Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΔΙΚΑΙΟ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 24-4-2015.

Έχουν χυθεί ποταμοί αιμάτων στο διάβα τής ιστορίας των εθνών για την απόδοση πάσης μορφής δικαίου. Για τα δίκαια τής φυλής, για τα δίκαια τής εργατικής και παραγωγικής τάξεως, για την ανεξαρτησία, για την αξιοπρέπεια. Για να έρθουν μετά από τον κουρνιαχτό τής μάχης και τής διεκδίκησης ξωμερίτες πραματευτάδες και πολιτικάντηδες χαρτογιακάδες και να γυρέψουν με το μελάνι τής προδοσίας να εξαργυρώσουν τις κατακτήσεις που έφερε ο ιδρώτας και το αίμα τού λαού. Χάριν τής συνεργασίας τάχα των λαών κάτω από το στέγαστρο τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας.

Οι πολιτικοί διαχειριστές των εθνών έχουν αναγάγει την καθημερινότητα των λαών σε μια ατελείωτη οικονομική αιχμαλωσία, έχοντας διαβιβάσει τις εξουσίες στα χέρια των υπερεθνικών και των ντόπιων αφεντικών τού χρήματος. Ένα διεθνιστικό και σιωνιστικό ιερατείο που μισεί θανάσιμα το εθνικό συναίσθημα και την πίστη σε Θεό και Αξίες δέσμευσε τούς παραγωγικούς πόρους για να ανταλλάξει ένα ξεροκόμματο με την διαγραφή τής εθνικής μας κυριαρχίας.

Ένας ολόκληρος λαός, ο υπερήφανος μα και ευκολόπιστος ελληνικός λαός συνθλίβεται  μες στην φτώχια προκειμένου να δεχτεί να μετατραπεί η πατρίδα του, η πατρίδα των αγίων και των ηρώων, σε μια κουτσουρεμένη ανθρώπινη χωματερή. Έρημη η αγορά εργασίας. Στρατιές απλήρωτων εργαζομένων. Κλειστά και φτωχευμένα ελληνικά μαγαζιά. Εργασιακός μεσαίωνας και παράλληλα μαύρη λαθρομεταναστευτική εργασία. Και στις πηγές τού ύδατος, στον χερσαίο και στον υδάτινο ορίζοντα τού γεωφυσικού μας πλούτου, ψηλά στις ακριτικές πύλες τού Ελληνισμού, Τούρκοι, Κομιτατζήδες και Αλβανοτσάμηδες παραφυλάνε να βάλουν πόδι όπου λείπει εσκεμμένα το ψευτορωμέϊκο.

Οι πολιτικάντηδες έχουν συνδέσει άμεσα τα εθνικά μας ζητήματα, που πάει να πει την εθνική μας ταυτότητα και αυθυπαρξία, με τα οικονομικά ζητήματα. Δώσε ραγιά μερτικό γης στα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης, μπες στον ηλεκτρονικό έλεγχο των Σταυρωτήδων, μοιράσου τα ματωμένα δίκια σου με τούς γυρολόγους τής οικουμένης για να ζήσεις.

Κι έτσι οι ψευτορωμιοί ενοχοποιούν έναν ολόκληρο λαό που σπατάλησε την λευτεριά του και ενοχλούνται μονάχα όταν ο Έλληνας διεκδικεί πίσω τον κόσμο του. Όταν βλέπουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να υμνούν την Κωνσταντινούπολη ως πόθο καθάριας Ελληνοσύνης κι όταν αντικρίζουν τούς Εθνικιστές να μάχονται για ελληνική εξουσία και ηγεμονία, τότε τρελαίνονται οι προδότες. Πιέζονται βλέπετε από τα παγκόσμια αφεντικά τους να βγάλουν στο σφυρί μισθούς, συντάξεις, προσκυνήματα, τάφους, πεδία αλλοτινής δόξας και τιμής.

Το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής δεν το αποφασίζουν οι τύραννοι και οι ξενοκίνητοι λακέδες τους. Το Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής το αποδίδουν οι Έλληνες που ποτίζουν το ψωμί με τον τίμιο ιδρώτα τους και το δέντρο τής λευτεριάς με το τίμιο αίμα τους. Αυτός ο ιερός τόπος δεν ανήκει στους χαρτογιακάδες, τούς διεθνισταράδες και τον κοσμοπολιτισμό τής παγκοσμιοποίησης. Αυτός ο καθαγιασμένος τόπος ανήκει στους εργάτες τής γης και τής τιμής που είναι ψημένοι στο καμίνι τής ζωής για να θρέψουν με γλυκό ελληνικό ψωμί τα παιδιά τους.

Το εθνικό εισόδημα συνδέεται άμεσα με το εθνικό προϊόν και αποδίδεται μονάχα στο δημόσιο ταμείο για την ανάπτυξη, την παιδεία, την υγεία και την άμυνα τής χώρας. Δεν διανέμεται μήτε στους σιωνιστές τοκογλύφους μήτε στους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες μήτε στους δημοκρατικούς πλουτοκράτες των υπόγειων προμηθειών.

Αυτοί που εγγράψανε τα μαύρα χρήματά τους ως δάνειο και μάλιστα δήθεν κρατικό είναι οι ίδιοι που ελέγχουν την προπαγάνδα τής χαροκαμένης πατρίδος που δεν μπορεί τάχα να σιτιστεί χωρίς ξένες πλάτες, αφού πρώτα μαζί με τούς γραικύλους πολιτικάντηδες ρήμαξαν τις οικονομικές υποδομές και βγάλανε τον «κόπο» τής προδοσίας τους σε ξένους τραπεζικούς παραδείσους. Είναι οι ίδιοι που πολεμούν σκαιότητα με ψευτιές τον Λαϊκό Εθνικισμό μας. Είναι οι ίδιοι που βρίζουν χυδαία το διεκδικητικό πνεύμα τού Ελληνικού Στρατού.

Στους καματάρηδες και τούς φρουρούς τού εθνικού φρονήματος και τής πατρίδος ανήκει η δίκαιη κρίση. Στους ελληνόψυχους και τούς εθνικιστές που ζουν και αναπνέουν για να διατηρήσουν τον πολιτισμό και την παραγωγική διαδικασία μέσα στα πλαίσια τής εθνικής μας κοινότητας. Ο Νόμος τής Φυλής είναι άγραφος, αιώνιος και αμετάβλητος. Τα αγαθά και η εθνική μας περιουσία επιβάλλεται να επεκταθούν σε εδαφικό παράγοντα μεγαλύτερο από πριν προκειμένου να εξασφαλιστεί η τροφοδοσία και οι συνθήκες εγκατάστασης ελληνικών πληθυσμών. Μηδέποτε εκχωρούνται σε χέρια τρίτων.

Νέμεση και άμεση εθνική ανασυγκρότηση. Τιμωρία των κλεφτών και επανάκτηση τής εθνικής και λαϊκής περιουσίας. Μετάβαση στην πραγματική οικονομία τού έθνους, στον εδαφικό, θαλάσσιο και υποθαλάσσιο πλούτο. Τα κλειδιά τής Πατρίδος στην Φυσική Αριστοκρατία τής Φυλής. Στην Εργασία, στην Νεολαία και στον Στρατό τής Ισχυρής Ελλάδος. Στην κοινωνία μπροστάρηδες το ήθος και η πίστη, η συλλογική φροντίδα και η προαγωγή των εθνικών μας συμφερόντων, αυτάρκεια και αυτοφυής ανάπτυξη τού Ελληνισμού.

Θέλω την Ελλάδα μου έναν περίκλειστο ναό ασύλητης Ιεροπρέπειας και Ελληνικότητας. Θέλω την Ελλάδα μου ένα απάτητο Κάστρο και τους Έλληνες ένα ανίκητο εκστρατευτικό σώμα που σαρώνει με πύρινη ρομφαία όποιον τού στέκεται εμπόδιο. Την Ελλάδα στο κέντρο τού κόσμου, εργαστήρι ενός νέου ελληνικού πολιτισμού και βήμα ακατάλυτης εξουσίας δικαίου. Με τον Εθνικοκοινωνισμό να προδιαγράφει χρυσή την αυγή τού Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...