Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΝΥΝ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 9-10-2016.

Το τέρας τού νεοταξισμού χαιρεκακεί και πυκνώνει τις προκλήσεις σε βάρος τού εκλεκτού ελληνικού λαού, εκείνου τού λαού που μένει εδραίος στην πίστη, στις παραδόσεις του και την εθνική του ταυτότητα. Στις εκκλησιές μας στήνουν το αντίχριστο μπαϊράκι τής δήθεν αθεΐας και ζητούν νέους διωγμούς τού χριστιανισμού μας με τις νομιμοποιημένες βλαστήμιες τους. Στην κοινωνία λεηλατούν εργασία και σπίτια ελληνικά με τούς πολυεθνικούς γυρολόγους τού νεοταξισμού. Και στα εθνικά μας ζητήματα προδότες και εισβολείς θέτουν στον πλειστηριασμό τού παγκοσμιοποιητή τυράννου την Θράκη και το Αιγαίο μας.

Μέσα στα σπλάχνα τού ελληνισμού λοιπόν γίνεται η πάλη με το κτήνος τού μισελληνισμού. Αυτό όμως διευκολύνει το έργο που μάς έχει ανατεθεί από Ψηλά και από το βάθος των αιώνων. Η Αλήθεια τού Βασιλέως Χριστού και το Δίκαιο τού Ελληνισμού να συντρίψουν το κράτος τού εχθρού, την πανθρησκεία και την εθνική αιχμαλωσία από τον σατανά και τον σιωνιστή εκτελεστή του. Να παταχθεί η ισλαμική επέλαση των ακάθαρτων εθνών που είχε απομακρύνει ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος.

Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και να δώσουμε όραμα στα παιδιά μας. Να γίνουμε Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Να πάψουμε την παθητική άμυνα και να περάσουμε στην ενεργητική Ελλάδα, στην αληθινή Ελλάδα. Να τελειώνουμε με το ψευτορωμέϊκο. Όσοι ψάχνουν ξένες πλάτες για να σώσουν το κράτος τους, να εξοντωθούν κι αυτοί και οι πλάτες τους. Το Έθνος, η προσηλωμένη στα ιδανικά και στα πεπρωμένα της Ελληνική Φυλή, είναι ο κληρονόμος και ο πολεμιστής τής Αρχέγονης Ελλάδος που για το χατίρι τής νέας ελληνικής γέννας θα χαλάσει το στενόμυαλο και εκμαυλισμένο κράτος για να φέρει την πλατιά, την ηγεμονική, την Αυτοκρατορική Πολιτεία των Αρίστων Ελλήνων.

Ή Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει. Κι αν ακόμη υπήρξε, μάς οδήγησε στην κατάληψη τής γης και των θαλασσών μας από τούς κατσαπλιάδες των εμπόρων των εθνών. Μάς σκλάβωσε εδάφη και ψυχές ελληνικές. Αλλά ο Έλληνας δεσμεύεται μονάχα από τον Θεό, τα παιδιά του και την ματωμένη ιστορία του. Σαν άλλοτε, όταν κάποια άλλα δάνεια, όταν κάποιοι άλλοι πολιτικοί μάλωναν τάχα στα έδρανα τής ντροπής, τότε υπήρξε ο Μελάς, υπήρξε ο Δραγούμης, υπήρξε η Μακεδονία που κράτησαν ζωντανή την Ελλάδα. Τώρα είναι η Θράκη που σαλπίζει την πανστρατιά των Ελλήνων, που καλεί στην νέα Παλιγγενεσία, που ενώνει ελεύθερους και σκλαβωμένους Έλληνες για να διαβούν τον δρόμο προς την Ελλάδα τού Ονείρου.

Μην πει κανείς ποιος θα κάνει το μέγα χρέος προς την Ελληνική Φυλή. Μην ακουστεί κανείς να λέει που είναι ο Μελάς, που είναι ο Δραγούμης, που είναι ο Μητροπολίτης Γερμανός Καραβαγγέλης. Μην τολμήσει να διανοηθεί ουδείς πως εχάθη το Φως τής Οικουμένης. Να γενούμε η καλύτερη γενιά Ελλήνων που έψαχνε απεγνωσμένα ο Περικλής Γιαννόπουλος. Είμαστε αυτή η καλύτερη, η ευλογημένη γενιά Ελλήνων. Είμαστε η Ελλάς τού λογισμού που είπε ο Βασιλεύς Χριστός πως και από έναν μονάχα σπόρο αναγεννιόμαστε και εγκαθιστούμε το Φως τής Γνώσεως και τής Δικαιοσύνης στον κόσμο όλο. Είμαστε η Ελλάς η Ορθόδοξη και Εθνικοκοινωνική που θα δώσει νικηφόρα την μάχη ενάντια στις σκοταδιστικές δυνάμεις τού Άνομου Θηρίου.

Σταυρώθηκε ο Χριστός μας δίδοντας θυσία το Τίμιο Αίμα Του για να μάς λυτρώσει από τα πάθη τού εφήμερου υλισμού και τής πορνείας που μηχανεύεται ο εχθρός τού Ανθρώπου. Σταυρώθηκε χύνοντας το αίμα των πιστών παιδιών της η δύστυχη Ελλάς, κάμνοντας ομολογία Χριστού και Πατριωτισμού. Όμως το Δίκαιο Αίμα πέφτοντας στο χώμα το θεοβάδιστο, το χώμα το αγιοτόκο και ηρωοτόκο, δίδει ευθύς αμέσως νέα σοδειά, νέους ανθούς ελληνικούς που αποδίδουν τον καρπό τής Φυλής μας μέσα από καθαρτήρια φωτιά και νικηφόρο ατσάλι.

Τέρμα τα χαράτσια τής υποταγής, τέρμα οι κοτζαμπάσηδες τής ενοχής, τέρμα οι στρατοί τής ξένης κατοχής.  Τώρα είναι η ώρα τού Ηγεμονικού σε Ανατολή και Δύση Ελληνισμού. Το Δικαστήριο τής Ελληνικής Φυλής έβγαλε την απόφαση. Και η σιδερόφρακτη Φρουρά τού Έθνους την υλοποιεί. Το Γένος θέλει καθαρές τις πλάτες του στην υπέρτατη αναμέτρηση με το κακό. Τα Άγια Προσκυνήματα ασύλητα. Τις Εστίες των παιδιών μας ασφαλείς. Τις Δυνάμεις τού Έθνους στην πρώτη γραμμή τής Πολιτείας. Τον Στρατό με προτεταμένες τις λόγχες. Τα Λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής ψηλά. Εν τούτω Νίκα, με Σταυρό Χριστού και Ξίφος Έλληνα Πολεμιστή.

Πιστεύω απόλυτα στον Λόγο και το Χρίσμα τού Χριστού προς την φλογισμένη ελληνική γενιά μου. Πιστεύω απόλυτα ότι η αποστολή μου ως Έλληνα είναι να κάνω παν δυνατό και παν αδύνατο για να τελεστεί μια πλατιά σταυροφορία τού Οικουμενικού Ελληνισμού. Πιστεύω απόλυτα ότι είναι Άνωθεν θέλημα να ενεργήσω σαλπίζοντας προς τούς αδερφούς μου την εθνική και εδαφική ολοκλήρωση τής Χριστοφόρου Αυτοκρατορικής Ελλάδος των δύο ηπείρων και των δύο θαλασσών με ελληνικές κι όχι ψευτοσυμμαχικές πλάτες.

Ομολογώ με πλήρη συνείδηση των πράξεών μου ότι η Ελλάδα που φέρνω με τούς αδερφούς μου έχει Σύνταγμα τον Ιησού Χριστό και Πλήρωμα τον Καθάριο σε Αίμα και Ψυχή Ελληνισμό αποκλειστικά και μόνον. Νυν υπέρ πάντων Χριστός και Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...