Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ



ΑΘΗΝΑ 4-3-2015.

Η οικονομική κρίση αποτελεί το προοίμιο μιας γενικότερης κρίσης που θα καταλήξει λίαν συντόμως στο πεδίο τής γεωπολιτικής σύγκρουσης. Δεν είναι η πρώτη φορά που στήνονται διεθνή τεχνικά ανακατώματα μέσα από συμμαχικούς τάχα οργανισμούς, από τυράννους δηλαδή και εκφραστές τής σιωνιστικής ηγεμονίας. Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ρίξανε τις παλιές ηγεμονίες και μετακινήσανε το κέντρο βάρους στον αγγλοσαξονικό παράγοντα. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο δεσμεύσανε την κυριαρχία των ευρωπαϊκών λαών στα πλαίσια διεθνών οργανισμών και φτιάξανε κράτος σιωνιστικό. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έχοντας σπείρει παντού νεοταξικές ηγεσίες και δεσμεύσει τις οικονομίες στους δικούς τους χρηματάνθρωπους, σκοπεύουν να ενώσουν τα κράτη κάτω από το δολερό σκήπτρο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η Ελλάς έχει βιώσει όλες τις κρίσεις με τον πλέον οδυνηρό τρόπο. Οδηγηθήκαμε στην εγκατάλειψη τού βασιλικού πολιτεύματος και στην εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας για την εθνική μας ολοκλήρωση στις αρχές τού περασμένου αιώνα για να σχηματιστούν επάνω στις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες τα ψευδοκράτη που μάς περιβάλλουν και μάς ζητούν να τούς δώσουμε κι άλλα εδάφη. Οδηγηθήκαμε στο αδελφοκτόνο αιματοκύλισμα μέσω τού συμμοριτοπόλεμου ώστε να μην γυρέψουμε πλήρη εδαφική αποκατάσταση και να ρημαχτούν οι υποδομές και η εθνική μας οικονομία, θαμμένη και ανασυρμένη στις μέρες μας προς λεηλασία. Μάς ενοχοποίησαν το Εθνικοκοινωνικό μας Φρόνημα και την Εθναρχική Ορθοδοξία ώστε να μάς οδηγήσουν μέσα από την φτώχια στον οικουμενισμό και την παγκοσμιοποίηση, στην εγκατάλειψη τής ταυτότητάς μας και στην αποδοχή τού στρατοπέδου που θα μάς δώσει παράταση «ζωής».

Επανήλθε λοιπόν στο προσκήνιο το ψεύτικο δίλημμα αλλοτινών χρόνων προς την φτωχή και μικρή όπως την κατάντησαν Ελλάδα μας. Με το αγγλικό, με το ρωσικό ή με το γαλλικό κόμμα, λέγανε παλιότερα. Μετά νομίσαμε πως το εν λόγω δίλημμα έφυγε. Κάναμε λάθος όμως. Διότι παρέμεινε εδώ, παίρνοντας το σχήμα φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό κόμμα. Μάταια έλεγε εγκαίρως ο Γέρος τού Μοριά Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πως πρέπει να αποκτήσουμε ελληνικό κόμμα, για να το πληρώσει με θανατικό τού παιδιού του και την δική του φυλάκιση. Και κατόπιν οδηγηθήκαμε στο δίλημμα Αντάντ ή Άξονας και Δύση ή Ανατολή, Αγγλοσάξονες ή Γερμανοί και Αμερική ή Ρωσία. Στο βάθος το χρυσόμαλλο δέρας, ο ορυκτός και γεωφυσικός μας πλούτος μαζί με την γεωφυσική μας θέση που μάς χαρίζει το ρόλο τού παγκόσμιου παρατηρητηρίου.

Αυτά λοιπόν τα ίδια διλήμματα ανακυκλώθηκαν και φτάσανε στις μέρες μας, με μεγαλύτερο όμως διακύβευμα τούτη τη φορά. Όχι απλώς την ελευθερία μας που άλλωστε την χάσαμε από τον καιρό τής Αλώσεως τής Κωνσταντινουπόλεως και από τότε που ανοίξαμε τις Πύλες του Έθνους μας στην ξενοκρατία, αλλά την ίδια την ζωή τού Ελληνισμού μας. Τα μέσα που μάς πολεμούν οι σιωνιστές και οι δούλοι τους είναι πολύ πιο ισχυρά και άνανδρα, απειλούν να σπείρουν το καρκίνωμα τής πλήρους μετάλλαξης νου και σώματος, διότι ο εχθρός τής Ελλάδος, των Ελευθέρων Εθνών και τής Ορθοδοξίας θέλει να φονεύσει πλέον τούς ατίθασους.

Εκ τής θέσεώς μας ωστόσο τόσο τής γεωγραφικής όσο και τής ιδιοσυγκρασίας και τής αποστολής μας, βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι τής εκ τού ασφαλούς ερχομένης γεωπολιτικής σύγκρουσης. Η περικύκλωση που τόσους χρόνους απεργάζονται σε βάρος μας οι μισέλληνες σε εδαφικό και οικονομικό επίπεδο φτάνει στο έσχατο σημείο. Οι ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας για τούς οποίους υποχρεωνόμαστε συνεχώς να χύσουμε το αίμα μας, επιδιώκουν μέσα από την εκμηδένιση τής παραγωγικής μας μηχανής να μείνουμε στην πλήρη δανειακή εκμετάλλευση. Και η Τουρκία μαζί με την Αλβανία και τα Σκόπια κατοπτεύουν στρατιωτικά και με τις διεκδικήσεις τους και με την σπορά γυρολόγων και ψευτομειονοτήτων την χώρα των ραγιάδων. Να παραμείνουμε με τις ΗΠΑ και την Εσπερία, με την Ψευτοευρώπη, να κάνουμε πως μιλάμε με την Ρωσία, να, να , να ….

Σ’ αυτό λοιπόν το σταυροδρόμι που βρεθήκαμε με την ευλογία του Θεού και το Αίμα Αγίων και Ηρώων η θέση μας και η σταθερά άποψη τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος είναι η ανάληψη τής πραγματικής μας αποστολής, η Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάς. Να κάνουμε την αποτίναξη τής ξενοκρατίας και τής ραγιαδοκρατίας που μάς συμβούλεψε ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης, να κινηθούμε μέσα από τις γραμμές μιας και ενιαίας ελληνικής πολιτικής καταστάσεως, με ιδεολογία μας την ίδια την Ελλάδα. Διότι αυτός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, η ίδια η Ελλάδα. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Και ευθύς αμέσως να συνεχίσουμε το δρόμο μας εκείθε που δείχνει ο Κολοκοτρώνης, στην Αυτοκρατορική Ελλάδα και την Βασιλεύουσα.

Όταν ο αιώνιος εχθρός και ο Εμποράκος των Εθνών συντείνουν τα βέλη τους εκβιάζοντάς μας σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο ταυτόχρονα, τότε η διεθνοποίηση τής κρίσης δεν είναι το πρόβλημα, αλλά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εφαρμόσουμε ελληνικό στρατηγικό σχέδιο αντεπίθεσης και ισχύος. Να θωρακίσουμε τα πλούτη και το εδαφικό πλεονέκτημα στα ελληνικά χέρια.

Να ακυρώσουμε τις άσκοπες θυσίες. Να ετοιμάσουμε την εθνική άμυνα και τον ελληνικό στρατό, ώστε να αποκρούσουμε τούς κραδασμούς εξ Ανατολών και Δυσμών. Να βάλουμε την Ρωσία στον γεωπολιτικό μας εταιρικό προσανατολισμό. Να αποκτήσουμε λοιπόν εθνικιστική κυβέρνηση και να απλώσουμε χρυσοφόρα αυγή πάνω από την γεωπολιτική μας αυλή, με στόχο πλέρια ελληνικά σύνορα και ισχύ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...