Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑΛΗ, ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΘΗΝΑ 23-5-2014.

Η Ευρώπη των Εθνών και τής συνεργασίας των λαών για την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των κινδύνων έχει αντικατασταθεί πλήρως από την ψευτοευρώπη των τραπεζιτών, τού πολυφυλετισμού και τής παγκοσμιοποίησης. Το παγκόσμιο υπερκράτος έχει εγκαταστήσει τις υποδομές του στην ήπειρό μας, καταλύοντας τα εθνικά κράτη υπό το σχήμα τής οικονομικής, νομισματικής και πολιτικής ενοποιήσεως.

Όμως εμείς οι Έλληνες έχουμε Πατρίδα. Έχουμε Κράτος Εθνικό και Λαϊκό που χρήζει απελευθερώσεως από τα νεοταξικά δεσμά. Είναι η Ελλάς που οφείλει να γίνει κυρίαρχο, ολοκληρωμένο και ισχυρό κράτος. Είναι η δική μας Ελλάδα που είναι Κράτος Φυλετικό. Ένα Έθνος που δεν δέχεται να υπαχθεί κάτω από ξένες σημαίες και συμφέροντα. Τα δε εθνικά μας ζητήματα και ο γεωφυσικός μας πλούτος αποτελούν την οδό τής αυξήσεως τής εθνικής μας παρουσίας στις προαιώνιες εστίες και τις ζώνες εθνικού μας ενδιαφέροντος, με την εξουδετέρωση όσων μάς σηκώνουν κεφάλι.

Δεν υπάρχει η παραμικρή τάση αλληλεγγύης μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στους απογόνους των δυτικών σταυροφόρων που κατέλυσαν την Ελληνική Αυτοκρατορία τής Ρωμανίας. Αυτό το σιωνιστοπροσκυνημένο μόρφωμα που έφερε τότε τούς Τούρκους στην περιοχή μας για να μαντρώσουν ίσαμε τώρα την Πατρίδα μας και να υπηρετήσουν τα συμφέροντά του, δεν έχει καμία σχέση μήτε με την Χριστιανική Πίστη μήτε με την Λευκή Φυλή. Γι’ αυτό άλλωστε οι ψευτοσύμμαχοι εχθρεύονται τον Ελληνισμό μας ως δύναμη Πολιτισμού και Χριστιανισμού.

Είδαμε την Ψευτοευρώπη προσφάτως να δηλώνει αναρμόδια απέναντι στις προκλητικές δηλώσεις τού Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν ότι η Θράκη έχει μεγάλη σημασία για την Τουρκία και πως όλα είναι Τουρκία. Η Θράκη και η Θεσσαλονίκη και η Ξάνθη και η Κομοτηνή! Ακούσαμε τούς ψευτοεταίρους να απαντούν πως «η ΕΕ δεν είναι σε θέση να σχολιάζει δηλώσεις μελών τής τουρκικής κυβερνήσεως»! Αποκάλεσε δε ο Ερντογάν την Θράκη Μας εκπρόσωπο τής Τουρκίας στην Ευρώπη. Την ερώτηση την έθεσε Ολλανδή ευρωβουλευτής, σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε ο Ερντογάν τον Δεκέμβριο τού 2013 στην Κεσάνη, 20 χιλιόμετρα από τον Έβρο.

Όμως το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που διώκει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να συντηρήσει άνευ αντιπάλου την εξουσία που ασκεί για λογαριασμό τού παγκοσμιοποιητή τυράννου, έδωσε την έγκρισή του προκειμένου να κατέβει στις ευρωεκλογές το τουρκικό κόμμα DEB που μιλάει για τουρκική εθνική ταυτότητα, γλώσσα, μουφτήδες και τουρκική μητέρα πατρίδα. Παράλληλα οι πράκτορες τής Άγκυρας συμμαχούν με τούς πράκτορες των Σκοπίων που αναφέρονται σε «μακεδονική» γλώσσα και εθνική ταυτότητα, συνεργαζόμενοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Για τις δε ευρωεκλογές είδαμε τούς ψευτομακεδόνες να βγάζουν ανακοίνωση στήριξης τού DEB.

Οι μεγάλοι μας τάχα σύμμαχοι δεν έχουν καμία αντίρρηση στις οικειοποιήσεις τής ελληνικής ιστορίας και τής εδαφικής μας κυριαρχίας από την πλευρά των Σκοπίων και τής Τουρκίας. Αποδέχονται αυτές τις βλέψεις των εχθρών μας, διότι και τα δύο προσωρινά γειτονικά μας μορφώματα αποτελούν τις γέφυρες για τον ακρωτηριασμό τής Ελλάδος, τον αφελληνισμό μας και τον απόλυτο γεωστρατηγικό έλεγχο τής περιοχής μας από τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Ο δε γεωφυσικός πλούτος γίνεται το όχημα ωθήσεως τής Τουρκίας για να προκαλέσει πολεμικό επεισόδιο με την Πατρίδα μας.

Από την μια πλευρά έχουμε την προετοιμασία για την εγκατάσταση μόνιμης εξέδρας άντλησης πετρελαίου σε συνεργασία με την Shell νοτιοανατολικά τού Καστελόριζου, εντός τής ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όταν το ψευτορωμέϊκο δεν έχει ακόμη ανακηρύξει εσκεμμένα ΑΟΖ. Κι αυτό, όταν Αμερικανοί και Τούρκοι πάνε να τουρκοποιήσουν την Κύπρο για να περάσουν το ισραηλινό και το κυπριακό φυσικό αέριο μέσω Τουρκίας. Τής Τουρκίας που φορτώνει από την άλλη πλευρά με λαθρομετανάστες τα νησιά μας.

Κανείς δεν μπορεί να επιλύσει τα ελληνικά προβλήματα, παρά μονάχα Έλληνες με καρδιά, ψυχή και καθαρά ελληνικό στρατηγικό σχεδιασμό αυθυπαρξίας και υπεροχής. Η ευρωπαϊκή ένωση τής αντεθνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι ένα άγος και ένας κίνδυνος που πρέπει να εκλείψει. Το Εθνικό Κράτος, το Εθνικό Νόμισμα, η διατήρηση τής Πίστης και τού Ελληνικού Πολιτισμού, η αναπτυξιακή συνεργασία, η αμυντική θωράκιση ενάντια στους εισβολείς τής Ελλάδος και τής Ευρώπης, η αποκατάσταση τής Εθνικής και τής Εδαφικής Κυριαρχίας τής Ελλάδος ενάντια στα μορφώματα που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας είναι υποθέσεις μιας Ισχυρής Ελλάδος.

Ισχυρή Ελλάς είναι μονάχα η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα μέσα στην δική μας Ευρώπη. Είναι το Κυρίαρχο Έθνος που δεν γυρεύει να ενσωματώσει ξένους πληθυσμούς και νόμους, αλλά να συγκεντρώσει όλα τα παιδιά της ενωμένα κάτω από τα λάβαρα τού Ελληνισμού και να εκπληρώσει τα Δίκαια τής Ελληνικής Φυλής.

Είναι οι Έλληνες που εργάζονται και δημιουργούν επάνω στις ικανότητές τους και τη γη τους. Οι Έλληνες που στηρίζουν τα αδέρφια τους και λαμβάνουν στα χέρια τους τα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Οι Έλληνες που δεν μένουν στη σκιά τής Εσπερίας που κάνει πως μαλώνει την Τουρκία που μετατρέπει την Αγία Σοφία σε Τζαμί, αλλά ανοίγουν την οδό που θα φέρει την Εσπερία στα δόντια τής Ρωσίας. Οι Έλληνες που πολεμούν για να ανοίξουν την οδό τής κυρίαρχης Μεγάλης Ελλάδος σε Ευρώπη και Εγγύς Ανατολή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...