Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 16-3-2015.

Το γλέντι το γεωπολιτικό των χαλαστήδων σε εθνικές υποδομές και οικονομίες κορυφώνεται και βαίνει στον πρωταρχικό του σκοπό. Οι αντιμαχόμενες δυνάμεις λάβανε τις θέσεις τους μέσα από στρατιωτικές ασκήσεις, συμμαχικά συμβόλαια και μπόλικη προβοκάτσια σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Οι οικονομικές κρίσεις που στήνουν σιωνιστές και δημοκράτες στα πεδία της παγκόσμιας σκακιέρας πάντοτε ξεπλένονται και πάλι θα ξεπλυθούν στο πολεμικό πεδίο.

Το βασικότερο σημείο συγκρούσεως για την παγκόσμια εξουσία εκτείνεται από την Μαύρη Θάλασσα έως το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, εκείθε που το καζάνι έχει ξεχειλίσει ήδη σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Τώρα πια και οι πλέον δύσπιστοι πείστηκαν πως ο πρωταρχικός σκοπός της οικονομικής κρίσης ήταν και είναι η διάλυση των προσοδοφόρων οικονομιών και η διάνοιξη απρόσκοπτης οδού του νεοταξικού κτήνους μέσα από τον αποκλεισμό του Άξονα των Ορθοδόξων και Ελευθέρων Εθνών.

Η γεωπολιτική δύναμη φτιάχνεται και σμιλεύεται στις αντοχές της μέσα από τα νερά μας τα οποία είναι θερμά όχι μόνο ως προς την θερμοκρασία τους, αλλά κυρίως ως προς την γεωστρατηγική τους θέση και τον γεωφυσικό τους πλούτο. Είναι τα ίδια αυτά νερά που αρνήθηκαν οι σοσιαλφιλελεύθεροι να οριοθετήσουν ως προς την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και που οι μαρξιστές, εμμένοντας σ’ αυτήν την προδοτική απραξία με την σειρά τους, λένε πως ανήκουν στα ψάρια τους, στις καραβιές των λαθρομεταναστών και τους γειτονικούς κατακτητές ελληνικών εδαφών.

Τα εθνικά και τα οικονομικά ζητήματα συνδέονται και σχεδιάζονται από κοινού στην δομή τους. Η φύση αυτών των ζητημάτων είναι αλληλένδετη και προσδιορίζεται από τον φορέα που τα ελέγχει. Το ελεύθερο κράτος διασφαλίζει την αυτάρκεια των αγαθών και την ταμειακή του αυτοτέλεια και παράλληλα εναρμονίζει την εθνική με την εδαφική του κυριαρχία επιτυγχάνοντας μεγιστοποίηση διεθνούς επιρροής και γεωγραφικής εκτάσεως. Τα προτεκτοράτα σαν το ψευτορωμέϊκο βρίσκονται σε διεθνή και τεχνητή οικονομική κηδεμονία, σε παραγωγική εκμηδένιση και σε ανήθικη ισοσκέλιση χρήματος και εθνικού εδάφους.

Σου λένε οι έμποροι των εθνών πως αν κόψουμε το φαγητό στον Έλληνα, αυτός δεν θα ασχοληθεί με την ακεραιότητα της πατρίδος του και τα σκλαβωμένα αδέρφια του παρά μονάχα με το γέμισμα του στομαχιού του. Οι νεοταξίτες θέσανε ήδη σε εφαρμογή το σχέδιο της εσωτερικής ανωμαλίας που εφαρμόζουν στις περιπτώσεις των υγιών εθνών.

Το έχουμε δει στον συμμοριτοπόλεμο. Το έχουμε δει στο Πολυτεχνείο. Έχει εφαρμοσθεί παρεμφερές σχέδιο ενάντια στη Ρωσία στην περίπτωση της τσετσενικής ισλαμικής τρομοκρατίας παλιότερα και τώρα στις μέρες μας με τη δολοφονία τού πολιτικού αντιπάλου τού Πούτιν Νεμτσόβ. Ο Νεμτσόβ σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό οικονομικών τού Ρήγκαν υπήρξε έμμισθος πράκτορας αμερικανικής ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στη Ρωσία για την ανακάλυψη δήθεν παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τέτοιες ΜΚΟ με την ίδια αποστολή σε βάρος Πατριωτών και Εθνικιστών υπάρχουν και στην Ελλάδα και παντού. Βρίθουν τα νεοταξικά παρατηρητήρια. Οι δε δολοφονίες των διεθνιστών είτε από συντρόφους τους είτε από τα διεθνή αφεντικά τους για την κάλυψη των νεοταξικών ιχνών είναι φυσικότατη ενέργεια στον βρώμικο κόσμο τής Παγκοσμιοποίησης.

Στις μέρες μας έχουμε τους λαθρομετανάστες ανά την  επικράτεια και τους τουρκόσπορους στην Ελεύθερη Θράκη που κουμαντάρει με υψηλή εποπτεία η Τουρκία. Έχουμε την υποστήριξη του λαθραίου πολυφυλετισμού από τις αδέσποτες μαρξιστικές συνιστώσες υπό την πλήρη ανοχή δεξιών, αριστερών και κεντρώων δημοκρατών. Έχουμε κατευθυνόμενες και ψεύτικες επαναστατικές φλόγες και μαζικές απελευθερώσεις λαθρομεταναστών μαζί με αναγνωρίσεις πλαστών μειονοτήτων και ελληνοποιήσεων.

Μπήκαν φλόγες στην ελληνική κοινωνία, η Τουρκία μάς ζήτησε με κάθε επισημότητα μέσα από κρατικά της γεωπολιτικά ιδρύματα 16 ελληνικά νησιά στο λιβυκό πέλαγος και το κεντρικό Αιγαίο, νησιά που θεωρεί πάντοτε πως τα κατέχει η Ελλάς παράνομα! Και μιλάμε για περιφέρειες και υδάτινες εκτάσεις που ταυτόχρονα διαθέτουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκεί που σιωνιστές και Τούρκοι βλέπουν ανεξάρτητα κράτη και κάνουν εισβολές πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών.

Είδαμε τους Αμερικανούς να εκνευρίζονται από την στρατιωτική συμφωνία Ρωσίας και Κύπρου. Τούρκους και νατοϊκούς να ασκούνται στο μισό Αιγαίο. Την Τουρκία να υψώνει κανάλι αποκλεισμού τής Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη. Την δε Ρωσία και την Κίνα να ετοιμάζονται για δικές τους στρατιωτικές ασκήσεις σε Αιγαίο και Μεσόγειο.

Η Ελλάς πρέπει να συντρίψει τους ενοίκους της σύγχρονης Κερκόπορτας και να θωρακίσει τις Πύλες του Έθνους, συνδυάζοντας την εθνική της πολιτική με την συμπεριφορά της γεωπολιτικής δυνάμεως. Όποιος θέλει να χορτάσει το στομάχι του, αυτός τιμωρεί τον κλέφτη τής γης του, ειδάλλως αντί για χορτασμένο στομάχι βρίσκεται με κομμένο κεφάλι. Η κρίση θα φύγει μόλις η πολεμική φωτιά κάψει τούς δήθεν μεγάλους και μόλις η Ελλάς επιστρέψει στις αλύτρωτες πατρίδες.

Θέλουν να φέρουν ανακατώματα μέσα στην κοινωνία μας. Ο χαλασμός όμως θα γίνει το τέλος τής ψευτοδημοκρατίας και των γυρολόγων. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα δράσει από κοινού με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επάνω στο δόγμα Ένα Έθνος, Μια Εξουσία, Μία Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα. Ελληνική Εξουσία, Ελληνικό Ατσάλι, συνεργασία με Ρωσία και λοιπές εθνικές δυνάμεις, διεκδίκηση τής ελληνικότητας της Χερσονήσου τού Αίμου και τής Καθ’ Ημάς Ανατολής.

Να έρθει ο όλεθρος στο κεφάλι των απίστων. Και μέσα από Εθνικοκοινωνική Διοίκηση να γίνουμε οι εγγυητές τής ελευθερίας στην γεωπολιτική μας αυλή. Μόνον η Φυσική Ελλάς μπορεί να φέρει τής ειρήνης το χρυσό ξημέρωμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...