Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 18-3-2015.

Ο ραγιαδισμός τού καθεστώτος των βολεμένων και εφησυχασμένων συνεχίζεται μέσα από πολλαπλές ερμηνείες και επικύψεις. Η πενιχρή οικονομική κατάσταση τού ελληνικού νοικοκυριού και η μείωση τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας συμβαδίζουν και στην μαρξιστική διακυβέρνηση την ώρα που η απώλεια τής εθνικής κυριαρχίας απειλεί όχι το κράτος αλλά το έθνος με αφανισμό. Κι όμως, ο ελληνικός λαός εμφανίζει σημάδια μεγάλης αντίδρασης που μένει στα λόγια και εφησυχασμό απείρως μεγαλύτερο.

Δεν με ενδιαφέρει η μοίρα τού κράτους που παρασέρνει την Ελληνική Φυλή στο χαμό. Η Φυλή είναι απείρως ιερότερη από τα στενά όρια μιας πολιτείας. Και από την στιγμή που η πολιτεία και το πολίτευμα, ο κανόνας που έχουν θεσπίσει οι ταγοί, είναι διεφθαρμένα και ξεπουλημένα, από την στιγμή που σε πάνε στον πάτο τής σκλαβιάς και τού θανάτου, τότε εσύ πρέπει να απαλλαγείς από τον βούρκο. Να εξοντώσεις, να εξαλείψεις δια παντός από την ζωή σου τούς βρώμικους και το πολιτικό τους σύστημα.

Η Ελληνική Φυλή είναι η Ελλάς και οι ρίζες της είναι η δύναμη τού βιολογικού δέντρου τού Ελληνισμού. Το εθνικό συναίσθημα ορίζει τούς χρήσιμους τού Έθνους. Το Εθνικό Φρόνημα είναι η λογική που διατρέχει τον οργανισμό τού Ελληνισμού μας ώστε να μείνει το Σώμα της Φυλής ενιαίο, σφριγηλό και ορμητικό για πάλη, για ελευθερία, για δημιουργία.

Η λαϊκή κυριαρχία και η πραγμάτωση των πόθων και των συλλογικών αποφάσεων τού ελληνικού λαού είναι ο κινητήριος μοχλός τής κοινωνίας μας και όχι η παραδουλεύτρα τού νεοταξισμού που ονομάζεται αστική δημοκρατία. Είναι τεράστιο λάθος να αυτοπαγιδευόμαστε μέσα σε θεσμούς και μηχανισμούς των οποίων τα κλειδιά βρίσκονται κολλημένα στα χέρια των νοθευτών και των διχαστών τής μάζας, με την προσμονή πως θα λάβουμε από το σύστημα πιστοποιητικό νομιμότητας στις αντιδράσεις μας έναντι τής ξενοκρατίας. Διότι αφενός μεν η ξενοκρατία είναι το ίδιο το καθεστώς, αφετέρου θα συνεχίσουμε να αναλωνόμαστε σε στείρες αντιδράσεις, δίδοντας χρόνο στο νεοταξικό κτήνος.

Η Ελλάς δεν είναι μήτε φιλελεύθερη μήτε σοσιαλιστική μήτε μαρξιστική, αφού όλοι οι δημοκρατικοί δαίμονες αποτελούν τις συνιστώσες τής τυραννίας που τρώγει τις σάρκες τής Φυλής μας μεταξύ αντιχριστιανικής και ανθελληνικής κηδεμονίας, φτώχιας, πολυφυλετισμού και αυτοχειρίας. Μια πλέρια αυτοχειρία σε ψυχές, σε αξίες και σε εθνικό επίπεδο. Αυτή η ακρίδα τού θανάτου που έχει πέσει πάνω μας πρέπει οπωσδήποτε να ψοφήσει, να την πατήσουμε στο κεφάλι και να τελειώνουμε. Κι ύστερα να πιάσουμε δουλειά και να μιλήσουμε για κράτος. Ένα κράτος αλλιώτικο όμως, ένα κράτος που θα τεθεί στην υπηρεσία τού Ισχυρού Έθνους, γιατί η Αληθινή Ελλάς είναι η Εθνικιστική Ελλάς.

Τις προάλλες τέθηκε στην τηλοψία από συστημικό κανάλι και δημοσιογράφο ο χαρακτήρας τής νέας δανειακής σύμβασης που διαμορφώνει ο σιωνιστής τοκογλύφος μαζί με την κυβέρνηση συριζαίων και «πατριωτών» τής φιγούρας. Το ζητούμενο των προπαγανδιστών τού κατοχικού καθεστώτος, παρουσιαστή και υπουργού οικονομικών, έναντι τού μαζοποιημένου κοινού ήταν αν μιλάμε για την συνέχεια των μνημονίων ή για κάτι άλλο. Όχι για το εάν θα βγούμε από μια παγίδα που μάς βάλανε σκόπιμα, όχι για το αν θα χτίσουμε δική μας παραγωγή και δική μας οικονομία, έργο των ελληνικών χεριών, αλλά πως θα ονομάσουμε τα δάνεια. Κι αυτό όταν από αρχαιοτάτων χρόνων η ασφαλέστερη και μακροβιότερη αιχμαλωσία των λαών είναι η προσφορά τού λαϊκού αίματος στους εμπόρους τού χρήματος.

Τι γίνεται όμως μέσα στην ελληνική κοινωνία; Περιμένουμε να λυπηθούν τον λαό ένα μάτσο προδότες και να μάς δώσουν νομιμοποίηση στις αντιδράσεις οι σάπιοι τής αυλής μας και ο εμποράκος των εθνών. Την ίδια ακριβώς στιγμή τα κέντρα κράτησης όπως τα βάφτισαν οι προηγούμενοι ανοίξανε για να αντικατασταθούν από κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών και για να ενσωματωθούν οι λαθροεισβολείς τής παγκοσμιοποίησης στην κοινωνία, ώστε να πάψει να είναι αυτή ελληνική και ορθόδοξη. Οι τουρκικές προκλήσεις παράλληλα εκτραχύνονται τόσο δια των λαθρομεταφορών όσο και διά των στρατιωτικών παραβιάσεων, ασκήσεων και διεκδικήσεων ελληνικής επικράτειας.

Το ψευτορωμέϊκο επιδιώκει να κρατήσει δεμένο τον σκύλο στον πάσσαλο και ήρεμο με την αντιπαροχή φθηνού και σάπιου κρέατος. Κι έτσι αρχινίσανε οι αυξήσεις και τα επιδόματα τής μάσας σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες. Να ταϊστούν οι παροχές υπηρεσιών και να ψοφήσουν οι καματάρηδες. Με τα μαγαζιά κλειστά, τα μηχανήματα σβηστά, τούς γερανούς αραχτούς. Τα δε ήθη και οι αντοχές φθίνουν, το όραμα και το δέσιμο ανθρώπων και οικογενειών ραγίζει. Κι έτσι οι αυτοκτονίες ανθούν. Η γενιά μας τρώγει τα σωθικά της με ψυχολογία νεκρή.

Το κράτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας δεν είναι δικό μας, δεν είναι ελληνικό, επομένως δεν είναι νόμιμο. Το πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας είναι ένας νόθος ρουφιάνος τής παγκοσμιοποίησης και κατά συνέπεια ο μισελληνισμός δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Ξεχέρσωμα λοιπόν έως τού έσχατου σπόρου. Ξεφύτρωμα τής καθαρής, τής νέας, τής ανόθευτης στο αίμα και την σκέψη σποράς.

Οι Άριστοι και οι Εργάτες και τα γερά πνεύματα και τα γερά σώματα, όλοι μαζί λαός κι όχι μάζα, γκρεμιστές τού χαλασμού και χτίστες μιας Εθνικής και Λαϊκής Αριστοκρατίας. Καθεστώς και Κράτος Επαναστατικό, Φυλετικό, Εργατικό και Εθνικοκοινωνικό. Φωτιά στην προδοσία. Ελλάς Καθαρή τώρα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...