Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ



ΑΘΗΝΑ 14-5-2014.

Φτάσαμε εν μέσω μιας κατοχικής περιόδου, εν καιρώ ειρήνης, στην ανάδειξη τής τοπικής αυτοδιοικήσεως και των εκπροσώπων τής πατρίδος μας στην Ευρώπη. Μα το κυριότερο που έχουμε να επιτύχουμε είναι να ξανακάνουμε τις αποφάσεις για την διοίκηση και το μέλλον των παιδιών μας και τής Φυλής μας ελληνικές.

Η γη που μάς κληροδοτήθηκε είναι πλούσια σε αγαθά, ενέργεια και ψυχή. Όμως τα ενεργούμενα τού νεοταξισμού που ζητούν εδραίωση τής πολιτικής τους παρουσίας, έχουν βαλθεί να ξεπληρώσουν τα γραμμάτια τής διεθνούς τους υποστήριξης. Θέλουν να εξακολουθήσουν επιπλέον να πλιατσικολογούν πόρους, να διορίζουν τούς πραιτοριανούς τους και να μεταλλάξουν την Ελλάδα σε μια θεραπαινίδα τού νεοταξικού κτήνους, όπου οι Έλληνες θα καταστούν μειοψηφία ανάμεσα σε γυρολόγους των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών.

Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές έχουν βάλει στόχο να μοιράσουν τις τοπικές κοινωνίες αναμεταξύ τους, σε μια δοκιμαστική συγκατοίκηση σαν κι αυτήν που ετοιμάζουν στην διακυβέρνηση τής χώρας. Έχουν οδηγήσει στην μιζέρια και την κατάθλιψη ένα σημαντικό μέρος τού λαού μας, που βλέπει πως δεν μπορεί να εργαστεί και να επιβιώσει επαρκώς στον τόπο που μεγάλωσε. Η επαρχία συνεχίζει να αιμορραγεί προς τις πόλεις, ενώ το καθεστώς δεν διστάζει να βλέπει δήθεν ευκαιρίες για τα παιδιά μας μέσα από τη μετανάστευση.

Ανεργία λοιπόν και ερήμωση τής ελληνικής επιχείρησης επικρατεί παντού. Και μαζί η ανασφάλεια, η εγκληματικότητα, το παραεμπόριο. Κρανίου τόπος έχουν καταντήσει οι πόλεις και τα χωριά μας. Όμως οι Έλληνες δεν είναι μήτε πεισιθάνατοι μήτε ριψάσπιδες. Έχουμε χάσει πολλά αδέρφια μας από αυτοκτονίες, από ναρκωτικά και από τις άλλες μάστιγες τής παγκοσμιοποιημένης εποχής μας. Μπορεί να είδαμε τον κοινοτικό τρόπο διαβίωσης και ανάπτυξης να γίνεται έρμαιο κερδοσκόπων και τυχοδιωκτών, αλλά τον τόπο μας και την αυτοδιοίκηση θα τα ξανακάνουμε από την αρχή ελληνικά.

Η κοινωνική αλληλεγγύη στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ζήτημα που αφορά την διατήρηση τής εθνοφυλετικής μας συνοχής και τα ανταποδοτικά οφέλη των Ελλήνων που προκύπτουν από τούς φόρους τους. Το δικαίωμα τού εκλέγειν και τού εκλέγεσθαι και οι μέριμνες περιφερειών, δήμων και κοινοτήτων είναι κλειστές ελληνικές υποθέσεις. Η στέγη, η τροφή, η εργασία, η εκπαιδευτική διαδικασία, τα δημοτικά έργα, όλα είναι ευεργετήματα που χρωστάμε στο λαό μας. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Αυτοδιοίκηση θα φροντίσει ώστε να παρέχει αυτά τα ευεργετήματα στους Έλληνες και μόνον, με δικούς της εντεταλμένους μηχανισμούς.

Ελλάς και Λαϊκός Εθνικισμός σε πόλεις και χωριά. Αυτό είναι το σύνθημα και ο στόχος μας. Ο δε κοινοτικός τρόπος διοίκησης και αξιοποίησης τού έμψυχου δυναμικού και των πόρων εκάστης περιφέρειας, πρέπει να γυρίσει στην προ Καλλικράτη περίοδο. Κάθε χωριό, ακόμη και το πιο απομακρυσμένο, ακόμη και το πιο μικρό, πρέπει να αναδεικνύει τούς δικούς του τοπικούς άρχοντες, να στηρίζεται στα γεννήματά του, να διαθέτει τις δικές του υποδομές. Σε υγεία, σε εργασία, σε παιδεία, σε κοινοτικά κονδύλια και εξυπηρέτηση των τοπικών κοινωνιών. Νοσοκομεία, σχολεία, πρωτογενής και βιομηχανική παραγωγή, γεμάτες από ελληνισμό περιφέρειες.

Η αστυνόμευση των πόλεων και των χωριών μας και η εξάλειψη των σύγχρονων μαστιγών είναι έργο στο οποίο η εθνικιστική αυτοδιοίκηση θα δείξει την ισχυρή της παρουσία. Οι πιάτσες τού θανάτου και τής πορνείας, οι λαθραίοι πραματευτάδες, οι παρακρατικές τους παρέες, θα αντιμετωπιστούν με την αποφασιστική συνεργασία τοπικής διοικήσεως, δημοτικής αστυνομίας και αστυνομίας. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν κάθε δικαίωμα να αξιοποιήσουν τούς μηχανισμούς ασφάλειας που διαθέτουν τόσο στην κοινωνία όσο και στα σχολεία.

Οι θετικές οικονομικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη τής ελληνικής επιχείρησης σε συνδυασμό με την πρόσληψη Ελλήνων εργαζομένων είναι ζήτημα που αφορά την απορρόφηση τού εγχώριου δυναμικού και επομένως άμεση προτεραιότητα τής δικής μας αυτοδιοίκησης. Αυτό θα συμβεί τόσο με τοπικές πρωτοβουλίες όσο και με τις πιέσεις προς την κεντρική εξουσία. Οι δε εργαζόμενοι στα δημοτικά, κοινοτικά και περιφερειακά έργα θα είναι αποκλειστικά Έλληνες.

Τα οικονομικά αποθέματα τής εθνικιστικής αυτοδιοίκησης για να υποστηρίξουν την ελληνοποίηση και την ανάπτυξη των κοινωνιών μας υπάρχουν και θα βρεθούν. Είναι εκείνα που προέρχονται από την επανεκκίνηση τής παραγωγικότητας και τής επιχειρηματικότητας των Ελλήνων. Είναι τα αγαθά και οι ενεργειακοί χυμοί τής γης μας επιπλέον στην περιφέρεια. Και θα βρεθούν από τούς λογιστικούς ελέγχους στις αυτοδιοικήσεις, την ανάκτηση των κλεμμένων, την ανυπακοή προς διεθνείς τοκογλύφους και τα τσιράκια τους.

Οι εκλογικοί κατάλογοι θα καθαρίσουν από τούς αλλοδαπούς, τόσο τούς λαθρομετανάστες όσο και τούς παρανόμως νομιμοποιηθέντες. Τα Τεμένη και η ισλαμοποίηση των ελληνικών κοινωνιών, όπως και κάθε παγκοσμιοποιητική πανθρησκευτική γιάφκα, δεν έχουν θέση στην Πατρίδα μας. Στις πόλεις και τα χωριά μας οι ορθόδοξες εκκλησίες είναι η φυσιογνωμία και η ταυτότητά μας. Γιατί πολύ απλά, οι πόλεις και τα χωριά μας θα παραμείνουν αμιγώς ελληνικά.

Λαϊκές και Εθνικιστικές Αυτοδιοικήσεις σε μια Καθαρή Ελλάδα. Ο πυρήνας τής πολιτειακής μας οργάνωσης, ο πνεύμονας τής αποκεντρωμένης Ελλάδος είναι η φωνή και η ανάπτυξη τής Φυλής σε κάθε γωνιά τής Πατρίδος μας. Η γη μας μπορεί να θρέψει και να κρατήσει τα παιδιά της, στηρίζοντας ολάκερο το Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...