Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΡΙΣΗ



ΑΘΗΝΑ 17-4-2015.

Ο καιρός των λογικών και των συμβιβασμένων, των φρόνιμων και των υπάκουων απέδωσε τούς δηλητηριώδεις καρπούς τής νεοταξικής κατοχής, τής βρώμας παγκοσμιοποίησης. Είναι το αποτέλεσμα τής απιστίας και τής χαλαρότητας έναντι τού Θεού και τής Ελληνικής Ράτσας. Και στο σημείο αυτό ο από μηχανής Θεός τής Ελλάδος δίδει την Εντολή να κάμουν την θυελλώδη επιστροφή τους οι παράτολμοι και οι ατίθασοι, οι ανυπάκουοι και οι πιστοί που θέλουν να μείνουν Έλληνες, που ξέρουν πως οι δυνατοί μονάχα από μια μεγαλύτερη δύναμη ανατρέπονται.

Η έσχατη κρίση, η μεγαλύτερη μάχη είναι εμπρός μας. Ο μεγαλύτερος και αποτελεσματικότερος θώρακας τού γερού έθνους είναι το σθένος του να βαδίσει χωρίς καμία παρέκκλιση στον δρόμο των αξιών του και τής ιστορικής του Παράδοσης. Το Ελληνικό Έθνος αποτελεί τον στύλο τής οικουμένης. Γένος Αποστολικό. Γένος Εκπολιτιστικό. Γένος Νικητών πάσης ανόμου προθέσεως. Γένος Κατακτητικό, προορισμένο να άρχει επί των Βαρβάρων πάσης εποχής με Δίκαιο και Ατσάλι. Γένος Αγίων και Ηρώων, Θεϊκής Γλώσσας, Άφθαστου Πολιτισμού, Ορθής Πίστης και Ορθού Αναστήματος.

Φυσιολογική λοιπόν είναι η επίθεση που δεχθήκαμε από τούς Υιούς τής Απωλείας. Επίθεση στην Ελληνική Γλώσσα, στην Ορθοδοξία, στην Ελληνική Ιστορία, στον Πολιτισμό μας. Να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και να πάψουμε να διεκδικούμε πίσω τον κόσμο που μάς κλέψανε. Αυτό που μάς κάνανε αφού πρώτα μάς στερήσανε τούς Πρώτους τής Φυλής και τα εδάφη στις Πύλες τής έως σήμερα απελευθερωμένης μα ημικατεχόμενης Πατρίδος μας, είναι να προσημειώσουνε την κυριότητα τής εθνικής περιουσίας σε βάθος χρόνου με μικρές στιγμές τεχνητής ανάσας που τώρα μάς στερούν.

Το καλό και το κακό. Η αρετή και η κακία. Λεωνίδας και Εφιάλτης. Χριστός και Αντίχριστος. Το αιώνιο δίπολο φτάνει στην σύγχρονη μορφή του. Απέναντι βρίσκεται η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτή αποτελεί τον Βάρβαρο Δυνατό των εσχατολογικών μας χρόνων. Αποτελεί την παρακμή που ανέτρεψε και διαδέχτηκε την ακμή. Ο κυκλικός ρους τής ιστορίας θα δώσει τις απαντήσεις του επανερχόμενος στο αρχικό στάδιο. Η Δύναμη λοιπόν που θα αποκόψει την παγκοσμιοποίηση είναι μονάχα η Ελληνική Τάξη Πραγμάτων, η μόνη Ορθή Τάξη Πραγμάτων.

Η επιβολή τής καινούργιας Ελλάδος για να σταθεί και να μακροημερεύσει πρέπει να εκχερσώσει το πολιτικό έδαφος τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας από τον παραμικρό σπόρο τού ψευτορωμέϊκου και των βαστάζων του. Είναι αυτοί οι ρέμπελοι μισθοφόροι τής νέας τάξης που βάλθηκαν να πετάξουν τούς Έλληνες από την εργασία τους για την εκμηδένιση τού εθνικού προϊόντος και τού οικογενειακού προϋπολογισμού.

Είναι αυτοί οι άτιμοι φυγόστρατοι που θέλουν να πατάξουν την πολεμική βιομηχανία, τα ναυπηγεία και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι αυτοί που προωθούν τις Αντίχριστες και Ανθελληνικές Ρουφιανοκάρτες τού Πολίτη και τούς λαθρομετανάστες, όταν οι γειτονικοί κρατικοί δορυφόροι τού μισελληνισμού δηλητηριάζουν με αλυτρωτισμούς την γη τής αγιοσύνης και τής παλικαροσύνης σε Μακεδονία και Θράκη.  

Οι ρομαντικοί και οι παράτολμοι, τα παιδιά τής θύελλας και τής καταιγίδας πρέπει πάραυτα να αποψιλώσουμε τούς άχρηστους καρπούς ενός ολότελα ξένου και ποώδους καθεστώτος. Εδώ είναι η κόλαση, εδώ είναι και ο παράδεισος. Πατρίδα ή «Δημοκρατία» το ρηθέν. Κι εμείς απαντούμε Πατρίδα Λεύτερη, Ισχυρή και Ελληνική. Καμία διαπραγμάτευση και καμία αλλοίωση Ταυτότητος και Φρονήματος. Καμία διαίρεση των Ελλήνων σε κόμματα και φατρίες. Το Ελληνικό Έθνος ενώνει. Το Ελληνικό Έθνος είναι η μόνη νόμιμη παράταξη. Η Πίστη κινεί βουνά και λυγίζει σίδερα.

Δεν μοιράζουμε πιστοποιητικά μετανοίας. Με ενοχλεί να βλέπουν την χώρα των φιλοσόφων και των πολεμιστών ως φτωχό και ισόβιο δούλο. Με ενοχλεί να κρίνουν τον Ελληνικό πέρα έως πέρα Εθνικισμό μου ως τάχα αιμοδιψή τύραννο, όταν έχει δώσει σπουδαίους Έλληνες στον Βωμό των Δικαίων τής Φυλής μέσα από ποταμούς αιμάτων, συνεγείροντας ολόκληρο τον Ελληνισμό. Με ενοχλεί να παίρνουν τις αποφάσεις που αφορούν την Φυλή μας, αντί των Ελλήνων, «πεφωτισμένοι» και άκαπνοι συνδαιτυμόνες τής παγκόσμιας οικονομικής ελίτ που στήνουνε κρίσεις και πολέμους.

Την Ελλάδα που πιστεύω την όρισε ο Μέγιστος Ηρόδοτος με την κοινή Εθνική και Φυλετική Καταγωγή. Την Ελληνική Εξουσία που φέρνω την λένε Εθνικοκοινωνισμό, την λένε Εθνική Ισχύ και Κοινωνική Δικαιοσύνη, όπως ακριβώς την προσδιόρισε ο Εθνομάρτυρας Ίων Δραγούμης που γύρεψε έναν πλέριο ελληνισμό, αυτοφυή και κυρίαρχο στις εστίες που φέρουνε αιώνια την σφραγίδα τής ελληνικότητας. Η εξωστρέφεια τού Ελληνισμού προσδιορίζεται από τον Παγκόσμιο Έλληνα, από τον Ελληνικό Κοινοτισμό κι όχι από τον διεθνισμό καπιταλισμού και μαρξισμού, όχι από τα ορφανά τής παγκοσμιοποίησης.

Το χρήμα έχει ως μεγαλύτερό του αντίπαλο το Αίμα. Η φύση τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού είναι επαναστατική και απόλυτη. Όλα ή τίποτα. Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Οι διαβουλεύσεις τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος αφορούν μονάχα τούς Έλληνες.

Εκείνοι που κινούν τα νήματα με τις οικονομικές στρόφιγγες θα δουν τις Φάλαγγες των Αληθινών Ελλήνων να εγκαθιστούν πάνω από κοινοβούλιο διορισμένο την Βούληση τής Ελληνικής Φυλής. Γκρεμιστές τής ασχήμιας, εραστές τής ελληνικής αρμονίας. Και στο πλευρό μας το στρατιωτικό πνεύμα τής Μεγάλης Ελλάδος, οι ιερές λόγχες τού Ελληνικού Στρατού σε μια γεωπολιτική αυλή απόλυτα ελληνική. Δεν έχουμε αντιπολίτευση, έχουμε συναγωνιστές ολάκερο το Ελληνικό Έθνος. Δεν είμαστε πραματευτάδες, είμαστε Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...