Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ



ΑΘΗΝΑ 30-10-2016.

Μετά τον δεύτερο μεγάλο πόλεμο, στα χρόνια τής υπαγορευμένης και παραχαραγμένης λαϊκής κυριαρχίας που την λένε δημοκρατία, η εξουσία εκάστου έθνους τέθηκε στην υπηρεσία τής ψευδεπίγραφης ειρήνης που βολεύει τον σιωνιστή επικυρίαρχο, τον Σόρος με τις επιχρυσωμένες οργανώσεις του και τις «μεγάλες» δυνάμεις του. Το δε διεθνές δίκαιο ξαναγράφτηκε επάνω στα συμφέροντα των ισχυρών και των κατά δικών τους παγκόσμιων, ευρωπαϊκών και λοιπών υπερεθνικών οργανισμών.

Οι πόλεμοι επιτρέπονται από τις συμμαχίες όταν το στοχοποιημένο κράτος έχει αδέσμευτη ηγεσία και αποτρέπονται όταν οι ηγεσίες είναι συνεργάσιμες με τον νεοταξισμό. Σημαίνων παράγοντας δεν είναι πλέον το δικαίωμα τής αυτοδιάθεσης των λαών και η ελευθερία τού έθνους, αλλά η δημιουργία τεχνητών μορφωμάτων και η θωράκιση αυτών από τις χρηματοοικονομικές συμμορίες, τις πετρελαϊκές φατρίες και τούς στρατούς τής παγκοσμιοποίησης.

Το Κοσσυφοπέδιο σχηματοποιήθηκε ως ανεξάρτητο κράτος από τις τουρκαλβανικές ύαινες και τα νατοϊκά στρατεύματα, καίτοι σερβικό έδαφος. Τα Σκόπια στήθηκαν και ονοματοδοτήθηκαν ως «Μακεδονία», καίτοι πρώην σερβικό έδαφος, αλλά στην πραγματικότητα η ελληνικότατη και κατεχόμενη από τούς σλάβους Βόρειος Μακεδονία Μας. Μοναστήρι, Αχρίδα, Δοϊράνη και πλείστα εδάφη και μνημεία μαρτυρούν τον χαρακτήρα τής Μακεδονίας Μας, όπως και χιλιάδες υπόδουλοι Έλληνες. Κοσσυφοπέδιο και Σκόπια φιλοξενούν στα εδάφη τους νεοταξικά στρατόπεδα και ζώνουν την Ιερή Ελλάδα μας και την πλούσια γεωπολιτική αυλή μας, μαζί με Αλβανία και Τουρκία.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο δικαίωμα τής αυτοδιάθεσης, και μάλιστα τεκμηριωμένο ιστορικά και πληθυσμιακά, για την Βόρειο Ήπειρό μας που διάγει τον βίο υπό την αλβανική τυραννία. Ανύπαρκτα δικαιώματα στην ελληνική γλώσσα, στην ελληνική παιδεία, στην τέλεση των ορθόδοξων λειτουργικών δικαιωμάτων και φυσικά στο δικαίωμα τής αυτονομίας τής Βορείου Ηπείρου που είναι κατοχυρωμένη από το Διεθνές Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που ουδέποτε ακυρώθηκε από έτερη διεθνή συμφωνία και ισχύει κανονικότατα. Όμως οι προδότες τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας δεν το εφάρμοσαν.

Τουναντίον, οι Αλβανοί αρπάζουν ελληνικές περιουσίες, ακυρώνουν την παρουσία των βορειοηπειρωτών που βρίσκονται εκτός τής ιδιαίτερης πατρίδας τους για λόγους επιβίωσης, εποικίζουν με λαθρομετανάστες την ελεύθερη Ελλάδα, ζητούν ανά τα Βαλκάνια τον σχηματισμό τής δήθεν «μεγάλης Αλβανίας», έχουν χύσει ελληνικό αίμα. Δεν πάνε πολλές ημέρες που επιχείρησε Αλβανός κατσαπλιάς, επικεφαλής αλβανικού κόμματος, να παρουσιάσει στα Γιάννενα βιβλίο που εμφανίζει την ελεύθερη Ήπειρο ως δήθεν αλβανική, όταν οι Βορειοηπειρώτες, οι Βλάχοι και οι Τόσκηδες, άπαντες ελληνικής καταγωγής κοινότητες, αποδεικνύουν στην πράξη πως ολόκληρη η Αλβανία είναι ελληνική επαρχία. Το δε αίμα τού Γκούμα και όλων των μαρτυρούν που χύθηκε για ελληνική λαλιά και πατρίδα θα δικαιωθεί οπωσδήποτε.

Ως Έλληνες Ορθόδοξοι και Εθνικοκοινωνιστές δηλώνουμε ευθαρσώς ότι η Μεγάλη Ιδέα τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος είναι πάντα ζωντανή, είναι πάντα νέα και θα γίνει οπωσδήποτε πραγματικότητα. Δηλώνουμε ευθαρσώς ότι τις φιλίες τις ρυθμίζουν το απαράγραπτο Δίκαιο τής Φυλής μας και το εθνικό μας συμφέρον για την αποκατάσταση, την ασφάλεια, την ευημερία όλων των Ελλήνων. Δηλώνουμε ευθαρσώς ότι ισχύει απόλυτα το δόγμα πως ουδείς Έλλην παραμένει σκλάβος και πως πάσα αλύτρωτη ελληνική πατρίς εστί ελληνικό εθνικό έδαφος.

Ολόκληρη η Χερσόνησος τού Αίμου είναι γεωφυσικά και γεωπολιτικά, ως έδαφος και ως ζώνη ενδιαφέροντος, ελληνική. Τα δε Βαλκάνια είναι ειρηνικά μονάχα γινόμενα ελληνικά, αφού η μόνη οδός παύσεως των ταραχών και των πολέμων είναι η σύζευξη των ιστορικών δικαίων και τής ελληνικής στρατιωτικής ισχύος ως τοποτηρητής τής αποδόσεώς τους. Οι πράξεις των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων καθίστανται άκυρες από τούς εγειρόμενους κατά τοκογλύφων, προδοτών και βαρβάρων Έλληνες, κάτω από τα λάβαρα Χριστού και Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Η φωτιά που έρχεται στα Θερμά Νερά μας και η φτώχια που φέρανε τα μνημόνια θα καταστήσουν τις μισελληνικές συμφωνίες αφελληνισμού και ακρωτηριασμού τής Ελλάδος μας σκέτα πατσαβούρια.

Μπορεί να λένε μαρξιστές και φιλελεύθεροι και όλοι οι διεθνιστές μαζί πως θα τα «βρούμε» με τα Σκόπια μόλις ονομαστούν Μακεδονία. Μπορεί να λένε οι Εφιάλτες τού καιρού πως πρέπει να ακυρώσουμε τις εθνικές τελετές μνήμης και την προσευχή από σχολεία και κοινωνία, αφού τα σκουλήκια ξέρουν μονάχα να σέρνονται. Μπορεί να υποδέχονται σε Θράκη, Κρήτη και ολούθε στον τόπο μαρτύρων και ηρώων τούς Τούρκους ως Οθωμανοί έπαρχοι. Μπορεί τα τουρκικά όπλα να αρνούνται τις γεωφυσικές έρευνες και την πρόσβαση στον πλούτο των θαλασσών μας στα πλοία τής Μητέρας Ελλάδος και τής Κόρης Κύπρου Μας. Αλλά ο Θεός άλλα κελεύει.

Ο Θεός λοιπόν κελεύει την απελευθέρωση τής Ελλάδος μας. Κελεύει την απελευθέρωση και των δήθεν ελεύθερων και των σκλαβωμένων Ελλήνων. Το δε αίμα των αγίων και των ηρώων μας έχει μπολιάσει τις καθάριες ψυχές μας και έχει ποτίσει το δέντρο τής λευτεριάς που σηκώνει περήφανο το ανάστημά του. Τα μεγάλα λόγια, δόξα τω Θεώ, στέρεψαν. Ο εχθρός μας έκαμε το λάθος να μπει με τούς συμμαχικούς και τούς λαθρογυρολογικούς στρατούς μέσα στο Κάστρο μας, αφού πλέον το νεοταξικό κτήνος βαδίζει για τρίτη φορά σε παγκόσμιο πόλεμο.

Η Ελλάς πρέπει να χτίσει τα τείχη της ξανά. Οι στιγμές είναι ιστορικά μοναδικές. Η αλαζονεία τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης μάς χτύπησε εκκωφαντικά την θύρα. Το πόδι τού κατακτητή θα κοπεί εκ τής ρίζας από τον πιστό και εκπολιτιστή λαό τού Χριστού, από τον ελληνικό λαό.

Δύο γάγγραινες, μία εσωτερική και μία εξωτερική, θα ισοπεδωθούν. Η μία είναι το τέρας των πολιτικών κομμάτων. Η άλλη είναι η Τουρκία. Η πολιτειακή ανωμαλία και ο πόλεμος που θέλουν οι νεοταξίτες θα πέσουν διά των χειρών μας επί τής κεφαλής των αδίκων. Λαός και Στρατός τής Μεγάλης Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος ερχόμαστε.    
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...