Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ



ΑΘΗΝΑ 23-10-2016.

Μια εθνική κοινότητα αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της σωρεία από ανάγκες και επιθυμίες. Συνεπώς πρέπει να προβεί στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να θωρακισθεί από τις απειλές και να λάβει ακέραιο τον δρόμο τής ανάπτυξης.  Και όσο πιο περίοπτη γεωπολιτική θέση διαθέτει η κοινότητα, τόσο περισσότερη εγρήγορση απαιτείται.

Αυτό σημαίνει πως το Ελληνικό Έθνος πρέπει να ενεργήσει τάχιστα και συνεχώς με όπλο την ταυτότητα, την συνοχή και την γεωπολιτική υπεροχή του. Ο Ελληνισμός πρέπει να συνειδητοποιήσει πως το μέγιστο πρόβλημα από τα δεινά του είναι η επιθετική προσβολή των αξιών του και η ανάθεση των τυχών του στους ίδιους τούς ανταγωνιστές του, στους εκφραστές τής νεοταξικής παγκόσμιας τυραννίας.

Το οικονομικό πρόβλημα καθίσταται αποκλειστικώς ζήτημα ληστείας των δημοκρατών εξουσιαστών. Ένα μαγείρεμα αριθμών από προδότες ψευτορωμιούς. Το γεωφυσικό μας οικόπεδο άλλωστε είναι πλούσιο και διαρκώς ανανεώσιμο σε ύλες και ενέργεια. Εκείνο που πρέπει να συμβεί είναι να εκπέσουν δια παντός εκ τής εξουσίας, να αποβληθούν ολοσχερώς από τη ζωή τού Ελληνικού Έθνους οι εσωτερικοί τύραννοι. Να συνειδητοποιήσουμε τι μάς έχει συμβεί και να πράξουμε το χρέος μας προς την Φυλή.

Ώστε λοιπόν πρέπει να ενεργήσουμε αποκλειστικά με γνώμονα την ελληνική συνείδηση. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα την ελληνικότητα στο αίμα και στο πνεύμα. Να σώσουμε πρώτα τον λαό και την πατρίδα μας, να δείξουμε τον ανθρωπισμό μας στην όμαιμη λαϊκή μας κοινότητα. Μόνον τότε θα νιώσουμε τούς άλλους λαούς, όταν όλοι οι λαοί με πρώτο τον ελληνικό ζήσουν και ευτυχίσουν στις εστίες τους. Και για να σωθεί η πατρίδα, πρέπει απαραιτήτως να υπάρξουν Έλληνες στον τόπο τους, πρέπει να διαιωνισθεί τώρα και για πάντα η ελληνική ράτσα. Διότι δίκαιο τού εδάφους υπάρχει μόνον όταν τηρείται το δίκαιο τού αίματος.

Οι παγκοσμιοποιητές διεθνιστές, φιλελεύθεροι και μαρξιστές, ανέστιοι χρηματοκυνηγοί και σιωνιστές επικυρίαρχοι, είναι σχιζοφρενείς υπηρέτες τού σατανά. Επιρρεπείς στην βολή και τον υλισμό. Το μόνο που τούς νοιάζει είναι να πετύχουν τον στόχο τού αφέντη τους, πουλώντας την ψυχή κυριολεκτικά στον διάβολο.

Ξέρουν οι διεθνείς συμμορίτες ότι σε τούτη εδώ την γη υπάρχει ένας λαός που διδάσκει από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας πίστη, πολιτισμό, λευτεριά και αρετή. Ο ελληνικός λαός πήρε και θα ξαναπάρει την ανθρωπότητα στα χέρια του. Ο νεοταξισμός χάλασε σε πολλά πράματα τον Ελληνισμό. Αλλά δεν θα προλάβει να πετύχει τον στόχο του.

Το ένα σημείο τής ελληνικής φύσης που αλλοιώθηκε είναι το πολιτισμικό μας υπόβαθρο, η παιδεία μας και η θρησκευτικότητά μας. Άλλο σημείο τής υποστάσεώς μας που αλλοιώθηκε είναι η εθνική μας μνήμη και η εθνική μας φιλοδοξία. Και ένα τρίτο σημείο που αμβλύνθηκε εντυπωσιακά είναι η εργασία μας και η αλληλεγγύη μας για την αυθυπαρξία, για την απόλυτη κυριαρχία και την εθνική μας ολοκλήρωση σε εδάφη και ψυχές ελληνικές.

Ελληνική συνοχή, ελληνική καθαρότητα, ελληνική πίστη, ελληνική γλώσσα, με πνεύμα ιστορικής και κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτά είναι τα στοιχεία που θέλουν να μάς αποστερήσουν διά παντός. Ακούσαμε τον υπουργό χαλασμού τής Παιδείας Φίλη να λέει πως η ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική που έχει τόσα πολλά φωνήεντα και να φτιάχνει επιτροπή συρρίκνωσης τής γλώσσας μας. Ακούσαμε την Ρεπούση να μάς λέει πως πρέπει να καταργηθούν από τις εθνικές μας τελετές μνημοσύνης το Κούγκι, το Μεσολόγγι, το Εικοσιένα ολόκληρο, η εθνική μας μνήμη.

Ακούσαμε τον Κοτζιά να λέει πως αν λυθεί το όνομα των Σκοπίων, θα συμβαδίσουμε μαζί με τούς σφετεριστές τής Μακεδονίας μας, όταν δηλαδή «βαπτισθεί» η σλαβική «Μακεδονία» που κρατάει σκλάβα την δική μας Βόρεια Μακεδονία, ζητώντας να σκλαβώσει και την ελεύθερη Μακεδονία μας! Μαθαίνουμε τις ληστείες και τις βεβηλώσεις των ιερών εικόνων των Αγίων μας στα χωριά μας που είναι κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, μα και στα νησιά τού Αιγαίου μας και σε πόλεις και σε χωριά.

Βλέπουμε τούς καταυλισμούς των λαθροπροσφύγων να αυξάνονται ανά την ελληνική επικράτεια και τούς λαθροπρόσφυγες να λαμβάνουν ιθαγένειες, βιβλιάρια υγείας, θέσεις σε σχολεία, ενσωμάτωση κανονική. Τούς Τούρκους να κλείνουν Μητέρα Ελλάδα και Κόρη Κύπρο με πολεμικά πλοία μακριά από τα πατρογονικά νερά. Ακούσαμε τον Γιούνκερ τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης και όλους τούς ελαττωματικούς σατανάδες τής Εσπερίας να μιλούν για την κατάργηση συνόρων και εθνικών κρατών, κάτω από την μπότα τής παγκοσμιοποίησης.

Ιδού λοιπόν το πρόβλημα. Θέλουν να μάς σβήσουν από τον χάρτη οι ενωμένες δυνάμεις τού μισελληνισμού. Ιδού και η λύση. Οι ενωμένες δυνάμεις τού χάους συντρίβονται αποκλειστικά από τις ενωμένες δυνάμεις τού Ελληνισμού. Το μηδέν νικιέται από το όλον. Η πεισιθάνατη σκλαβιά νικιέται από το ελεύθερο φρόνημα και τον κατακτητή τής απολύτου δικαιοσύνης. Η βαρβαρότητα νικιέται από τον εκπολιτιστή και τον πολεμιστή. Η Πίστη και η Ελληνικότητα λαμβάνουν οικουμενικό σχήμα με την εθνική φιλοδοξία και την γεωπολιτική επέκταση τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος μας.

Περισσότεροι Έλληνες μέσα στην ελληνική κοινωνία και κάτω από τα ελληνικά λάβαρα. Εθνική συνεννόηση και συμμαχία των ελληνικών κοινοτήτων όπου γης. Οικονομική και στρατιωτική ανάπτυξη, επέκταση ελληνικών εργασιακών χώρων, ελληνοποίηση πάντων των πλουτοπαραγωγικών χώρων και επομένως στρατιωτικός προσανατολισμός, με χάραξη ανάληψης των γεωπολιτικών ζωνών ελληνικού ενδιαφέροντος από δυσμάς και το Ιόνιο έως το Αιγαίο και την Μεσόγειο.

Εθνική συνείδηση σημαίνει πλήρης ελληνικότητα και πλήρης αλήθεια στο εκπαιδευτικό σύστημα και την κοινωνία. Σημαίνει απαίτηση τού Έλληνα να χτίσει τον δικό του σημερινό πολιτισμό και να φανεί δυνατότερος από όλες τις περασμένες γενιές Ελλήνων. Εθνική συνείδηση σημαίνει επιπλέον να βαστήξουμε ζωντανή την Ορθή Πίστη των Πατέρων και να κάμουμε περισσότερα και καθαρότερα τα προσκυνήματα. Ευθύνη προς την Φυλή σημαίνει Μεγάλη Ελλάδα, Ελλάδα Μεγάλη Δύναμη. Έλληνες Ορθόδοξοι και Εθνικοκοινωνιστές, ιδού το πεδίο μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...