Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ

ΑΘΗΝΑ 29-9-2018.

Να έχεις θάρρος, πίστη, ελπίδα και αγάπη, για να είναι ο Θεός με σένα και συ με το Θεό.
Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος

Στις δύσκολες στιγμές τού εσχατολογικού καιρού τής υπέρτατης κρίσεως των ηθών και των ψυχών, κάποιοι απαξιώνουν την πίστη και μιλούν για την απουσία τάχα τού Θεού. Υπάρχουν τέτοιοι υποκριτές κυρίως στους θεσμούς τού κράτους, μα και κάποιοι επιπλέον μέσα στην κοινωνία. Όμως η πραγματική αλήθεια είναι άλλη. Είναι ότι δεν μάς έχει εγκαταλείψει ο Θεός, αλλά οι άνθρωποι τον Θεό. Διότι ο Θεός μάς δίδει το χέρι Του, ζητώντας από εμάς να τού δώσουμε κι εμείς το χέρι μας στην μεγάλη κάθαρση τής κοινωνίας.

Ο Γέροντας τού Θεού Φιλόθεος Ζερβάκος μάς το είχε πει καθαρά με τον φωτισμό τού Θεού και την καθαρή καρδιά του. Να έχεις θάρρος, πίστη, ελπίδα και αγάπη, για να είναι ο Θεός με σένα και συ με το Θεό. Αυτά είναι τα λόγια που μάς είπε ο Γέροντας ως ιερή παρακαταθήκη πατέρα στα παιδιά του.

Να μην αποθαρρυνόμαστε λοιπόν από τις δυσκολίες τής ζωής και να μην επηρεαζόμαστε από τις παρεμβάσεις και τα σαθρά πρότυπα συμπεριφοράς των αντίχριστων νεοταξιτών. Να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα στο πεδίο τού Πνεύματος και τής Τιμής για να κρατήσουμε όρθιες τις Παραδόσεις και τις Αλήθειες Χριστού και Ελλάδος.

Αυτό είναι αδέρφια μου το ιερό μας χρέος. Να κοιτάξουμε τον Ουράνιο Πατέρα Χριστό με τα μάτια τής ψυχής μας. Να στρέψουμε το στοργικό μας βλέμμα στα παιδιά μας. Και να προχωρήσουμε εμπρός, με την ελπίδα και την αγάπη στην Ελληνοορθοδοξία μας, διαλύοντας τα νεοταξικά σκότη.

Δεν υπάρχει φόβος. Η γνώση τής αλήθειας που μάς έδωσε απλόχερα ο Θεός και τα αίματα τα ελληνικά που έχουν χυθεί ποτάμια μέσα στους αιώνες, μάς δείχνουν την οδό τής δικαίωσης των περασμένων και τον καιρό τής νέας δόξης, ώστε να γίνουν η Ορθοδοξία και ο Ελληνικός Πολιτισμός άρχουσες δυνάμεις σε έναν πραγματικά δίκαιο κόσμο.

Οι αλήθειες δεν παζαρεύονται και δεν ενσωματώνονται στα ψεύδη, κεκαλυμμένα ή απροκάλυπτα. Οι διαθρησκευτικοί διάλογοι και οι αιρέσεις που κάποτε κινούντο διακριτά η μία από την άλλη, αποδίδουν την προσέγγισή τους σε βάρος τής εθνικής και τής θρησκευτικής μας ταυτότητας.

Θέλουν να αποδεχτούμε ενιαίες κοινωνίες με ισλαμιστές, με οικουμενιστές, με σιωνιστές. Να δώσουμε ιστορία, ονόματα, εθνικότητες και εδάφη ελληνικά, για να υπάρξει καλή τάχα γειτονία. Θέλουν κατ’ επέκταση ενιαία παγκόσμια κοινωνία σ’ όλες τις πατρίδες όπου έχουν στήσει εκβιασμό και όπλα.

Αυτά μάς λένε οικουμενιστές και παγκοσμιοποιητές. Πως τάχα μου όλοι οι άνθρωποι πιστεύουμε στον ίδιο Θεό. Πως όλοι τάχα μου οι άνθρωποι έχουμε την ίδια αγάπη στη γη που πατούμε. Οι άνθρωποι βέβαια είμαστε όλοι παιδιά τού Θεού. Έτσι ξεκινήσαμε.

Κάθε άνθρωπος έχει ωστόσο το δικό του σπίτι μαζί με τούς συγκάτοικούς του, εκείνο το σπίτι που τού έδωσε ο Θεός ως Πατρίδα, με την εντολή να την κρατήσει όρθια, όπως την παρέλαβε. Κι ακόμη, κάποιοι άνθρωποι αντικατέστησαν τον Ιησού Χριστό με το χρήμα, με τα αργύρια τού σιωνιστή Διαβόλου.

Ο Χριστός μας ήρθε στην πρώτη παρουσία Του για να άρει τις βαρύτατες αμαρτίες μιας κοινωνίας που είχε βυθιστεί στην υλική ηδονή και τον σοδομισμό. Τα πάντα εξαγοράζονταν και η αισχρή συναλλαγή άνοιγε τον δρόμο στην βία των Σταυρωτήδων και των δήθεν δυνατών τού καιρού. Όμως οι προδότες τής πίστεως και οι τυμβωρύχοι σταύρωσαν τον Θεάνθρωπο. Και στις ημέρες τώρα τις δικές μας, το χρήμα τέθηκε ως κρίση επάνω στην αληθινή ηθική κρίση, θεριεύοντας στο πολλαπλάσιο τα κακουργήματα τής ανήθικης συμμορίας.

Ποιος μπορεί να πει ότι οι υποκριτές τής «δημοκρατίας» και τού «ανθρωπισμού» δεν έχουν επιφέρει την μεγαλύτερη σήψη όλων των εποχών που τούς καταμαρτυρούμε; Τι είναι άραγε η νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας σε οικογενειακό, αλίμονο, επίπεδο; Τι είναι άραγε η απαξίωση τής ανθρώπινης ζωής και μάλιστα τής νιογέννητης ψυχής που αιμορραγεί μέσα σε σπίτια; Τι είναι η πλήρης κάλυψη τής κυκλοφορίας των ναρκωτικών; Τι είναι άραγε η παράδοση τής Μακεδονίας, τής Ηπείρου μας και ολάκερων των εδαφών και των υδάτων μας σε υβριστές τής Πίστης και τής Πατρίδος μας, παλιούς και νέους κατοχικούς;

Για ποιο λόγο οι νεοταξίτες νοιάζονται και καίγονται για την ενοποίηση τής Ευρώπης κάτω από ένα σκήπτρο μη ευρωπαϊκό και μη χριστιανικό; Γιατί θέλουν την βάση τής παγκόσμιας διακυβέρνησής τους στην Ευρώπη; Γιατί οι ίδιοι διεθνείς συμμορίτες μαζί με τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς νοιάζονται και καίγονται για το γρήγορο ξεπούλημα των εθνικών μας ζητημάτων και την μόνιμη οικονομική κηδεμονία και ξένη ηγεσία στην Ελλάδα μας; Γιατί θέλουν οι σατανάδες να πάρουν στον έλεγχό τους την Αγία Ρωμανία μας, σπρώχνοντας ταυτόχρονα την Τουρκία πάνω μας; Και γιατί στην άλλη θεοβάδιστη πλευρά τού λόφου, θέλουν να στέψουν τον Άνομο στα Ιεροσόλυμα;

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες, εμείς οι Έλληνες που έχουμε Αγάπη Χριστού και Ελλάδος στις καρδιές μας, έχουμε απέναντί μας τις δυνάμεις τής απωλείας τού Διαβόλου. Έχουμε αυτούς που ο ίδιος ο Χριστός μας τούς είπε την αλήθεια. Ότι «υμείς τέκνα τού διαβόλου εστέ». Έχουμε εκείνους που μπήκαν μέσα από τα τείχη τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης, φορώντας προβιές ελληνικές τάχα μου και κείνους που σκόρπισαν αίμα ελληνικό σε Πόντο και Ιωνία.

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες έχουμε έναν Βασιλέα και Πατέρα και Θεό και Αρχηγό τής πίστης και τής ζωής μας. Τον λένε Ιησού Χριστό. Έχουμε μία και μόνη Παράταξη. Την λένε Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Έχουμε μια και μόνη Ιδεολογία. Είναι ο Εθνικός Κοινωνισμός μας, είναι η Ελληνική Ιδέα. Η Δικαιοσύνη τού Θεού και το Δίκαιο τής Πατρώας Γης και η Γένεση Πολιτισμού Αξιών είναι ο οδικός μας χάρτης που οδηγεί στην ειλικρινή αγάπη των ανθρώπων στην οικουμένη και την πλήρη ελευθερία τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους και όλων των Εθνών τής Γης που διαβιούν ως όντως παιδιά τού Θεού.

Με αρετή και τόλμη θα διατηρήσουμε τα Προσκυνήματα και τα Κάστρα τής Φυλής μας καθαρά από τούς ρύπους τού νεοταξισμού και των πολιτικών του. Με την ίδια αρετή και την ίδια τόλμη θα πολλαπλασιάσουμε τα Προσκυνήματα και τα Κάστρα τού Ελληνισμού μας, φέρνοντας κάτω από τον Δικέφαλο Αετό και την Γαλανόλευκη όλες τις εστίες και τούς ανθρώπους μας που μάς κλέψανε. Έλληνες και Ορθόδοξοι εσμέν και έτσι εμμένομεν δια παντός. Λεύτεροι στην κορφή τής πλάσης, προς Δόξα Χριστού, προς κραταίωση Μεγάλης Ελλάδος, προς ασφάλεια παίδων ημών, προς νέα δημιουργία, για αληθινή ειρήνη και πρόοδο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...