέραστο στα ανθρώπινα μέτρα. Επομένως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε την έννοια τού προστάτη και να γίνουμε Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής. Να λιώσουμε σαν σκουλήκια τούς πωλητές προστασίας, ψευτοδημοκράτες και ψευτοσυμμάχους, και να γίνουμε μια σιδηρά γροθιά από Στρατιώτες τής Ελλάδος.


Δεν υπάρχουν στις ξένες αυλές άνθρωποι που να αγαπούν τούς Έλληνες, παρά ανθρωπάρια που πουλάνε σαν πραμάτεια δεσμά τής ψυχής και τής γης μας για να εξυπηρετήσουν τα μεγαλομανή τους συμφέροντα. Δεν υπάρχουν στους πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας Έλληνες, παρά μονάχα ξωμερίτες μασκαράδες που δουλεύουν για την κοιλιά τους και τα ξένα αφεντικά τους, αφανίζοντας την Ελλάδα και γεμίζοντας βαρβάρους τα μέρη που λευτέρωσαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας. Δεν υπάρχουν εργατοπατέρες, αλλά διχαστές με κομματικά κριτήρια τού Έλληνα εργαζόμενου.

Που είναι οι κάθε λογής προστάτες, όταν χιλιάδες Έλληνες δίδουν μάχη στην διανομή τροφίμων στις λαϊκές αγορές, ενώ την ίδια ώρα το ψευτορωμέϊκο σιτίζει με χιλιάδες ευρώ τις «μη κυβερνητικές οργανώσεις» για να απολαύσουν οι λαθρομετανάστες νοσηλεία και λοιπές κοινωνικές πρόνοιες; Τις πρόνοιες εκείνες δηλαδή που στερεί το κράτος των προδοτών από τον ελληνικό λαό ελέω μνημονίων. Που είναι οι κάθε λογής προστάτες να αποτρέψουν τα λουκέτα στις ελληνικές επιχειρήσεις, όταν ετοιμάζεται το κατοχικό καθεστώς να φέρει μετά τις εκλογές νέο μνημόνιο και νέα φοροαρπακτικά μέτρα και μειώσεις αποδοχών;

Που είναι οι προστάτες να αποτρέψουν στα εθνικά μας θέματα τον εκτουρκισμό τής Θράκης μας που γνωρίζει από την μια πλευρά τον σηκωμό των πρακτόρων τής Άγκυρας προς τούς Έλληνες μουσουλμάνους και από την άλλη τις απειλές τους; Προφανώς είναι στο πλευρό τής Άγκυρας, αφού στέλνουν τουρκόψυχους να διοικήσουν τα χώματά μας. Και την ίδια ώρα ο Τούρκος Πρωθυπουργός θα κάμει στις 29 Μαΐου, στην επέτειο τής Αλώσεως τής Πρωτεύουσάς μας Κωνσταντινουπόλεως, προσευχή ισλαμιστική μέσα στην Αγία Σοφία Μας μαζί με καλεσμένους ομοδόξους του, όταν η Άγκυρα μάς στέλνει λαθραίους ισλαμιστές της, πολεμικά πλοία και φιρμάνια απαιτήσεως γης και πλούτου ελληνικού.

Για τούς ξένους και ψευτοπεριούσιους προστάτες δεν έχουμε να πούμε πολλά. Τούς γνωρίζουμε από τα αρχαία χρόνια και το Εικοσιένα έως τώρα και είναι ολόιδιοι. Και γιατί να μάς υποστηρίξουν αυτοί που θέλουνε να μάς διοικήσουν; Για να γίνουμε καλύτεροι από δαύτους; Αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι από τούς κήρυκες τής παγκοσμιοποιημένης τυραννίας και τού μισελληνισμού, εσωτερικούς και εξωτερικούς, να απελευθερώσουμε την ψυχή και το σώμα τού Έλληνα. Να μπούμε μπροστά στον λαό μας, να τον ενώσουμε και να κινήσουμε να τσακίσουμε τούς προστάτες. Να μπούμε στην κεφαλή τού Ελληνικού Έθνους και τής γεωπολιτικής αυλής μας.

Αυτό ακριβώς που κάνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κι αυτό ακριβώς που λέμε ως βασική μας θέση προς τον χειμαζόμενο Έλληνα. Σήκω επάνω Έλληνα και πολέμα τούς προστάτες σου. Δεν είσαι ο έσχατος, αλλά ο πρώτος τής οικουμένης, ευλογημένος από τον ίδιο τον Θεό, διάδοχος τού Κολοκοτρώνη. Έχεις γεννηθεί στο σταυροδρόμι τού κόσμου και τον ομφαλό τής γης. Είσαι απόστολος τής αρετής και εκφραστής τού ηρωικού ήθους. Κάτοχος ακριβού οικοπέδου και υψηλού πολιτισμού.

Αυτό που λέγουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές είναι πως δεν μπορούμε να μιλάμε μονάχα για περασμένες δάφνες, αλλά οφείλουμε να φτιάξουμε τον δικό μας ελληνικό κόσμο. Να φτιάξουμε τον δικό μας πολιτισμό. Να σκύψουμε πάνω από την γη και να τής δώσουμε την φροντίδα για να ανθίσει και να μάς θρέψει. Να ξεπαστρέψουμε τούς βέβηλους από τα Ιερά μας, και από τα Ορθόδοξα Ιερά μας και από τα Εθνικά Ιερά μας, και από τις Εκκλησιές και από τα Χώματά μας. Να κρατήσουμε την Ελλάδα αμιγώς χώρα των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή και να την κάνουμε Ηγεμόνισσα που θα την σέβονται και θα την τρέμουν φίλοι και εχθροί.

Η Ελλάς είναι Ελλάς όταν στηρίζεται στις Αξίες της και τούς ανθρώπους της. Είναι Ελλάς όταν έχει κυβερνήτες, πολίτες, οπλίτες και συμμάχους της τα ελληνικά γεννήματα. Είναι Ελλάς όταν είναι δυνατή, εργώδης και απαιτητική. Όταν έχει μέσα της τον Σταυρό και στα χέρια το εργαλείο και το ξίφος για μόχθο και πάλεμα. Το Ελληνικό Έθνος έχει αξία και είναι ζωντανό όταν δημιουργεί έργα απαράμιλλης ελληνικής ωραιότητας και όταν έχει δίπλα του όλους τούς Έλληνες και όλα τα ιστορικά εδάφη του ελληνικά.

Θέλω να δω την Πατρίδα μου να γίνεται διαρκώς καλύτερη από τα περασμένα χρόνια. Θέλω τα παιδιά που θα μάς διαδεχτούν να μιλούν με θαυμασμό για τα πεπραγμένα τής δικής μου γενιάς. Θέλω να φτιάξω την Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα των Πιστών και Μαχητών Ελλήνων. Και αφού είμαστε πολλοί που το θέλουμε, τότε ασφαλώς θα νικήσουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...