Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 10-12-2017.

Μέσα στην Ευρώπη, στους αντίχριστους νεοταξικούς χρόνους, υφίστανται δύο πολιτικές τάσεις, η τάση τής ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης τού υπερκράτους ψευτοευρώπη και η τάση τής Ευρώπης των Ελεύθερων Εθνών. Την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση εκφράζουν οι δημοκρατικές δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης και την Ευρώπη των Εθνών εκφράζουν οι εθνικιστικές δυνάμεις των ελεύθερων λαών.

Είναι σαφές ότι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, προκειμένου να επιτευχθεί, χρειάζεται τη διάλυση των κυρίαρχων εθνικών κρατών. Χρειάζεται ακόμη την αντικατάσταση τού δικαίου τού αίματος από το δίκαιο τού εδάφους, χρειάζεται δηλαδή την κατάργηση των συνόρων και τον λαθροεποικισμό, αλλά και τη μεθοδευμένη οικονομική αποτυχία των εθνικών κρατών, με τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων εις χείρας των τραπεζιτών.

Η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι υπόθεση που συνδέεται άμεσα με την παγκοσμιοποίηση, είναι δηλαδή η πραγματοποίηση τής παγκοσμιοποίησης στον ευρωπαϊκό χώρο. Επομένως, είναι υπόθεση που αφορά τον διεθνή σιωνισμό και την υπό αυτόν επιδιωκόμενη παγκόσμια διακυβέρνηση των αντίχριστων σατανάδων. Η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση τής παγκοσμιοποίησης συντελείται με το ταυτόχρονο άνοιγμα των οικονομικών και των εδαφικών συνόρων που εφαρμόζουν από κοινού σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές.

Είναι σαφές λοιπόν ότι στην Ευρώπη έχει στηθεί εν πολλοίς ένα σημαντικό μέρος των διοικητικών υπηρεσιών τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η συνεργασία τής ηπείρου μας με την εβραιοσιωνιστική Αμερική είναι δεδομένη, τόσο σε πολιτικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο, με την απόλυτη ευθύνη των δημοκρατικών δυνάμεων. Τα δε ευρωπαϊκά έθνη έχουν καταστεί τα ιδανικά πειραματόζωα και η αφετηρία τού σχηματισμού τής ασύνορης παγκόσμιας κοινωνίας.

Ο χαρακτήρας τής αυθεντικής, τής μίας και μόνης αληθινής Ευρώπης, συντίθεται από τον Χριστιανισμό, από τον Ελληνικό Πολιτισμό, από τη Λευκή Ευρωπαϊκή Φυλή, από το Δίκαιο τού Αίματος. Επομένως, γεννήτορας τής Ευρωπαϊκής Φυλής και τού Ευρωπαϊκού Πολιτισμού είναι ο Ελληνισμός. Ο δε Δημιουργός τού ευρωπαϊκού χαρακτήρα είναι ο Δημιουργός όλων των εθνών,  ο Θεός.

Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο και τον έπλασε ελεύθερο. Ο Θεός έθεσε τις κοινότητες των ομοίων ανθρώπων, τα έθνη, στους τόπους που σχηματίστηκαν ως σύνολα ελεύθερων ανθρώπων. Η δε ελευθερία των εθνών επαφίεται στην μαχητικότητα των πολιτών τους για την τήρηση τής εθνικής ακεραιότητας. Κάθε λαός ομοίων, πάσα φυλετική και πολιτισμική κοινότητα δικαιούται και υποχρεούται να προασπίζει πίστη, γλώσσα, αίμα και πολιτισμό, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα άλλων λαών, εθνών και ηπείρων.

Η Ελλάς είναι το πρωτότοκο παιδί τού Θεού που την προικοδότησε με την Θεία Αλήθεια και με την πολιτισμική δεινότητα. Το Ελληνικό Έθνος είναι Μύστης τής Ορθής Δόξας τού Ενσαρκωμένου Θεού Ιησού Χριστού μας και Εκπολιτιστής τής Ευρώπης και τής Οικουμένης. Ως εκ τούτου, η Πατρίδα μας είναι το πρώτο ευρωπαϊκό κράτος που αιχμαλωτίστηκε σε εδαφικό, πολιτικό, θρησκευτικό και οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να διαλυθεί, όπως φιλοδοξούν νεοταξίτες και διεθνιστές, η Ιερή Ελλάς.

Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο τής διάλυσης και τού αφανισμού τής Ελλάδος εντάσσεται η εκχώρηση των εθνικών μας δικαίων εις χείρας μισελλήνων που είτε κατέχουν ήδη σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη είτε διοικούν στην πραγματικότητα τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες. Ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες που σκοτώνουν το Έθνος μας με ψήφους ανυποψίαστων ή προσκυνημένων Ελλήνων. Και σ’ αυτή ακριβώς τη χορεία, η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε μαζί με την νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας την αναγνώριση πλαστής τουρκικότητας στους Έλληνες μουσουλμάνους Ελεύθερης Θράκης και Δωδεκανήσων.

Το νομοσχέδιο τής αναγνώρισης ανύπαρκτης τουρκικής μειονότητας καταργεί ουσιαστικά τη Διεθνή Συνθήκη τής Λοζάνης που μιλάει για μουσουλμάνους και όχι για Τούρκους. Ήδη οι μουσουλμανικοί σύλλογοι που ελέγχονται από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και την Άγκυρα ενήργησαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τις προσφυγές τους στα ελλαδικά πρωτοδικεία για την καταγραφή τους ως τουρκικοί. Επιπλέον, το ανθελληνικό και ανήθικο νομοσχέδιο των ψευτορωμιών δίδει με διασταλτική ερμηνεία το ίδιο δικαίωμα και σε άλλες ψευτομειονότητες και τις συλλογικότητές τους.

Στην Ελεύθερη Θράκη μας έχει δημιουργηθεί από μακρού χρόνου σκηνικό τουρκοποίησης τής ακριτικής μας περιοχής, δεδομένου ότι τόσο βόρεια όσο και ανατολικά των συνόρων μας υπάρχουν ήδη σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη. Στην Ελεύθερη Θράκη υπάρχει ήδη σημαία ανεξαρτησίας και ενσωμάτωσης από την Τουρκία. Σημαία έχουν φτιάξει οι μισέλληνες αποσχιστές και στην Κρήτη.

Κοινά χαρακτηριστικά Θράκης και Κρήτης είναι ο γεωφυσικός πλούτος και το γεωπολιτικό πλεονέκτημα ελέγχου των ηπείρων που ενδιαφέρουν τόσο τούς σιωνιστές που κουβάλησαν από τής αλώσεως τής Πόλης τούς Τούρκους στα χώματά μας όσο και αυτούς τούτους τούς Τούρκους. Οι Τούρκοι από την πρώτη στιγμή που χαράχτηκαν τα σύνορα, από τον Κεμάλ και έπειτα, έχουν θέσει ως στόχο τους την επιστροφή σε Θράκη και Νησιά με δέσμευση τηρήσεως εθνικού όρκου.

Προσφάτως σιωνιστικών συμφερόντων οργανισμός, από αυτούς που κομίσανε τόσο τα σημαδεμένα δάνεια τού Εικοσιένα όσο και τα μνημόνια, διενήργησε έρευνα για τα οικονομικά οφέλη από μια αυτονόμηση τής Κρήτης μας. Στην ελληνική μεγαλόνησο υπάρχουν στρατιωτικές αμερικανικές και ψευτοσυμμαχικές εγκαταστάσεις που απολαμβάνουν πλήρη ελευθερία από το κράτος «μας», ενώ εσχάτως δρομολογήθηκε η αναβάθμιση αυτών εκ μέρους τού ΝΑΤΟ έναντι των Ρώσων.

Την ίδια στιγμή εξετράφη αυξητικά η πάντα απειλητική διάθεση των Σκοπιανών σφετεριστών τής ιστορίας και των εδαφών τής ελεύθερης Μακεδονίας μας, όταν στα εδάφη των Σκοπίων και τής νότιας Βουλγαρίας κρατούνται σκλαβωμένα τα ελληνικά εδάφη τής Βόρειας Μακεδονίας και τής Ανατολικής Ρωμυλίας μας. Χαίρουν και βυσσοδομούν εναντίον μας Ουράνιο Τόξο, Στέγη «Μακεδονικού» Πολιτισμού και λοιποί Σλάβοι.

Οι χρηματοδότες παγκοσμιοποίησης, λαθρομετανάστευσης και μνημονίων είναι πίσω από τις ψευτομειονότητες που αναφέρθηκαν, όπως και στην περίπτωση τής Αλβανίας που ακολούθησε την ανωτέρω χορεία. Και έτσι είδαμε την Αλβανία να γυρεύει την επιστροφή των εξωμοτών τσάμηδων στην ελεύθερη Ήπειρό μας και τη χορήγηση πλαστής αλβανικότητας σ’ εμάς τούς καθάριους Έλληνες Δωριείς Αρβανίτες.

Τα μνημεία όμως, ο γενετικός κώδικας, ο πολιτισμός, τα έργα και οι μάχες λέγουν πως εμείς οι Αρβανίτες είμαστε παιδιά τού Κάδμου, τού γιου του και ιδρυτή τής Ιλλυρίας Ιλλυριού, τού Πύρου, τού Γεώργιου Καστριώτη. Επομένως, δεν υπάρχει κράτος Αλβανία που σκαρφίστηκαν οι ψευτοσύμμαχοι, αλλά η κατά δική μας Ελληνική Ιλλυρία. Και ναι, εμείς οι αρβανίτες υπάρχουμε σε ολάκερη την ελληνική επικράτεια και ζητάμε ξανά την αυτοκρατορική Ελλάδα, όπως όλος ο ατόφιος Ελληνισμός.

Ο Έλλην είναι Ορθόδοξος, Πιστός στο Θεό. Ο Έλλην είναι ελληνοαίματος και μόνον, γεννιέται και δεν γίνεται. Ο Έλλην είναι λευκός, είναι ο ιδρυτής τής λευκής ευρωπαϊκής φυλής. Ο Έλλην είναι ελληνοσυνείδητος παράλληλα, Έλλην και στο αίμα και στο πνεύμα ταυτόχρονα. Ο Έλλην είναι Εθνικιστής, Πιστός στο Έθνος του. Ο Έλλην είναι Εθνικοκοινωνιστής, δημιουργός δίκαιης κοινωνίας και Μεγάλης Ελλάδος. Σχηματίζει εθνική ασφάλεια και γεωπολιτική πληρότητα ελληνική.

Η Ελλάς φορεί Στέμμα στην κεφαλή, είναι Έθνος Αυτοκρατορικό. Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς έχει ως κυρίαρχο δόγμα ουδείς Έλλην και ουδεμία ελληνική πατρίδα υπό καθεστώς σκλαβιάς και ξένη τυραννία. Η δική μας Ελλάς εκφράζει την εξίσωση τής από αιώνων ιστορίας της με τη σύγχρονη καθημερινότητά της. Η Ελλάς απορρίπτει την παγκοσμιοποίηση, δεν είναι δηλαδή διεθνιστική. Η Ελλάς είναι Έθνος που διδάσκει ελληνοποίηση, είναι η Ηγέτιδα Δύναμη τής Ευρώπης των Εθνών και θα γίνει εκ νέου υπό τη σύμπραξη Εθνικισμού, Στρατού και Πιστών.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...