Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ



ΑΘΗΝΑ 6-3-2015.

Στον κόσμο τού υλισμού και τής κλεπτοκρατίας οι έννοιες τής ελευθερίας και τής εθνικής ανεξαρτησίας μοιάζουν παράταιρες και είδος εμπορεύσιμο. Η μεγάλη ιδέα τού καιρού μας δεν αφορά την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα, αλλά την εφήμερη και ξένη ευδαιμονία, την άκοπη καλοπέραση και την αντικατάσταση των ιδανικών τής Ελληνικής Φυλής από την Παγκοσμιοποίηση.

Οι Έλληνες στο αίμα, την πίστη και την ψυχή δεν αγωνίζονται για ξένες κηδεμονίες και υλικά αγαθά. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές έχουμε δώσει όρκο ιερό να ακολουθήσουμε τα δικά τους βήματα και να πορευτούμε κατά τις εντολές που μάς κατέλειπαν, έναν όρκο που δώσαμε σιωπηρά και απαράγραπτα κοιτώντας τον Θεό και τα παιδιά μας με τα μάτια τής ψυχής και τα ορατά. Όχι για χρήμα, αλλά για εθνική ελευθερία αγωνιζόμαστε, αφού κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ελεύθερος όταν εκβιάζεται από αλλογενείς παράγοντες και έχει παραδώσει την εξουσία σε προδότες τού Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Ελεύθερος είναι μονάχα εκείνος που κυβερνιέται από τις επιθυμίες τής ψυχής του και από τα ποθούμενα τού Έθνους του. Είναι εκείνος που πολεμά και εργάζεται για την διαιώνιση τής Ράτσας του και για την διατήρηση τής Πατρίδος του αποκλειστικά στα δικά της χέρια. Όταν κάποιος πολιτικάντης τάζει δεκάρες στους πολίτες και την ίδια ώρα κοστολογεί το όνομα τής Μακεδονίας πουλώντας το στα όρνεα τού σιωνιστικού νεοταξισμού που κρύβεται πίσω από τα Σκόπια, τότε το ανάθεμα θα πέσει βαρύ όχι μόνο στους εχθρούς τής Ελλάδος, αλλά πολλαπλάσια βαρύτερο στους ανάξιους ρωμιούς που τυχόν υποκύψουν στον διεθνισμό των ψευτορωμιών, μοιραζόμενοι μαζί τους ισόβαρες ευθύνες. Κι όταν πάλι για τις ίδιες δεκάρες αποδεχτούν οι ίδιοι ρωμιοί την αντικατάσταση πληθυσμών μέσω τής λαθρομετανάστευσης, τότε οι Αληθινοί Έλληνες δεν θα κρυφτούμε, αλλά θα δώσουμε μάχη ύστατη και σκληρή δίχως αύριο.

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει ευρέως γνωστό το προδοτικό αλισβερίσι που γίνεται σε βάρος ολάκερης τής Φυλής μας, διότι εάν περάσουν οι αισχρές συναλλαγές θα το πληρώσουμε όλοι, όρθιοι Έλληνες και σκυφτοί ραγιάδες. Διότι αν θα σώσουμε την Μακεδονία Μας, η Μακεδονία θα μάς σώσει ξυπνώντας τις κοιμισμένες συνειδήσεις και δίδοντας πεδίο δράσεως και ορμές κατακτητικές, ώστε να φράξουμε τον δρόμο στον μισελληνισμό και να πάρουμε πίσω όσα μάς κλέψανε. Εάν όμως κομιτατζήδες, σιωνιστές, Τούρκοι και μπολσεβίκοι μολύνουν την γη που άνδρωσε ο Μεγαλέξανδρος και πότισε με το καθαγιασμένο αίμα του ο Παύλος Μελάς, τότε θα είναι αργά για να καταλάβουμε γιατί μάς βάλανε ψεύτικα χρέη και ενοχές για να σκύψουμε στο χώμα, γιατί αυτό το ίδιο χώμα θα δει κι άλλες υποχωρήσεις και θα γενεί τάφος τού Ελληνισμού.

Από την άλλη πάλι πλευρά, την ώρα που οι μαρξιστές κυβερνήτες παρέα με τούς μεταλλαγμένους σοσιαλφιλελεύθερους παζαρεύανε πάγωμα και άρα αναγνώριση τού δικούς τους χρέους που φόρτωσαν στους ώμους τού Έθνους, ξαρματώνανε την Εθνική Ασφάλεια, την Εθνική Άμυνα και την Πίστη των Πατέρων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα σχολειά μας και την θρησκευτική μας ζωή. Πόσο μεγαλύτερη βρωμιά μπορούμε να ανεχτούμε να μάς λερώνει; Πόσοι επίορκοι και δημοσίως σιτιζόμενοι θα αφεθούν από τούς έντιμους αμύντορες και θωρακοφόρους τού γένους μας να διαπραγματεύονται την επικίνδυνη επιβίωσή τους; Να γίνουν οι λαθρομετανάστες Έλληνες, να αφεθούν οι γυρολόγοι μέσα στην κοινωνία να την ανακατώσουν, να βγουν ο όρκος, ο εκκλησιασμός, ο σταυρός, οι αλήθειες τής Πίστης μας από την ελληνική κοινωνία, να διωχθούμε μόνον και μόνον επειδή είμαστε Πολεμιστές Χριστού και Ελλάδος.

Πείτε αναίσχυντοι κοπρίτες τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας γιατί οπισθοχωρείτε διαρκώς και πλέον τελεσιδίκως στα ευαίσθητα σημεία τής εθνικής μας επικρατείας, εκεί ακριβώς που βρίσκονται τα πλούτη τής Ελλάδος σε ορυκτό πλούτο και υδρογονάνθρακες. Ήπειρος, Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος. Πείτε γιατί εγκαταλείψατε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους δήθεν συμμαχικούς οργανισμούς και αναγνωρίσατε κράτη που μάς ζώνουν με τις νεοταξικές πλάτες, όταν δεν οφείλετε να νοιάζεσθε για τίποτα άλλο παρά μονάχα για την εθνική μας αποκατάσταση. Πείτε γιατί κάματε το άδειασμα τής Ορθοδοξίας στις ταυτότητες και τώρα μάς πάτε στις αντίχριστες κάρτες τού πολίτη δήθεν για να πιάσετε αυτούς που χρηματοδοτούν και αποτελούν τα κόμματα τής δημοκρατίας.

Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες και τούς βαρβάρους πατρόνες τους σε ανατολή και δύση. Η ελευθερία μας είναι ακριβή και το πλέον πολύτιμο τρόπαιο που περιμένει να το κατακτήσουμε. Τόσο η εθνική μας ανεξαρτησία όσο και τα πλούτη που κρύβουν τα ιερά μας χώματα και οι αλύγιστες ψυχές μας είναι απείρως ισχυρότερα από τις πλάτες των «δυνατών». Τα χρέη που βαραίνουν τούς σύγχρονους νενέκους θα αποδοθούν στους κατόχους τους στα στρατοδικεία.

Οι πόροι τού Έθνους ανήκουν στην ανάπτυξη και την άμυνα τού Έθνους. Τα σώματα ασφαλείας και η κοινωνία επανδρώνονται μονάχα από τούς Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής. Και οι Δυνάμεις τού Έθνους και τής Ελευθερίας έχουν επικεφαλής την Ελλάδα που εξασφαλίζει το πλάτεμα κυριαρχίας και εδάφους ταυτόχρονα. Θέλει δουλειά πολύ και αίμα τίμιο για να σηκωθεί χρυσή η αυγή επάνω από τον Ανίκητο Ελληνισμό μας. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...