Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ



ΑΘΗΝΑ 8-4-2015.

Η φραγκοκρατία έχει καταλάβει όλα τα δημιουργικά περάσματα τού Έθνους μας, με όλες τις έννοιες και τούς όρους. Με τα χρήματα εκβιάζεται μια ολάκερη χώρα προκειμένου να μείνει στην «ασφάλεια» των τοκογλύφων που μάς θέλουν σκυφτούς στα τέσσερα να τούς υπηρετούμε. Οι δε ψευτοευρωπαίοι «Φράγκοι», οι αιώνιοι μισόθεοι και μισέλληνες σιωνιστές που έχουν γαντζωθεί σαν τις βδέλλες στην γηραιά ήπειρο ζητούν να εγκαταλείψουμε την εθνική μας ταυτότητα και τα εδάφη μας για να γενούμε τάχα ελεύθεροι μέσα στην κοσμοπολίτικη συμμαχία τής Παγκοσμιοποίησης.

Όλα για τα φράγκα λοιπόν. Φτάνει να μην βγούμε από την νεοταξική μάντρα και μάς ξεσχίσει τάχα ο παγκόσμιος τύραννος. Με τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες να παραδίδουν ο ένας στον άλλο την σκυτάλη τής υποταγής. Και έτσι από τα μισοτελειωμένα μνημόνια περάσαμε στο συμπληρωματικό σκέλος των «σωστικών» προγραμμάτων. Με τούς αμερικανοκομμουνιστές των τραπεζιτικών μετοχών και των ευρωπαϊκών Μπίλντεμπεργκ να σχίζουν προεκλογικά χαρτιά υποσχέσεων και να ορκίζονται στο όνομα τής εναρμόνισης τής τέως ελληνικής οικονομίας με την ευρωπαϊκή κοινωνία των τραπεζών και ουχί των λαών.

Όχι, δεν πρόκειται για τούς ευρωπαϊκούς λαούς που δίδουν το αίμα τους και τον μόχθο τους για να μείνουν οι πατρίδες τους ελεύθερες. Πρόκειται για την Ευρώπη που έχει γίνει χώρος αποθήκευσης ξένων θρησκειών, ξένων πολιτισμών και ξένων μεταφερόμενων μαζών. Στην Ελλάδα γνωρίζουμε άριστα την συντελούμενη σε καιρό «ειρήνης» γενοκτονία που από το στάδιο τής στημένης οικονομικής κρίσης περνάει στην διάλυση των μηχανισμών αμύνης και στην κατάρρευση τής ατομικής και εθνικής μας ιδιοπροσωπείας.

Μέσα σ’ αυτό λοιπόν το κλίμα τής κατευθυνόμενης ανασφάλειας, η Ελλάς αποκόπηκε από τις ρίζες της και από τις φυσικές της συμμαχίες. Οδηγηθήκαμε στο ξερίζωμα των παραγωγικών δυνάμεων από την γη και την θάλασσα που μάς θρέψανε ακόμη και σε σκοτεινές περιόδους στρατιωτικών κατοχών. Οδηγηθήκαμε στο άνοιγμα τής κοινωνίας στον ισλαμικό παράγοντα που επανήλθε ως γυρολόγος λαθρομετανάστης, όταν ο σιωνιστικός παράγοντας τον έχει μετατρέψει σε διώκτη των ανά τα έθνη χριστιανών από τις εστίες τους. Και ακόμη οδηγηθήκαμε στο να γίνουμε από ηγεμονική δύναμη τού Αίμου και τής Ευρώπης σε εθελόδουλη θλιβερή ύπαρξη που απαρνείται την αξιοποίηση τού γεωστρατηγικού της βάθους  εγκλωβισμένη στα νύχια των ψευτοσυμμάχων.

Να μην μείνουμε Καθαρόαιμοι Έλληνες και Συνειδητοποιημένοι Ορθόδοξοι. Να μην στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Να μην σχηματίσουμε δικές μας συμμαχικές παρέες έξω από την κατειλημμένη από τούς Σιωνιστές Ευρώπη. Να μετατρέψουμε την Πατρίδα μας σε ομόσπονδο κρατίδιο ενός υπερτροφικού παγκοσμιοποιημένου στρατοπέδου πολιτικών αιχμαλώτων με έδρα τις Βρυξέλλες. Να οδηγηθούμε στην συναλλαγή τού πλαστικού χρήματος με τις βιομετρικές Κάρτες τού Πολίτη που θα έχουν μεζέ όσο θα τηρούμε το κεφάλι χαμηλά, μέσα στην λάσπη. Να μάς γυροφέρνουν σαν τα τσοπανόσκυλα οι Τούρκοι όταν οι Αμερικανοί έχουν προγράψει το τέλος τους στα νοτιοανατολικά για να θρέψουν τούς Κούρδους υποτακτικούς τους.

Δεν υπάρχει ζωή για τον Ελληνισμό έξω από τα πλαίσια τής Φυλής. Δεν υπάρχει ευημερία και μόνιμη ειρήνη που να εδράζεται σε δανεικές πλάτες. Ο καθείς κοιτάζει την δική του ζωή, την δική του πατρίδα, τούς δικούς του σχεδιασμούς. Η Ελευθερία τού λαού μας είναι η Εθνική μας Ταυτότητα. Η ικανότητα να βαστήξουμε καθαρό το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής, γεμάτο με την Πίστη, τις Αξίες και το όραμα των Ελλήνων να υποτάξουν τούς εχθρούς τους και να απλώσουν την δική τους κυριαρχία. Αυτό πάει να πει Ελευθερία. Να φτιάχνεις αληθινή ανάπτυξη επενδύοντας σε ολοένα και περισσότερες ελληνικές ψυχές, σε ολοένα και περισσότερα πεδία δράσεως και δημιουργίας, σε ολοένα και περισσότερη ελληνική γεωπολιτική εξουσία.

Να ξαναγίνουμε Καθαρόαιμοι Έλληνες και Συνειδητοποιημένοι Ορθόδοξοι. Να φτιάξουμε τις καλύτερες συμμαχίες μας ανάμεσα σε κείνους που έχουν κοινές καταβολές και συμφέροντα, ανάμεσα στους ενωμένους και ψυχωμένους Έλληνες που είναι προσηλωμένοι στα Νάματα τής Ελληνικής Φυλής. Αυτοί είναι οι καλύτεροι, ασφαλέστεροι και μονιμότεροι σύμμαχοί μας. Εκεί που μέχρι τώρα είχαμε ως κορυφαίο εχθρό τον κακό μας εαυτό, εκεί να αντιστρέψουμε το κακό εκκαθαρίζοντας τούς λιγόψυχους και τούς προδότες.

Να παραμείνουμε Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που θα επενδύσει το εθνικό του προϊόν στην ασφάλεια, στην αυτάρκεια και την αυξημένη επιρροή και διείσδυσή του. Επιρροή στις πολιτικές αποφάσεις, διείσδυση στην γεωπολιτική του αυλή, μπροστάρη σε συμμαχίες ελληνικού ενδιαφέροντος και συμφέροντος.

Οι ορίζοντες τού Ελληνικού Έθνους δεν σταματούν στην Ευρώπη και την Δύση. Οι ορίζοντες τού Ελληνικού Έθνους βρίσκονται όπου υπάρχουν ελληνικές κοινότητες, από την μητροπολιτική Ελλάδα έως τα ματωμένα ελληνικά χώματα και έως εκείθε που πρέπει να εισχωρήσουμε προκειμένου να κρατήσουμε μακριά τον νεοταξίτη. Μονιμότερη διακρατική φιλία είναι αυτή που βασίζεται στο αμοιβαίο εθνικό συμφέρον.

Η ταυτότητα τού Έλληνα είναι χαραγμένη στην πίστη των προγόνων του και στο ελληνικό αίμα. Είναι κλεισμένη μέσα στην αποφασιστικότητα για νίκη και ελευθερία ή θάνατο. Στην στερεή βούληση να χτίσουμε τον κόσμο μας επάνω στον διαρκή αγώνα για Χριστό και Ελλάδα, υπέρ βωμών και εστιών.

Προτιμώ να έχω δίπλα μου 100 πολεμιστές τής Φυλής παρά να σέρνω σιμά μου άλλους τόσους πεισιθάνατους που θα περνούν τον καιρό τους στην δούλεψη τού τυράννου. Όρθιο το ανάστημα, ψηλά οι Σημαίες τού Κραταιού Ελληνισμού. Έχουμε πόλεμο. Έπαθλο ένα. Η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...