Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 29-4-2015.

Η κατάκτηση και η δημιουργικότητα συμβαδίζουν ως προϊόντα τής δυνάμεως τού κυρίαρχου έθνους. Η δε ελευθερία επιλέγει πάντοτε τα δυνατά έθνη. Η Ελλάς δημιούργησε τα πολιτισμικά της επιτεύγματα από θέση ισχύος, με το δίκαιο και το ατσάλι. Κι αυτός ακριβώς ο συγχρονισμός είναι που διακρίνει τον Έλληνα από τον διαχρονικό Βάρβαρο. Διότι ο Βάρβαρος χρησιμοποιεί έναντι τού δικαιοκριτή και κοσμοπλάστη Έλληνα το μαχαίρι τού εγκληματία που χυμάει να κλέψει κόσμο που δεν τού ανήκει.

Ο πολιτισμός γράφεται από τούς ελεύθερους. Ποτέ από τούς σκλάβους, αφού η μόνη δυνατότητα αυτών είναι η προσφορά τής εργασίας και των αγαθών τους στην διάθεση τού αφέντη τους. Τα δε έργα τής ειρηνικής περιόδου, προκειμένου να ευδοκιμήσουν, χρειάζονται πολεμική αρετή και προστατευτικά τείχη. Είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρξει το αυτεξούσιο μαζί με την επιθυμία να αξιοποιηθεί ο ανθρώπινος παράγοντας και η φύση, δίδοντας τούς καρπούς τής συνυπάρξεως ως έργα ωραιότητας και ευημερίας τής Φυλής.

Αν ωστόσο η ευημερία αυτή προσφέρεται σε χέρια τρίτων, αν ο εδαφικός πλούτος και η ανθρώπινη εργασία περιέρχονται στα χέρια ξενοκίνητων και διεφθαρμένων ηγετίσκων προς υπηρέτηση ξένης ευημερίας, τότε ο λόγος υπάρξεως τού λαού εκλείπει. Η φύση το καλεί. Ο Ελληνισμός αποτελεί τον εγκόσμιο ναό τής Πίστης και το ακατάβλητο Κάστρο που σκέπει την οικουμένη με τον πόθο τής νίκης και τής κραταιώσεως τής Φυλής. Από την στιγμή που το πολιτικό σύστημα έχει καταστεί δίχτυ αιχμαλωσίας των Ελλήνων στις ορέξεις τού σιωνισμού, τότε η λύση είναι να αναλάβει δράση η Φυλή και να ξεγράψει το δουλικό σύστημα.

Ο κύκλος τής ελληνικής ιστορίας είναι καιρός πια να φέρει την Φυλή μας στο σημείο τής επανεκκινήσεως, στο σημείο τής φυσιολογικής ελληνικής τάξεως των πραγμάτων. Να γίνουμε κυρίαρχοι τής υπάρξεώς μας και να γράψουμε οι ίδιοι την ιστορία μας που ταυτίζεται μ’ αυτήν τής ανθρωπότητας. Είναι η ιδιοσυγκρασία μας και η θέση μας επάνω στον χάρτη που μάς υπαγορεύουν να βαστούμε τα κλειδιά τής γεωπολιτικής ομαλότητας και τής εθνικής αυθυπαρξίας με την σιγουριά και την φοβέρα τού ξίφους. Τούτη την φορά το ταμείο τής ιστορικής δικαιοσύνης πρέπει να αποδώσει ως τελικό λογαριασμό την Νίκη τού Ελληνικού Φωτός με την απόλυτη ήττα, με την συντριβή τού νεοταξικού σκότους.

Θεία δίκη και βατήρας εξελίξεων αποτελεί η κρίση αξιών, αυτή που οι ματαιόδοξοι υλιστές τής παγκοσμιοποίησης βάπτισαν ως κρίση χρήματος. Οι Σταυρωτήδες Χριστού και Ελλάδος θέλησαν μέσα από την δέσμευση τής ύλης να συρρικνώσουν την προσωπικότητα των ελευθέρων εθνών. Όμως αυτή η ίδια η αφειδώς παρεχόμενη ύλη υπήρξε ταυτόχρονα η μόνη ιδεολογία και ο μοναδικός πόλος έλξης τής δημοκρατίας προς τούς πελάτες – ψηφοφόρους. Η ανθρώπινη ζωή όμως, το ένστικτο επιβιώσεως συναντά την ορμέμφυτη φύση τού Έλληνα να αναζητεί νέα πεδία δράσεως, βαστώντας καθάρια για τα παιδιά του την γη των προγόνων του, αρνούμενος την νομή της.

Η υπέρτατη Ιδέα τής Ελληνικότητας στέκει πάνω από την εφήμερη ύλη. Η απειλή τού θανάτου και η αλαζονεία τού κατώτερου να κουνήσει το δάκτυλο σε βάρος τού γεννήτορος τής πολιτισμικής ανωτερότητας ωθούν την αφύπνιση τής εθνικής μας συνειδήσεως. Να φανούμε αντάξιοι τού αιμάτινου χειμάρρου τής ράτσας που μάς γέννησε. Να φερθούμε επιτέλους ως Έλληνες, αφού δεν φτάνει το αίμα μονάχο του, θέλει σιμά την ατίθαση ψυχή μαζί με το πάθος τού κατακτητή. Να γίνουμε οι καλύτεροι Έλληνες όλων των εποχών, σημαιοφόροι τής Ορθής Πίστης, Ηγέτες τής Λευκής Φυλής, Έλληνες Κοσμοκράτορες που ανοίγουμε τον δρόμο τής ανάπτυξης με την δίψα τυχοδιωκτισμού ελληνικού.

Η ανωτερότητα τού Ελληνισμού μας δεν είναι ρητορική και δεν μάς χαρίστηκε. Δεν είναι καν ζήτημα υφαρπαγής ξένης περιουσίας. Είναι κεκτημένο που βασίστηκε επάνω σε πνευματικούς ανθούς και θυσιαστικούς αγώνες. Είναι εθνική περιουσία που φτιάξανε από κοινού φιλόσοφοι και πολεμιστές. Και εμείς από την θέση μας δεν είμαστε μια στατική εικόνα τής Φυλής. Είμαστε η ίδια η Ελληνική Φυλή. Είμαστε οι Ακροπόλεις και οι Αλεξανδρινοί Πυλώνες τού Νέου Ελληνισμού, είμαστε οι Απόστολοι και οι Στρατιώτες ψηλής γενιάς που θέλουμε να γράψουμε τα ονόματά μας στο βιβλίο με τις χρυσές σελίδες.

Ο τρόπος για να μπούμε στην χρυσή βίβλο τής Ελληνικής Φυλής είναι ο μόνος δρόμος για την λευτεριά μας. Να γίνουμε οι Δυνατοί τής Ιδέας στην θέση των ψεύτικων δυνατών τής ύλης, τούς δε ψεύτικους δυνατούς να τούς ξεχάσει και η ιστορία πως υπήρξανε. Η μάχη τής ζωής μας έχει έναν μονάχα νικητή. Τον Πιστό Μύστη τής Εθνικιστικής και Κοινωνικής Ιδέας. Τον Εργάτη τής Ιερής Ελληνικής Γης. Τον Πολέμαρχο Δύναμης και Πολιτισμού Ελληνικού. Υπέρ Βωμών και Εστιών. Υπέρ Χριστού και Ελλάδος.

Να εξοντώσουμε όσους θέλουν το θάνατό μας. Να φτιάξουμε μια Μεγάλη Ελλάδα που θα σκιάσει με τον ευεργετικό της ίσκιο μια οικουμένη απαλλαγμένη από τον παγκοσμιοποιητή τύραννο. Να αποδώσουμε την χαρά τής δημιουργίας στους Έλληνες και την εθνική υπερηφάνεια στα παιδιά μας. Να αποδώσουμε Δίκαιο. Και το Δίκαιο είναι η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...